CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 7-12-2021 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 7-12-2021 02:52 AM
Wahh sis dud dah bagi cluee.. pergi sorang/tak menari... yih.. mati2 igt chef wan.. sbb gambr tu ...

Of koss bukan chef wan peponen kertu takkan iols nak pakai dp sendiri, nanti tak pepasal kena beliak2 bijik mata berjemaah di hantar ain oleh lobenak dan agen kambus mamasabariah agittew.... Yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 08:04 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 7-12-2021 02:34 AM
Si ali tu kerr  yang sampaikan speech dengan diyana tu

Tahhhh ko hengat acik kenal ke bbnu habuk pun takde idop mewah sbb makpak kaya jeh, tapi fefeling mcm deyols deserve kemewahan tuh semua
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 7-12-2021 01:35 AM
Nak gosip sikit dekat @Acikgomen iolss jumpa nynaaa tau semalam dekat wedding natasha Aka tashy....
...

Kerlasss kakadud. X selpi ngn nyna jelly ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 7-12-2021 02:19 AM
Abis tu yg mane
Yg seketul dia je pakai skirt renda2 kaler pink tepi pintu tu ke
Senan ...

@Acikgomen lps scan mohon post pic kakadud yg paling vogue itu (katenyehh)
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 10:41 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 6-12-2021 02:13 PM
Acik dengo aishah dok kat penthouse condo mana tah, rumah tu maybe Istana selangoq la kot bagi. Ba ...

aku pun dengar kisah yang sama gak...  dia memang terkurung kat penthouse dia tu...  takleh kemana2 melainkan berteman...  kesian kat ecah sebab dia jadi mangsa...  orang dok cerita macamana kasarnya si ecah, aku takleh nak salahkan dia...  dia stress tu sebab umur 19 tahun dah terkurung kat istana, terpisah dari kekasih hati...  pastu kawen lak dengan orang dah pangkat atuk...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 7-12-2021 08:04 AM
Tahhhh ko hengat acik kenal ke bbnu habuk pun takde idop mewah sbb makpak kaya jeh, tapi fefeling  ...

Pelik dgn kak dude.. Kalau sedara mara, takkan tak tau pakipami tu kawan baik dgn suami tasha…

Ada kah kak dude mempunyai split personality macam acik kepam? Okay, nak larikkkk! Nanti kak dude hembus ain kat iols pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 7-12-2021 10:41 AM
aku pun dengar kisah yang sama gak...  dia memang terkurung kat penthouse dia tu...  takleh kemana ...

ajak la ecah main porem
suruh dia bukak tred kt personal problem
tajuk "hidupku dibelenggu dalam sangkar emas dan dirantai kesepian"
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2021 03:09 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 7-12-2021 01:51 PM
ajak la ecah main porem
suruh dia bukak tred kt personal problem
tajuk "hidupku dibelenggu dalam s ...

hahaha...  sesilap, phone semua kena check...  internet semua takde...  guane...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 08:29 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 3-12-2021 08:34 AM
Haah kakak acik pun ckp cemtu. Mula2 deyols ingat balik sekejap, skali aishah tak dtg dah kat asra ...

anak tan sri ahmad sarji kan? bukan dah kahwin ke deols berdua?
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 09:17 AM From the mobile phone | Show all posts
want2bhappy replied at 8-12-2021 08:29 AM
anak tan sri ahmad sarji kan? bukan dah kahwin ke deols berdua?

Choyyyyyy Arif tuh gepren heshe semua stok2 rambut karat yach, takde maknanye heshe nak tesangkut dgn awek2 lindungan kaabah yg rajin pi skolah mcm aishah tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2021 09:44 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 7-12-2021 01:35 AM
Nak gosip sikit dekat @Acikgomen iolss jumpa nynaaa tau semalam dekat wedding natasha Aka tashy....
...

iols pun nampak igs kawan iols pergi wedding itew. ntah ntah kawan iols ialah kak dud??? kuikuikuiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2021 02:15 PM | Show all posts
ekceli dia ni siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2022 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 7-12-2021 01:35 AM
Nak gosip sikit dekat @Acikgomen iolss jumpa nynaaa tau semalam dekat wedding natasha Aka tashy....
...


Saja belek thread ini.. uols kenal natasha aka tashy eh? iols baru menjengah profile dia. tgk dia dgn husband comel betul!  cute couple uols comel je uols tgk matin dgn tashy make up
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 11:05 AM GMT+8 , Processed in 0.070883 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list