CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 20-11-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-11-2021 02:58 PM
Terus terang i support fahmi. Benda boleh settle cara baik, kalau nak cerai pun, tak payah make th ...

masuk compound tembak tu patut report polis je.. ugutan bunuh dh tu. Pastu minta arahan mahkamah syariah utk kembali taat. Suruh dia byr blk sume cost dh keluar br kasi cerai..

Yg dok suruh cerai la lepas la.. Kita org luar ckp mmg senang.. Kita xtau bpe byk duit laki benggali dh hbs utk mperisterikan perempuan mental otak agar2 ni..so if no valid reason mmg ptt pon dia berkeras xnk lepas..dia bkn kayu and duit bkn air yach.. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan sampai pihak nyna buka aib sebab kenapa nak bcerai. Terimalah kenyataan. Suami tak bole pakai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 20-11-2021 10:17 AM
Tapi memang diakui la si nino ni memang cantik lawa, hampir perfect gitu.. Kalau org cakap Hannah de ...

I pulak nampak mak nano ni macam pinoy
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 20-11-2021 01:37 PM
Jangan sampai pihak nyna buka aib sebab kenapa nak bcerai. Terimalah kenyataan. Suami tak bole pakai ...

Kalau betol tnjuk la bukti. Setakat ckp je buat apa.  Mak bapak gila musnahkan umahtga ank
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:47 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 20-11-2021 11:31 AM
Ramai kata muka dia ni mcm ramona zamzam..dia ni mungkin ada mix jawa..org johor kan?

aku tgk muka parents dia biasa biasa

tapi nyna ambil the  best of both...kombinasi yg menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 20-11-2021 08:43 AM
Walau ramai kecam pami tp iols tetap side pami.nmpak matang dia jwb semua soalan.betol dia ckp dia ...

Meols pon sokong pami ni. Remuk hati bila bila isteri cmtu. Aichhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
yg air all the dirt is the husband. duk ckp pasal kewangan tp dlm 7syarat tu takde pun pasal kewangan .dia pun ckp sndri tak sure so why ckp inlaws kemaruk duit?kt situ pun dh somethg wrong mamat ni. nmpk mcm kontrol freak. syarat tu pun mcm nyna ni takut mamat ni bawak geng. even the bro yg kawin anak kak ton pun ada similar kes kan. i bet if nyna ni spill rasa lg byk stori
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 01:53 PM | Show all posts
Normabaru replied at 20-11-2021 01:33 PM
masuk compound tembak tu patut report polis je.. ugutan bunuh dh tu. Pastu minta arahan mahkamah s ...

bukan bapak dia dah kena bayar denda sbb pakai pistol gertak bodigad ke?

aku baca kat sini or thread lagi satu nun

kalau aku jadi pami lah...tak nak aku bini otak agar agar, kang turun kat anak anak.


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
awat la uols kesian n pecaya kt mamat ni. tk nmpk ke heols sesuatu. duk gebang sana sini. jrg so called ceo mcmni. parents takkan larikn anak siap berpistol bagai in public space kalau takat sbb kewangan je. n wat kind of husb pg ckp mertua nk kan duit??? situ je smthg wrong. nyna ni mmg dh plan nk lari sbb dia tau she kenot escape easily. spill the tea nyna!
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:12 PM | Show all posts
tipu psl duit kot..

sbb belah lelaki je yg asyik duk hint psl duit psl kewangan..

mungkin sedari awal ada berjanji apa2, bila smpi waktu x ditunaikan..

lps tu tuduh keluarga perempuan mata duitan, who knows?

silap2, duit hantaran utk isteri pon x langsai..

mana lah tahu, tekaan semata..

luaran nampak la gah, hakikat businessman ni pon ada ups and downs juga..

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:20 PM | Show all posts
akubest replied at 20-11-2021 03:23 AM
akak nyer speku mudah je

parents nyna ni mesti suh angkat dak pami ni sbb mmg nmpk kayo lahkan...

tu la..

i suspect ada benda yg dijanjikan pihak lelaki dkt pihak pompuan..

smpi masa tak tunaikan..

dkt org luar, nampak mata duitan..

but org lupa..janji tu tetap janji..

sapa suruh berjanji klu tak boleh lunaskan?

i dont think pihak perempuan nak buka cerita, tentu lah public akan nampak dorang yg salah..

dh klu rasa pihak perempuan tu mata duitan sgt, nak pujuk buat apa lagi..


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:23 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 20-11-2021 03:47 PM
Kalau betol tnjuk la bukti. Setakat ckp je buat apa.  Mak bapak gila musnahkan umahtga ank

precisely...dh alang2 nk jd budak2 main lari2 kejar police entry so buka jela sume cite..ko sendiri pilih utk make things complicated in the first place.nk kata bwh umur dh tumbuh bulu atas bwh kot..bodoh punya alasan takut laki sendiri..ko tik tok sakan ok plak..p blakon sume ada akses..tetibe bab suami sume takut..hahaha...otak bingai.dedah2 aurat segala tu xtakut pulak
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:33 PM | Show all posts
eee ada ke chuolsss hengat 7 syarat tu macam ala2 puteri gunung ledang itteww...

tu untuk meminang puteri yindu majapahit untuk kahwinkan dengan kesultanan melaka nan kecik tu boleh lerr dik oii...

ni takat putri marhaen pencen dengan putra ceo company apak sendiri yang kepam jah pun...

takkan lerrr nak demand syarat2 persis gusti puteri gunung ledang yang sultan melaka tu nak suruh buat jambatan emas pun tak lepas... ni pami kepam ni pulak jangan kata jambatan emas... jambatan titi gantung sungai selangor pun belum tentu mampu nak buatnya... eee choiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by gucci_advocate at 20-11-2021 02:50 PM

Pada aku, kalau lelaki betul nak save the marriage, dia takkan burukkan mertua kat media. Tak gentleman lah.

And aku pelik kenapa orang percaya his words bulat bulat.

Dia pandai - pergi kat media cerita itu ini tentang mertua. Sekarang ramai orang dah pandang semacam pada family nina dah.

And aku tak rasa nina nak buka aib husband kalau ada. Husband dia kayangan kan? Tak berani woi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ellejo at 20-11-2021 06:45 AM

takde maknanya la konsep aib. di mahkamah ko kene cakap apa reason ko nak bercerai. dalam borang pun tulis. kalo tulis tiada persefahaman ko ingat hakim tak senyum sinis kat ko?

alasan buka aib tutup aib ni so zaman P ramlee.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sekuntum_nm at 20-11-2021 03:11 PM

10 thn dulu Pahmi ni dulu pernah jd jd racer formula BMW ghupenya..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:14 PM | Show all posts
ohemjayy complicated nya kes engkorang sampai iols tak tau nak pilih team ninu ke pamipaki. helllppppppppp
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu la ada orang cakap kuturunan kena menikah dengan kuturunan jugak baru sekufu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 20-11-2021 08:42 AM
kerabat dah bayor mak pak dia lah..... mesti dah ada kerabat Jamaica yang berkenandan nak pakai si d ...

Bakalan tragedi ali setan?
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 20-11-2021 09:21 AM
kes cucu brian sbb curang kn..yg ni curang ke colek?

Persamaan sama2 gilakan harta orang.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-5-2022 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.086054 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list