CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 19-11-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamak parpu ni takde class langsung.
His action towards this issue x as CEO.
Semua nk dicapup to public.

Kaya kn, setakat hangus duit buat majlis apa sgt la.
Byk lagi pompuan cantik kt luar.
Buat apa nk meroyan, org dh x, move on je la.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Org dh x sudi x pyh la terhegeh2
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 19-11-2021 02:55 PM
Adoiiii, takpayah la air all these dirty laundry.
Settle senyap2 jelaaaaa.


Aiols sokong. Lebih2 plak laki nya mengalahkan dia tu retis. Eh bini pun sendu now baru la tau dia wujud. Btw kami pun takde citer sensasi nak baca n membawang. Balik2 cerita retis tersohor gosok2 perut tp tak nak umum peknen. Bosan weh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetfasha: 7 syarat common je.. bukanlah  ...


Ha’ah syarat biasa je kenapa nak bawak bodyguard jumpa bini pulak..
tuang teh pleasee petang harini ni sedap minum
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:38 PM | Show all posts
banyak bunyi plak mamak ni

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa susah sangat syarat tu. Apa ke gila nak bersemuka ko nak bawak media semua dah kenapa ? Sampai benda camtu nak kena lawyer bagitau
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe memang kena buat PC tiap2 kali ada update ka? Lambertttt lagi nak cerai lettew

Hadap la yer aciks porum semua

Apo heshe tak pernah mengamalkan gaya hidup, pinggan tak retak nasi tak dingin kah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, rosak wooo rosak dah. Tapi too private of a matter, besor aib dia. Kawen ngan setan, cenggini la
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh ruginya awal2 kawen dah berantakan tak sebumbung. Sibuklah family masuk campur pun. Laki,kaya, tak Hensom sgt tapi manis tu ada, muda dan menyayangi kita tu cukuplah..layan je sebaiknya. Malam2 tidur sama2 sedap sama2 karang hilang lah masalah tu.
Kalau asik2 biarkan family masuk campur esok2 apa2 dugaan datang pun ko tak tahan
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:49 PM | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Adoiii bikin panas pulak.. tumpahkan teh plis
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
fealefea: then, cpt la jodohkan dgn adik ...
so betul la ada gosip nk kenenkn nyna nih dgn keparat jamaica rituh?daser materik
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ais_kosong replied at 19-11-2021 03:25 PM
Bercerai cara baik. Dah si isteri xmahu. Lepaskan ja. Kalau paksa pun tak guna.
tak akan bahagia. Ta ...

Sapa nk tanggung kos2 perkahwinan yg xsampai 2 bulan tu? Kalau xsilap meols mmg boleh saman kalau kes2 mcm ni. Kalau xsilap la. Ke kalau kes cancel kawin dan tunang ja?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

Ayoooo kaka, share sikit lah hot tea nie

Kesian forumers semua meneka dalam kesamaran gitu  sipi2 hints tu pun bolehlah kita dengar
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Samade anaknye dah di book oleh vvvip..atau memang laki ni kaki pukol....time will tell...patutnye kalau dia bawak peguam laki dia pon kena bawak peguam...lain lain syarat tu okie jer......takutla la jadi cite tamil acu pistol ko sain surat cerai yinnih.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
alahai laki ni pun
dah dia taknak ko lagi...lepaskan je la
x rasa janggal ke nak suruh dia blk rumah ko tido sekatil lg bagai
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 19-11-2021 04:47 PM
Aiyoooo kalau korang tau cerita sebenor, memang korang akan nak cungkil mata yindia/paki laki dia, r ...

mohon kasi clue aib mamak ni
sharinh is caring noks
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:15 PM | Show all posts
hadap sangat kawen retis
rasain lho
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang kau nak jumpa bini nak bawak bodyguard, cameraman, saudara mara, haiwan ternakan semua tu apahal...
And stop blaming the parents lah ..tengok lah ur wife happy2 jer skrg.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Must be something big yg pompuan tu tak bleh terima sampai sanggup carry title janda after 2 months dgn drama kidnap/pistol apa bagai. Apo kah bondonya? Spill some tea pls.. ajak bini jadi swinger ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 19-11-2021 05:15 PM
hadap sangat kawen retis
rasain lho

So true. What was in his mind
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 01:20 PM GMT+8 , Processed in 0.207554 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list