CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Manjanya, Anak Tiri Duduk Di Bahu Dan Uli-Uli Kepala Caprice

  [Copy link]
Post time 18-11-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayah budak tu mana eh? Cerai mati ke hidup.
Maybe dia kurang kasih syg kot.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 02:52 PM | Show all posts
pejuang al quds
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cm x senonoh je dok gitu kt bapak baru.
Klo bby nmpk comey gak.
Ni mmpk x elok. Besar dah pn budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm terlalu awal kot? Tapi muka Cap mcm tgh tahan marah je haha. Demi content, bertabah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 03:51 PM | Show all posts
tak sopan la sebab anak dah besar..perempuan pulak..ish..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya tak manis kot sbb anak tiri kan..lgpun budak tu dh besar..lain la klau umur budak tu 3,4 thn masih boleh diterima
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Duduk atas tu ok la, tp mcm xpatut la main kepala. Bukan baby 1-2 tahun. Mak x reti ajar adab ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 18-11-2021 02:38 PM
Ayah budak tu mana eh? Cerai mati ke hidup.
Maybe dia kurang kasih syg kot.

Meaning mak dia pon kurang bg perhatian kat ank tu. Tu pasal kurang adab. Dah besor tu. Bukan 1-2thn nk main2 mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak pompuan dok tekangkang gitu kat bahu pak tiri.. mak pun bangga record tempek socmed

Buruk kelaku.. bknnya nmpk comel. Kot ye pun xpayah tunjuk kat org la
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Alar, pas snap pic / video, mesti budak tu diturunkan dari bahu tu. Xde nye nak dok camtu lama2.. [em:4:] klu tenung lama2 gambo tu mmg nmpk cam kuang ajo. Tp if tgk sambil lalu jah, rasa cam biasa la, bdk2..[em:22:][em:22:]
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:46 PM | Show all posts
Samerosie replied at 18-11-2021 01:17 PM
hopefully bila dah ada anak sendiri, still treat anak tiri dgn baik ye.  Jgn esok dah ada anak sendi ...

sesetngah mcm tu kan??
iols punya kwn cmtu la.. bila dh ade anak sndiri laki sheols bolayan n garang ye dgn anak fez..yela bkn anak kandung..
sampai mcm ada dera ke camtu. tapi kwn iols masih stay huhuhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
mula la teww nak jd retis jugak maknya. mmg tak senonoh ok anak dah besar duk main atas bahu bapak tiri pulak tu. mcm bengang je muka topinasik
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Besar betul lilit kepala dia patutlah topi asyik tak muat
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaien replied at 18-11-2021 04:46 PM
sesetngah mcm tu kan??
iols punya kwn cmtu la.. bila dh ade anak sndiri laki sheols bolayan n gara ...

Yg kes kenalan rapat iols macam tu lah anak tiri baya2 ni bila kawin sampai anak tiri sendiri tukar nama dia kat buku latihan sekolah berbin kan pak tiri, punya ka manja kan.  Tapi bila dah ada anak sendiri dia ungkit lak belanja dia keluar bagai lah.  Nasib baiklah budak tu pandai bawa diri sekarang dah kawin dah budak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-11-2021 11:41 AM
baik betul anak caprice tolong buat rawatan kepada kepala ayahnya supaya boleh tumbuh rambut tanpa p ...

Memalam maknye pulak dok sapu kepala apak tiri tuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 06:00 PM | Show all posts
tak tau lah..anak orang
pandai kau la caprice
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 06:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 18-11-2021 05:47 PM
Yg kes kenalan rapat iols macam tu lah anak tiri baya2 ni bila kawin sampai anak tiri sendiri tuka ...

sedih ya harap bebudak tu xde la simpan dendam..

moga topinasi jgn abaikan anak tiri.. tgk budak mmg perlukan kasih syg seorg ayah..

Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 18-11-2021 05:50 PM
Memalam maknye pulak dok sapu kepala apak tiri tuh

Kepala kecik ye acik?  Botak gak kan tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok. Akak dah nampak ciri2 budak spoiled brat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 18-11-2021 04:20 PM
Meaning mak dia pon kurang bg perhatian kat ank tu. Tu pasal kurang adab. Dah besor tu. Bukan 1-2t ...

Kan? Kalau takat toddler umo setahun dua main kepala mengangkang dok atas bahu bapak gitu, comel la. Ni dah besar panjang.

Ai macam tak positif dengan pasangan ni. Seperti ai tak positif dengan Fiza-Adam dolu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 01:57 AM GMT+8 , Processed in 0.079491 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list