CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
 Author| Post time 22-11-2021 12:22 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:39 AM
dah orang minta sampai kan
kita sampai kan lah

bagus tu nay
nay seorang  pemimpin yg bagus
menyuarakan pendapat poremer2


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:24 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:43 AM
betul.. nay prefer macam tutengok lah artis tu stay umah mertua lepas 2 bulan kawen
dah mintak cer ...


itu yg takutnya
bila ada pihak ketiga yg tinggal sekali dgn kita
walau pun keluarga kita atau keluarga pasangan kita
tapi ada juga sesetengah tu ok jer bila tinggal bersama
terpulang kepada pasangan tu


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:25 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:45 AM
walaupun duduk depan bilik bos
nay tetap boleh moyan dengan jayanya

boss ingat nay bekerja dengan bertungkus lumus dan penuh tekun
rupanya nay dengan penuh tekun layan moyan

bagus tu, nay pandai cover


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:27 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:46 AM
betul... kena ikut gerak hati sendiri
macam nay lah tetiba tergerak nak masuk moyan


mungkin ada yg menyeru nay untuk masuk
tu yg tiba2 nay tergerak hati nak masuk
harap orang lain pun begitu juga


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:28 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:49 AM
itu yang sebaik2nya kan ... saling mendoakan sesama umat islam

doa itu senjata umat islam
semoga umat islam hidup dengan aman


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:30 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:50 AM
lambat ah panggil

nay dah masuk sebelum matt roger lagi tau

bagus lah gitu kalau nay terawal dari matt
boleh lah sama2 menyumbang kepada robohnya umah tu


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:31 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:51 AM
gomen sekarang
dah tak kisah sangat
sebab kan dah nak beralih ke endemik

betul dah beralih ke endemik
takut kes tiba2 melonjak naik semula seperti negara2 barat tu
banyak dah yg buat lock down semula
itu kerajaan kena betul2 kawal


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:32 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:53 AM
tapi bos nay dia bukan macam kucing

dia macam rimau

kalau rimau lagi takut

sekali dia ngappp nay
terus masuk perut
takut tuu...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:34 PM | Show all posts

kalau mampu tak apa
takut mampus jer....hehehe


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:37 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 11:58 AM
bagus kalau tak lupa diri lagi

ni nay dah reply dan tambah notis matt lagi


harap2 matt tetapkan hati untuk tidak lupa diri

terima kasih nay reply dan tambah notis matt


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:39 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 12:03 PM
kenapa susah?
bukan nak kita 24 jam online
kena pandai lah bahagi kan


memang lah tak online 24 jam
tapi matt takut kalau matt tak dapat online kerana ada kerja yg bertambah nanti

kak mira dan kak zura tak apa, mereka tak kerja


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:40 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 12:05 PM
tak kisah pon sebenarnya ..

tak kisah keee? hehee

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 12:41 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 22-11-2021 12:06 PM
dah panggil kan kena lah masuk

kang matt kata nay sombong pulak

bagus lah nay ni
nay titak sombong olangnyaaaa...hehee


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 03:38 PM | Show all posts
mattzzx replied at 21-11-2021 09:19 AM
terima kasih anna kerana sudi cek in kat umah matt..

xde hidang kerepek2 ke rumah ni?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 03:57 PM | Show all posts
anna-zara replied at 22-11-2021 03:38 PM
xde hidang kerepek2 ke rumah ni?

anna suka kerepek apa?

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 03:58 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 04:02 PM | Show all posts
matt kayuh pelan pelan
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 04:02 PM
matt kayuh pelan pelan

minum melo dulu matt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.087405 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list