CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1091|Reply: 10

Penting Sila Baca: Pertanyaan Soal & Jawab Forumers

[Copy link]
Post time 19-11-2021 11:07 PM | Show all posts |Read mode
Salam to all


Just nak beritahu thread ini di buka  untuk pertanyaan dan soalan mengenai travel dan percutian yg mungkin atau sudah dirancang.


Sila jangan bukak thread dengan sebaris ayat seperti 'apa ada di Cameron Highlands eh?' 'insurance apa yg cover covid ye? ' dan yang sewaktu dengannya.


Membuka thread sebegitu adalah melanggar Rules and Regulations Board Pelancongan.


Kalau ada apa2 pertanyaan sila post di thread ini...


Sekiranya mana2 forumer yang masih membuka thread dgn satu ayat atau membuka thread dgn soalan akan ditutup dan sekiranya perkara ini berulang dari forumer yg sama kredit anda akan kami tolak.



Diharap bersabar dan anggaplah tidak ada info yg relevan kepada soalan2 anda apabila soalan2 telah dikemukakan di sini dan tidak mendapat apa2 jawaban atau respons dari former.


Thread ini dibuka atas rules and regulations sepertimana yg tertera di bawah ini:


Forumer yang ingin membuka thread baru, sila letakkan info yang secukupnya di post yang pertama. Tidak hanya meletakkan sebaris ayat sahaja.
Diminta semua forumers untuk membuat kajian terlebih dahulu dengan menggunakan segala jenis carian enjin seperti Google atau Yahoo untuk mencari maklumat seperti musim di sesuatu tempat, review mengenai hotels, jarak perjalanan etc.
Ruleas and Reguations sepenuhnya boleh di baca di SINI
Your cooperation in this matter is much appreciated. Terima Kasih



Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 12:35 AM | Show all posts
wsalam Mod..

saranan yg bagus...tp

bila aku bc abis2 ade hlite pasal CH tu...aku rasa tu aku punya...cuma aku sbg org baru dlm cari nie...ade tred yg aku bukak DAN aku siap tulis awl2kalau x sesuai tlg remove (Mod akan remove)

lepas beberapa lama dan ramai komen dlm tu..so aku rasa mcm tred aku OK lh...tolonglah yer...MOD tlg block awl2...jgn kata aku x bc rules plak....tu yg aku ade bukk tred lain aku kte Mod tdo ke??

lain kali block awl2 ye...

aku mls nk hlite ttg mod2 tempt lain...cth yg iklan jualbeli...korang tgk sendiri bila NEW THREAD tu...

Ruleas and Reguations sepenuhnya boleh di baca di SINI
Your cooperation in this matter is much appreciated. Terima Kasih


apsal aku klik SINI -file not found


dan

Untuk membaca peraturan forum, Sila klik Peraturan Cari Forum


sini pun kt tred pelancongan pun sama-file not found

korang buatlah keje elok2 ok..

kalo ko nk tolak kredit aku pun xpe..ko MOD...aku porumer marhaen je...

ok

sekian dan kesian

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-11-2021 12:44 AM | Show all posts
musangbodoh replied at 20-11-2021 12:35 AM
wsalam Mod..

saranan yg bagus...tp

itu contoh jer la
yang hang terasa dah kenapa
i just type what came to mind
tak payah nak panjang2kan citer
i just buat ni sbb lagi menyenangkan forumers
sebab banyak terima report pasal tulis sebaris ni la thread tu di bukak


yang hang nak salahkan mod dah kenapa

link tu akan boleh pakai semula bila forem dah 100%  setel
sbb tu la i copypaste forum rules tu


just cool down and it has got nothing to do with you

if it makes you feel better i will change the contoh
aisyyyyhhhhh jangan la marah


Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Negara mana yg msians marhen dah boleh travel oberc skrg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-11-2021 10:28 PM | Show all posts
clarizsa replied at 22-11-2021 07:05 AM
Negara mana yg msians marhen dah boleh travel oberc skrg

Hi



you masuk sini  for basic info...will furnish later for updates....


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
LelaRentaka7 replied at 22-11-2021 10:28 PM
Hi



Ok thanks yaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 07:36 PM | Show all posts
musangbodoh replied at 20-11-2021 02:35 AM
wsalam Mod..

saranan yg bagus...tp

wpon nama ko musangbodoh tp tnyata ko xla sebodoh seekor modsang
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 07:06 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2021 01:36 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2021 07:03 PM | Show all posts
Found your post interesting to read. I cant wait to see your post soon. Good Luck with the upcoming update. This article is really very interesting and effective.
uv air sterilizer

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 06:59 PM | Show all posts

Undoubtedly, depict the article I like. Bangalore Independent Call Girls It is a particularly planned site and the fashioner clarifies the goliath place interests all things considered

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: ExploRasa



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 06:52 PM GMT+8 , Processed in 1.114817 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list