CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Mawi Dah Tak Glamour Tapi Hidup Tenang- Dulu Malam Tidur Pun Tak Boleh

  [Copy link]
Post time 16-11-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
kejap je masa dah berlalu. memang fenomena betul mawi dlu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 16-11-2021 07:48 PM
terus terjunam dan sendu heolss ni lepas kahwin... ingat lagi dulu kahwin siap naik bot bagai yang p ...

Naik heli pun ada kan cuols
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 16-11-2021 08:11 PM
I think bininya pandai la buat duit. Rasanya kalau tak kawen dgn aein tu maybe dia lesap langsung da ...

Ekin la. Aein tu kembar  dia.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sore dia best le …..
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
ekin dulu kira hot jugak. tetiba kawin dgn mawi. trus aura dia plk yg jd kepam
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingat lagi korang nilah yang mengkayakan mawi sampai 3 keturunan. Aku agak ada belas juta undian dalam akaun bank si mawi ni ngan kepopularitian beliau dulu. Keluar AF terus jutawan
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak popular tapi mewah berduit ja mereka anak beranak. Ada Mawi kuar socmed ka media merayu2 kerajaan mintak bantuan khas retis? Hada? Retis yang kuar TV manjang macam Black tu pulak yang merempan2 mintak dana retis PKP yach.
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kivio replied at 16-11-2021 09:05 PM
Ni nak justify kesenduan ke? LOL
Self absorbed gila tumpang timing abp frame penuh bilik weh geleman ...

Chuolss bagi la can.. pernah mendunia kan dulu hihi
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Malapnye sinar ko... Walaupun zaman gemilang ko hanya mampu bertahan 3-4 tahun je...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
i rasa depa both jenis yg pandai manage kewangan sebab nampak have2 jugak walaupun tak berapa selalu keluar tv
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 07:08 AM | Show all posts
Oklerrtuuu ada byk duit utk survive
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanti ada lah si gigi penjarakan sosial tu buat statement pula..dia bukan boleh tengok mawi ni senang sikit
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 16-11-2021 08:11 PM
I think bininya pandai la buat duit. Rasanya kalau tak kawen dgn aein tu maybe dia lesap langsung da ...

Tu adik ipor dia, kembor wife. Isterinya nama Ekin
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 16-11-2021 10:15 PM
Ekin la. Aein tu kembar  dia.

Haa ekin sorry silap haha
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 08:15 AM | Show all posts
dengan aku sekali la ter"obses" dengan mawi dulu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 08:16 AM | Show all posts
xglemer tp kalau poket kempis,xleh gak tdo malam
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 08:19 AM | Show all posts
dlm byk2 juara af...mawi plg bjaya dan kaya agaknya..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by anna_me at 17-11-2021 08:26 AM

I salah sorang x terkesan dgn demam mawiworld ni.. Masa mawi menang abpbh dpt set rantai berlian .. siap kata untung la bakal bini dpt free2. Dengar2 gosip bakal bini mata duitan la.. now, dh boleh tutup mulut orang tu. Bini heouls bijak buat duit, bkn spesis shopping perabis reta laki..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 08:42 AM | Show all posts
Edited by gideoncross at 17-11-2021 08:43 AM

Nmpknya mcm ada haters Mawi dlm ni hahahaha, dia ni jauh lgi bgus dri Suhaimi Saad lollll. Bguslh Mawi x jdi dgn Ina Naim. Mawi apa2 pun dia rilek je, Suhaimi Saad plak tiap2 hri mrempan x hbis2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2021 08:43 AM | Show all posts
chazey replied at 16-11-2021 11:36 PM
Tak popular tapi mewah berduit ja mereka anak beranak. Ada Mawi kuar socmed ka media merayu2 kerajaa ...

Sbb tu Suhaimi Saad jeles dgn seteru dia ni hahahaha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:21 PM GMT+8 , Processed in 0.091271 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list