CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 26-11-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 26-11-2021 10:37 AM
Sebelah tu mak nyna kah?
If so, happy sgt muka anak nak cerai

Mak ninot jelly happy la dapat pisahkan anak. Boleh baca muka dia. Kalau orang dulu kata mak mertua cani mak mertua dari NERAKA. Kena culik cepat2 sebelum anak ter-mengandung pulak kan. Takut market anak turun lak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
laki kalo teraniaya mintak tebus talak.
pempuan kalo teraniaya mintak fasakh. tak payah fefeeling tutup aib kalo org tau perkara sebenar yada yada yada
pempuan apply fasakh auto laki yg nampak jahat. simple.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 26-11-2021 09:10 AM
Sarhot. Susah decode ni wpun level aiol bertingkek. Harap @Acikgomen x kecam aiol

Sar + hot(sexy)
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 26-11-2021 09:10 AM
Sarhot. Susah decode ni wpun level aiol bertingkek. Harap @Acikgomen x kecam aiol

Sarah hot = sarhot
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 10:10 AM
mcm gosipan jumjum tombak dgn SB ler kan...last2 sewel sorg2...ninot jelly insaf2 ler...

Ada jgk baca.katanya simpan je. Dating kt oversea memanjang katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-11-2021 09:53 AM
Code sarhot ni geng2 penyembah pengampu tered kerabat jeh yg paham
Acik getik dgn kerabat. Se ...

Ironi nye sarhot tu bff miss F yg di tentang hbis hbisan oleh kluarga helang
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 26-11-2021 01:06 PM
Ironi nye sarhot tu bff miss F yg di tentang hbis hbisan oleh kluarga helang

Maknanya lah kan...

Anak dot dot pun tawen dgn bekas kawan Miss F.
Dot dot as apak pun tawen dgn bekas kawan Miss F.

Pandai betul keluar Jamaica tu grab peluang kan.
Nak harap kawan kawan sesama mereka tak ada yang lawa lawa rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
babyLON. replied at 25-11-2021 04:32 PM
kalau si bapak ada bini brnombor dgn anak2 lain tu bukan masalah sbb pami bawa dia tinggal rumah snd ...

Apa yang tak tinggal rumah mak bapak. Kalau kat IG nyna tu, location mmg kat rumah parents famy..
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
tompie replied at 23-11-2021 02:34 PM
si pami ni buat dua2 pun orang akan kata dia salah. Kalau dia biarkan je pun konfem orang akan kata  ...

Rasanya macam tu juga. Si nino ni tak tahu lg masa bapaknya nak gi ambil tu. Dah ada dgn deols baru dibrain wash utk ikut cakap. Sbb ada yg cakap masa tiktok ke hapa nampak mata sheols bengkak
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 25-11-2021 11:36 AM
juga bukan muka org yg kena culik
agaknya bila otak agar agar  dia tahu happy jer


Dapat tahu nak jd hak milik org besau... Sapa tak suka.
Pamipaki kaya tapi masih tak cukup kaya
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:14 PM | Show all posts
Chairman replied at 21-11-2021 04:36 PM
Aku still kenot brain cmne korg bole tibe2 kaitkan kes ni dgn jamaica..mmg ade penah kuar cite ke ge ...

rasanyer masa kes nie tgh panas...ada porumner sesaja rasanye kata mesti ada kerabat yg nak...pastu porumner itu telah di DM dan di warning utk delete apa yg dia kata...porumer tu bg tau ler kat kaka2 bod gosip yg dia kena warning...tu ler gamaknyer citer bole sangkut kerabat...agituuu kaka rasa...kalu salah maaf yek...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mendeluk at 26-11-2021 04:19 PM

Sesape yang baca forum ini. Kalau anda umur 20-30 an, nak ke anda kahwin dengan umur 60-70 ? #tanyaje

Tanpa nk ot://  sarhot first time posted up gambar close up telebih sexy , revealing cloth boobie, sambil promotin produck
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:21 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 21-11-2021 12:21 PM
Sama jgk dgn pasah kan acik. Maknya pasah lorat nau. Last2 diwhoareyourskan sajork

raje ema pun dik...istana dah berkenan satu kali famili cakap lebih2...diwhoareyusss kan sajork...
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 25-11-2021 08:59 PM
Kalau banding nina dgn sarhot, sarhot lagi hot.

Bagaikan langit dan bomiii dengan tiffany & co tu...
Tapi sheols nampak kertu dah lately... Mungkin nak yang muda pula kot tapi che pit nyna ni dah lobjos la pulerkkk  
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenolen replied at 26-11-2021 04:21 PM
raje ema pun dik...istana dah berkenan satu kali famili cakap lebih2...diwhoareyusss kan sajork... ...

Padahal bapak sheols bau2 kerabat. Cucu sultan tak silap.
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 26-11-2021 04:15 PM
Sesape yang baca forum ini. Kalau anda umur 20-30 an, nak ke anda kahwin dengan umur 60-70 ? #tanyaj ...

Lipstick tu ke?

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:05 PM | Show all posts
TeropongThaico replied at 26-11-2021 04:12 PM
Dapat tahu nak jd hak milik org besau... Sapa tak suka.
Pamipaki kaya tapi masih tak cukup kaya

aku skeptikal dotdotdot nak dia

ramai  yg lagi lawa, single dan available. Tak payah tunggu kes cerai kat mahkamah, tunggu habis eddah

is she worth it?
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:05 PM | Show all posts
TeropongThaico replied at 26-11-2021 04:12 PM
Dapat tahu nak jd hak milik org besau... Sapa tak suka.
Pamipaki kaya tapi masih tak cukup kaya

dabel post
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:09 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 26-11-2021 04:27 PM
Bagaikan langit dan bomiii dengan tiffany & co tu...
Tapi sheols nampak kertu dah lately... Mungki ...

dah 40 plus.... muka dah tak tegang mcm dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 05:16 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 25-11-2021 08:44 AM
Patutnye kalo dah gile duit sangat, dia je la jadi calon gundik ekekekekekek
Mintak je cerai dgn k ...

oh em jayyyyyhhhh..acik ex rtm tu minik orang ke?hmmmm mahal sangat ke mutiara khorsani orang tu sampai sanggup cerai ngan somi demi nak panjat pagar yestana?dah lupa halal haram da manusia djaman now ni

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 02:00 PM GMT+8 , Processed in 0.083208 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list