CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Mawi Dah Tak Glamour Tapi Hidup Tenang- Dulu Malam Tidur Pun Tak Boleh

  [Copy link]
Post time 17-11-2021 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ioos kalau masuk thread mawi
Sure tergelak dek lawak sohai
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 01:37 PM | Show all posts
kau tunggu la mawi satgi ss pulak bercerita pasal dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Ekin tu mmg ada butik pakaian kan sblm kawen and business minded..
Apapun moga terus berbahagia la hendaknya
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 01:47 PM | Show all posts
I remember auntie i suka sggh dgn dia ni dlu.rjin la dok undi2 sms mawi ni n beli setiap majalah yg ada poster mawi. auntie i tu pon dah arwah dah.. cpt sggh masa blalu.. alfatihah untuk auntie i tu..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 17-11-2021 12:35 PM
Dah cakap kan

Dah mcm muka pesalah plak
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mawi ada promo2 polkapop apa tu
Bisnes bini
Takpelah pandai cari duit, dari laki ex tunang tuu dok ratib ex tunang bini
2021 dah oii
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Syd replied at 17-11-2021 01:07 PM
pencinta ina bunga yang kecewa dan terluka

lupakan la bang dino. dah puluh tahun

admin forum alnina dah mai haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 16-11-2021 07:45 PM
maka passion heols sebenarnya bukanlah nyanyian yach?

Dulu2 time af dia ckp nk jd deejay..so,skrg impian dia jd kenyataan la..ada income tetap. Ada income sampingan. Ank pun sek elok.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 17-11-2021 01:31 PM
Ioos kalau masuk thread mawi
Sure tergelak dek lawak sohai

gigih sohai nak bgtau die bahagia tu..
justify hidup tak berkiblat harta utk bahagia

tak perlu kaya pun cukup mkn pakai  ok.. ni dah la rope biawak idup haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ekin byk guide hal kewangan mawi ni agaknya. Bijak la jugak. Ada business ada invest tapi takda la nampak mcm cuci duit punya type. Senyap2. Dulu la. Sekarang taktau. iol tak pollow.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
terkejut i caption nama mawi tp awat nampak muka assass
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian ina. Kesian sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:39 PM | Show all posts
Dia ni dh tak reti nk potong rambut ke?
Rimas tgk
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 17-11-2021 02:28 PM
gigih sohai nak bgtau die bahagia tu..
justify hidup tak berkiblat harta utk bahagia


Money cant buy happiness konon kan.
Padahal leher dah terjerut dah
Asik la mengharap bantuan

Mawi relaks je jenjalan sana sini..anak pung sekolah elok je..wife cantik kemas gitu..
Walaupon gangsaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 17-11-2021 12:09 PM
haters tak tahu apa mawi buat.. yg tahu jd dj radio je
pdhl kwn tu byk show program die buat utk a ...

tringat bideo mawi gangsa..kikikiki...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Merasa la Mawi ni pegang trofi Bintang Paling Popular ..sekarang aman2 jew....
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
wallflower replied at 17-11-2021 02:38 PM
Kesian ina. Kesian sgt.

U kesian tpi bila dengar live dia dgn laki dia terus hilang kesian
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wallflower at 17-11-2021 03:17 PM
asfaz replied at 17-11-2021 02:59 PM
U kesian tpi bila dengar live dia dgn laki dia terus hilang kesian


Pernah tgk juga satu video ina ckp loghat kedah sambil mosus mkn. Isi dia, buat apa netizen dok kecam2 depa sekeluarga, knp x kecam yahudi etc.. Mosus pon sengih2 je tgk ina berapi2 marah dpn video. Mosus makan, ina jeling2 je nasi mosus.

Mmg jengkel juga dgn cara ina, tapi dah bertahun2 kena basuh dgn laki yg mcm tu khuenn. Kita ni cerminan pasangan, bila suami selalu tegur yg baik2, maka baik lah isteri. Kalau selalu bagi ajaran salah, maka isteri yg lurus bendul ni ikut jelah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 03:54 PM | Show all posts
800214 replied at 17-11-2021 12:07 PM
Setuju. Xde la sesendu faizal af yg terus tenggelam dilautan dalam. Zahid pun tenggelam payah nak  ...

faizal tu sbb slang dia pekat sgt
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 04:04 PM | Show all posts
nak cakap jahat ni.

tindakan tepat mawi tingalkan ina. ina ni macam wayar putus.macam  gila isim tak habis mengaji otak tak bersambung. kalau kawen dgn ina harus mamat ni kepam busuk.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:24 PM GMT+8 , Processed in 0.081990 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list