CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V128'

 Close [Copy link]
Post time 23-11-2021 02:25 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:00 PM
dua potong tu kira ok
janji boleh mengalas perut
kalau nay boleh makan 2 biji kek pisang tu memang ...

2 biji tu banyak sangat lah
tak larat nak abeskan pon

tapi semalam nay naik gastrik
sebab makan ayam seketul jer tengah hari
lepas tu petang baru makan balik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-11-2021 02:25 PM | Show all posts
Tashu replied at 23-11-2021 02:21 PM
tp matt x online mlm2, cano nk tahu?

tak apa
sha bagi tahu malam, tapi esok pagi mesti matt baca apa yg sha makan tu


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:26 PM | Show all posts
mattzzx replied at 23-11-2021 02:25 PM
tak apa
sha bagi tahu malam, tapi esok pagi mesti matt baca apa yg sha makan tu

matt mmg x mkn nasi ke mlm2?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2021 02:26 PM | Show all posts

nak report pasal banyak notis dan tag yg tidak dapat diterima..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2021 02:30 PM | Show all posts
Tashu replied at 23-11-2021 02:26 PM
matt mmg x mkn nasi ke mlm2?

makan juga
kadang2 tu  tukar selera juga


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:48 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:04 PM
sekarang nay ada kredit brapa K?
banyak lagi ke nak kena kejar?

banyak lagi nak kejarnya pon
dalam 140k lagi nak kejar

kalau pra mod .. user group pra moderator
kalau mod user group moderator.. kaler pon beza kat username
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:50 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:10 PM
kalau anak ada teman  tu bagus lah
bukan nay saje2 terperap kat dalam bilik
memang lah kalau ada  ...

yer kita jenis yang reserve bila depan mentua


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:53 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:11 PM
ooo kalau beg kecil susah lah nak bawak payung tu
nanti orang kaya nay macam ceti plak bawak payun ...

ceti selalu bawak payung ke?


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2021 02:53 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:12 PM
tak mengapa nay
bereskan keje2 nay dulu
janji mereply walau pun uamh dah roboh

patu lah tak dapat notis kat sini

nay yang tak reply lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2021 02:53 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 23-11-2021 02:48 PM
banyak lagi nak kejarnya pon
dalam 140k lagi nak kejar

kalau lagi 140k tu agaknya brapa lama baru boleh?
satu bulan,dua,tiga, empat atau lima bulan lagi?

oo kat username pun dah lain kaler?
matt tak perasan plak


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:54 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:13 PM
harap2 gitu lah
biar terbuka pintu hati mereka untuk masuk semula kat sini

nak terbuka tu tak lah bila kan

so kita moyan dulu lah sambil tunggu mereka2 masuk kembali
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2021 02:54 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 23-11-2021 02:50 PM
yer kita jenis yang reserve bila depan mentua

bagus lah gitu
nay jadi menantu misali
menantu kesayangan mertua


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:55 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:15 PM
yelah nay memang terima notis yg banyak setiap hari
sudah lah nak masuk kat satu2 umah tu kan
bole ...

nay masuk sesatu umah
bila notis nay lebih 300
tu pon selalu bila nay masuk hari isnin
sebab sabtu ahad nay tak masuk kan
tu yang notis jadi banyak tertunggak
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:56 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:20 PM
memang sebaiknya elak ambil ubat
tapi kalau tidak dapat dielakkan terpaksa juga ambil
kena betul2 ...

orang kata kalau dah start
makan ubat kencing manis ni
memang tak boleh nak stop
sbb ubat tu lah yang kontrol gula kita sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 02:56 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:21 PM
bila dah settle kerja tu
apa lagiiiiii..
meroyan lah jawapnyaa...hehee

tu lah nay sekarang pagi2
memang bz sikit
tapi petang2 tu dah free sikit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2021 02:58 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 23-11-2021 02:53 PM
ceti selalu bawak payung ke?

tengok citer dulu2 macam citer Anak Bapak

ceti bawak payung warna hitam


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-11-2021 02:59 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 23-11-2021 02:53 PM
patu lah tak dapat notis kat sini

nay yang tak reply lagi

ooo patut lah
nay yg tak reply lagi
ingatkan ada masalah teknikal


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2021 03:01 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 23-11-2021 02:54 PM
nak terbuka tu tak lah bila kan

so kita moyan dulu lah sambil tunggu mereka2 masuk kembali

kita mampu melihat saje
bila hatinya terbuka nanti

kita tetap moyan sementara tunggu yg lain utk masuk kembali
moyan tetap moyan


Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2021 03:02 PM | Show all posts
mattzzx replied at 22-11-2021 12:22 PM
bagus tu nay
nay seorang  pemimpin yg bagus
menyuarakan pendapat poremer2

tapi.. bila dah selalu sangat komplen
orang tak suka jugak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2021 03:02 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 23-11-2021 02:55 PM
nay masuk sesatu umah
bila notis nay lebih 300
tu pon selalu bila nay masuk hari isnin


banyaknya notis sampai 300 tu
brapa hari baru habis nak reply?
itu belum masuk lagi notis yg semasa
bertambah tambah lah jawapnyaa


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-8-2022 01:19 AM GMT+8 , Processed in 0.082092 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list