CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 244|Reply: 2

Tak Puas Tengok Squid Game? Nantikan Musim Keduanya!

[Copy link]
Post time 10-11-2021 04:41 PM | Show all posts |Read mode
Rancangan popular Netflix 'Squid Game' bakal kembali untuk musim kedua, kata penulis dan pengarahnya Hwang Dong-hyuk.


"Banyak tekanan, permintaan dan kasih sayang daripada peminat untuk musim kedua, maka saya tiada pilihan, boleh saya katakan di sini memang akan ada musim kedua," lapor Agensi Berita Yonhap.


Beliau sebelum ini memberi bayangan kemungkinan ada musim kedua untuk rancangan itu namun tidak mengesahkannya.




Kredit foto: techunwrapped




"Ia ada dalam minda saya sekarang. Saya sedang dalam proses perancangan. Tetapi saya rasa masih terlalu awal untuk beri tahu bila dan bagaimana ia akan dibuat.


"Maka saya janji kepada anda semua, Gi-hun akan kembali dan dia akan lakukan sesuatu untuk dunia," katanya dalam temu bual dengan Associated Press pada satu acara di Los Angeles, semalam.


Rancangan 'thriller' berbahasa Korea itu mengisahkan peserta bersaing untuk memenangi hadiah 45.6 bilion won (AS$38.5 juta).


Mula ditayangkan pada September, ia menjadi rancangan asal Netflix paling popular, menarik lebih 140 juta penonton dalam tempoh empat minggu pertama tayangan.




Sumber: BERNAMA
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
tapi sayang la sebab confirm Lee Jungjae & Lee Byunghun je yg ada.

People are rooting for the whole cast, bukan 2 ni je
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 12:20 PM | Show all posts
uiks cepat betul nk buat S2.. ekceli mmg nak tgk pun S2 kali ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5045 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57658 Replies : 1909
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1883 Replies : 46
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 05:02 AM GMT+8 , Processed in 0.076984 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list