CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Yatt Hamzah Anggap Diri Bertuah, Dipanggil Polis Arab Di Mekah

  [Copy link]
Post time 9-11-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pic die tu amek sendiri ke? Xpayah ke? Ke ade built in shutter dlm tgn [em:4:]
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:59 PM | Show all posts
sebelah tangan tadah
sebelah lagi pegang phone
cannot brain
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by 800214 at 9-11-2021 07:10 PM

Part susu tu i dah cakap dekat thread sblm ni. Dah tau dah pasti akan ada
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:09 PM | Show all posts
Melaung yatt kalau baca komen semua hahaha mesti tak sabar nak balik malaysia untuk jatuhkan anak anak dia buat cita cam biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau doakan diri kau pandai jaga anak & tak lalai keselamatan anak la penonggeng agama
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:05 PM | Show all posts
mmm nampak sangat nak up kan diri ala ala....muslimah gitu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
niat dia smpi sana sebelum terbang mmg nak amek gamba banyak2 ke.. hmmmm. ade org susah nak pergi kesana.. dh dpt peluang tu buatla betul2... tp klw dh jenis sukekan perhatian ni..mmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
awex^returns replied at 9-11-2021 11:53 AM
benci betul aku orang buat ibadah kat Mekah ni tapi sambil ambil gambar
contoh berdoa, tapi ambil ga ...

Kerrrlas tau heshe baca doa belakangkan kaabah
Mmg la nak bedoa bukan wajib ngadap kiblat
Tapi kan ke kaabah dah tebentang depan mata, mohhhhtep pulak ko nak bedoa belakangkan kaabah tu zissssss
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Hish aku tak boleh betul la dgn dia nihh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
huhu, iols taknak komen benda lain sebab diri ni pun tak alim sangat. Tapi tu la, kalau dah tahu anak tu masih menyusu badan, kenapa gigih sangat nak tinggal?

Bukannya pergi buat haji pun, umrah je kan. Bila2 masa boleh buat lepas ni kalau ada rezeki. Tak pasal2 pulak kena concern pasal nak cari dry ice la, nak simpan dalam peti la untuk anak.

Orang pergi sana bukan mostly akan tumpu buat ibadat je ke? kalau ada urusan duniawi macam tu yg akan sentiasa meresahkan kita, baik hold dulu trip umrah tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hareeeesah replied at 9-11-2021 04:14 PM
Sorry la hati hitam ini menyampah dok amik gambaq berdoa lagu tu pasai apa???? Mau berpuluh shot tu  ...

Dia nak tunjuk ropol2 kat baju dia agaknye
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nama ig dia ada Suci kt belakang? Adoolaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Valet doa ke ni sampai beribu doa
Apoporn taniah ah dr sejadah hapgrek ke kabah ..lps ni makin karomah la ya bund????
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakominami replied at 9-11-2021 12:58 PM
Biasa bila dgr cite org g mekah ni rase membuak sayu nak pegi sebab tak penah jejak pon....kenapa bi ...

Sbb oreng2 erebsss pn dh sambut holewell holiwen
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Rase xperlu kot tunjuk ko buat ibadah kat satu malaysia...
Jatuh takbur plak nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Apo yg nk dihairan si sejadah ni..?permulaan pakai tudung pon dah keluarkan cerita keinsafan ala2 majalah mastika..lepas tu wajib masuk parti pas sambil menangis2 isi borang fefeling dah dpt tiket fast lane surga..then wajib jd obses arabiah gituuu ..cuma aku xperasan nama anak2 dia..adakah ala2 nama anak2 sohaibewak belaan izazaim?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
yarabbi taala rengsa!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat gambar kartun yg pernah viral kt fb dulu.
Sebelah tadah tgn doa, sebelah lg selfie..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Oi pi umrah pun siap posing berdoa wth lah ko nih..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau aku dpn hijir ismail dpn multazam,xde nya sempat aku nak fikir pasal phone time berdoa.mmg betul2 me and Him.lps tu doa hadap kiblat..sejak bila org doa membelakangi kiblat.dah la kiblat tu dpn mata ko.yattt2...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
AKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAHAYA, KHAI BAHAR] MULAI 05 JAN 2022 7PM
eddlisa_uyukAKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAH
Views : 1014 Replies : 14
OPPENHEIMER (2023)
SY_MumiOPPENHEIMER (2023)
Views : 82 Replies : 5
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 39720 Replies : 1503
Sharing Kitchen Cabinet & Wardrobe Design
vincent_6828Sharing Kitchen Cabinet & Wardrobe Desig
Views : 873 Replies : 6
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34944 Replies : 582
[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun
xyla73[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung
Views : 91463 Replies : 1194
BoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
HamazakixamBoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
Views : 4868 Replies : 1
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81062 Replies : 120
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52101 Replies : 366



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:27 PM GMT+8 , Processed in 2.433497 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list