CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

Layanan Mentua Berbeza Lepas Kahwini Nynaa Harizal Kerana Isu Kewangan?

  [Copy link]
Post time 20-11-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2021 05:53 PM
Kakdut brp kali lompat parti ni

Sebanyak yang boleh sampai la dah tau sape jebawokkk
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 20-11-2021 07:45 PM
Kayangan pun apaknya berani tnjuk pistol hokey. Tak bnyk sikot pun nk tnjuk kt pamipaki heols ada  ...

Bapak nyna releks ja xyah pakai org nak acu pistol... Sendirik brani buat brani tangung.. Hahaha...xde nak bodyguard sampai 6 7 org escort mcm gengster nak amik nyna.. Releks ja laki bini buat kerjr clean.. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:01 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 07:24 PM
Khennnnz mcm nadiah anak rashidi mamak tuh lerrr
Verangan nak soh laki beli banglo nama she ...

hahahahhaa tu lagi lawak weii
tu kes si laki tercydukkk

binik ko da la tak lawa, belakon hampagas
rupanya yg pandai begelek kat tiktok,
main cek in hotel pulop...
boleh lak berangan nak banglo sebijik

so not worth the investment
ni kes kena scam


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 20-11-2021 10:10 AM
Itu hari masa memula kes ni iolls speku si Pami ada buat bukan2 kat Naina sbb dibawa lari mak pak du ...

Aiol pelik why ckp lepaskan jer. Fahmi ni mcm thegeh2. Nina tu bini dia ok. Bukan gf bbnu kalau xnk boleh tgal mcm tu jer. Of course he needs an explanation. Mcm dia ckp perlu ada personal talk if nina really wants to end, he willingly release her. Dia suami ok. Dia ada hak. Bukan mcm tgul kayu. I rs nina ni kind of heartless. Why ko setuju kawen in the 1st place
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 20-11-2021 07:50 PM
Sebanyak yang boleh sampai la dah tau sape jebawokkk

Acik speku chuols beraiir tgk dahi itam harizal kenten sbb tu chuols sided heshe khennnnz ngaku je la
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2021 08:13 PM
Aiol pelik why ckp lepaskan jer. Fahmi ni mcm thegeh2. Nina tu bini dia ok. Bukan gf bbnu kalau xn ...

Dia bukan heartless, dia bimbo otak agar2
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 07:24 PM
Khennnnz mcm nadiah anak rashidi mamak tuh lerrr
Verangan nak soh laki beli banglo nama she ...

Weh kaka. Nadiah mn plak ni. Aiol x tau citer
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
gucci_advocate replied at 20-11-2021 07:32 PM
Kalau aku nyna pun aku tak berani nak publicise kat media kesalahan suami. Sebab suami dari family k ...

Ayah nina ni berani ugut tembak fahmi n family kot. Level x berani lg ke gitu
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-11-2021 07:37 PM
forumers speku nynaa baik sebab takmau buka aib hubsie. terus terang, they all takut kalau bukak a ...

Fahmi tu kira berhati2 bila press tnya sebab. Psl financial pun dia x bg detail sbb heol ckp if heol ckp, heol will burn the bridge. Fahmi ni nmpk matang
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:23 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 08:15 PM
Acik speku chuols beraiir tgk dahi itam harizal kenten sbb tu chuols sided heshe khennnnz ngaku je ...

heyy choiii!!!! euwww iolsss taste yang muda mudi hokkeh iols nak pitenah acik yang taste dekat ayah nyna kan tapi kena reject dek dahi kuat semaye tu

senyuman ikan puyu bibir pink bekas tenyeh lipstick kambuihhh tu kan taste2 acikkk
rambut kerinting tu pun acik tengok ala2 maggi acik ngap memalam tu khennn
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2021 08:22 PM
Fahmi tu kira berhati2 bila press tnya sebab. Psl financial pun dia x bg detail sbb heol ckp if he ...


Itulah. Lepaskan je lah nynaa itu. I’m sure many women out there yang nak kahwin dengan dia. Nampak articulate guy. Patut takyah kahwin dengan artis lagi2 yang gila $$, better kahwin dengan socialite or a career woman.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 20-11-2021 08:24 PM
Itulah. Lepaskan je lah nynaa itu. I’m sure many women out there yang nak kahwin dengan dia. Namp ...

Kalau tgk iv tu, xde seminit pun fahmi ni emo ke merapu ke. Heol nmpk matured n articulate. X sesuai ngn nina yg berbrain jellyfish ibarat kata @Acikgomen
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 08:32 PM | Show all posts
Nham22 replied at 20-11-2021 07:10 PM
Tindakan bapak nyna ni.. Bukan calang2x punye tindakan tau..... Sbb family fahmi ni level2x Najib ke ...

najib bakal kaya kalau dapat hadiah rm 100 juta tanah #rinduzamantun
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 20-11-2021 07:10 PM
Tindakan bapak nyna ni.. Bukan calang2x punye tindakan tau..... Sbb family fahmi ni level2x Najib ke ...

nikah baru 3 bulan kan adui
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 20-11-2021 08:00 PM
Bapak nyna releks ja xyah pakai org nak acu pistol... Sendirik brani buat brani tangung.. Hahaha.. ...

Clean ke. Bkn kena tgu naik mahkamah ke. Kalau bersalah hilang  pencen. Tp apa ada hal kalau berada disisi jamaica
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2021 08:13 PM
Aiol pelik why ckp lepaskan jer. Fahmi ni mcm thegeh2. Nina tu bini dia ok. Bukan gf bbnu kalau xn ...

Khenzz. Kalau cerai kan moga lepas ni nina jmpa jantan lg teruk. Baru ko tau langit tinggi ke rendah
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 20-11-2021 06:25 PM
Fahmi ni open tnya apa sebab nk bcerai. Implied that  heol berani dalam apa jua reason nyna. If be ...

Itu la.laki die pun ckp dia lelaki dh prmpuan tk nk tk kn nk terhegeh2 lg.Tk kn nk teruskn relationship klau tk happy.
Tp sbelum tu msti la nk tahu apa reason nk bercerai,sbb nye bru 2 bln kawin.
Klau kita pun mlm elok bercandle light dinner dgn husband tiba2 bgun subuh husband ckp see u in court.
Angin tkde ribut tkde elok brjanji setia tiba see u in court.
Tk ke bingung kejap rasa nya.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 20-11-2021 08:25 AM
Khennnnz harus la si pami tu rasa syarat 7 ketul tuh tak lojik sbb deyols bedua bukan ade begaduh  ...

Siap tnye lg nk japanese food ke ape tnggu punye tnggu surat mahkamah yg smpai.
2 bln kawin trus tkde persefahaman.Persefahaman dr segi apa tk sure
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiba2 dengan kontroversi ni, minah ni popular. Rezeki kau lah nak.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Firis replied at 20-11-2021 10:25 PM
Itu la.laki die pun ckp dia lelaki dh prmpuan tk nk tk kn nk terhegeh2 lg.Tk kn nk teruskn relatio ...

Acik porem ni kalau ler asben nina yg tetiba ceraikan nina tanpa sebab, harus mkn cercaan makan tahun
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:09 PM GMT+8 , Processed in 0.072960 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list