CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 2928|Reply: 40

Isteri 'Selamatkan' Justin Bieber Dari Bunuh Diri

[Copy link]
Post time 8-11-2021 03:53 PM | Show all posts |Read mode
Pasangan selebriti terkenal Justin Bieber dan isterinya, Hailey Baldwin kembali mencuri perhatian ramai apabila kedua-dua mereka mendedahkan perihal kesihatan mental masing-masing sepanjang tiga tahun bergelar suami isteri.


Dalam satu kenyataannya, Bieber berkata, isterinya adalah individu yang bertanggungjawab membantu dirinya bangkit mempercayai semula tentang cinta.


Ujar penyanyi lagu Baby itu, dia mengakui trauma untuk bercinta selepas mengalami ‘luka’ yang serius selepas hubungannya dengan penyanyi dan juga pelakon, Selena Gomez berakhir.




Kredit foto: IG Justin Bieber




“Saya hampir membunuh diri kerana cinta. Sejujurnya saya trauma. Untungnya isteri saya hadir pada waktu yang tepat untuk menerima saya seadanya.


“Bahkan ketika kami berkahwin, masih ada banyak luka yang belum sembuh dan perlu diperbaiki,” katanya dalam program In Good Faith.


Dalam pada itu, Baldwin berkata, dia akan bertahan semampu mungkin untuk suaminya tidak kira apa yang berlaku.


“Sejak menerima lamaran suami, saya berjanji untuk setia di sampingnya tidak kira walau apa pun yang terjadi,” katanya.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la, gosip kate ko x hargai wife ko seadanya. Ingat eh, bile ko nk selena, ko pk la mane selena masa nk bunoh diri. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Bkn dia ke yg tinggalkan selena
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 09:17 AM | Show all posts
family selena x restu hubungan dorg.. katanya JB bw pengaruh x baik pada ank nya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kapel basic
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:30 PM | Show all posts
Kat Disney+ siri Only Murderis In the Building acik Selena gojes sgt
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau la btul la gosip acik selena dgn abam chris tu..aku rasa mau si bibir ni bnuh diri..kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tp tgk dia pun kasar Gan wife dia..dpn org ramai pun leh marah mcm tu..kesian tgk wife dia..tp nk bt mcm mn .dah syg benau ke suami..tkt lama2 wife dia mental lak bersuami org mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk cm toxic relationship je deols ni. Dpn camera PDA baik punya, behind the curtain cm fishy jahh.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 11:23 AM | Show all posts
xpe laa dah jodoh. bini skrg pun sbb syg boleh laa nk jaga, sok lusa kita pun tak tau. justin pun dia gak yg buat hal sebenarnya dlu, kesian selena.. kifarah barangkali.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok lah dia dgn si hailey yg tak habis2 insecure dgn selena. Harap bibir dgn selena tak pernah bersatu. Skrg selena happy2 main tiktok & ada rancangan masakan. Nampak happy je selena skrg
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak bini skrg syg btl kt jb..

Awat hang nk bunuh jb oii hang yg move on dl dr selena kalau x xdela kawen ngn hailey tu…
Anggap jela cinta x semestinya bersatu…

Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 08:36 AM | Show all posts
memang tak boleh move on ke dr cinta selena tu

dah sesuai kot kapel selekeh kepam dgn bini tu

mesti dalam hati tak boleh lupa cinta pertama..kesian
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Whatsofunnyth at 28-11-2021 12:49 AM

gosip kate jb ni x moveon lgi dari selena. Ni macam one side love la ye kesian la tengok hailey ni, bila la diorang ni divorce
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:39 AM | Show all posts
Whatsofunnyth replied at 28-11-2021 12:46 AM
gosip kate jb ni x moveon lgi dari selena. Ni macam one side love la ye kesian la tengok hailey ni ...

Even ummah Kokesen pun dh thu yg Justin ni sbnarnya brkhwin dgn Hailey sbb nk blas dndam kat Selena & Hailey plak snggup tadah je wlaupn Justin x suka sbb Justin ni childhood crush dia.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:40 AM | Show all posts
tomatome replied at 14-11-2021 11:22 AM
Nampak bini skrg syg btl kt jb..

Awat hang nk bunuh jb oii hang yg move on dl dr selena kalau x xd ...

Gossip dri ummah Kokesen bgithu yg Hailey ni mmg stalker trulung Selena msa dlu2.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:41 AM | Show all posts
Beribear replied at 14-11-2021 07:35 AM
Elok lah dia dgn si hailey yg tak habis2 insecure dgn selena. Harap bibir dgn selena tak pernah bers ...

Ha'ah, Selena mmg happy skrg ni & iol pun enjoy tngok rncangan mmasak dia tu, cute je & x mmaksa diri. Just be yourself gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:42 AM | Show all posts
Edited by gideoncross at 28-11-2021 01:44 AM
blakerainer replied at 9-11-2021 08:34 PM
Tgk cm toxic relationship je deols ni. Dpn camera PDA baik punya, behind the curtain cm fishy jahh.

Mmg btulpun, dlu ada video Justin & Hailey main game kat arcade pastu bila Justin klah, punya lh kuat dia jerit kat Hailey & Hailey ada video tu. Pstu video yg Justin jerit2 kat Hailey time jln sma2 dlm stu bngunan pun ada, mmg nmpk Justin mrah hbis kat Hailey tpi Beliebers kmain lgi mnafikn knonnya Justin x mrah tpi adrenaline naik lol, mcm lh non-fans ni bodoh sngt nak prcya.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:44 AM | Show all posts
lasagna replied at 11-11-2021 11:23 AM
xpe laa dah jodoh. bini skrg pun sbb syg boleh laa nk jaga, sok lusa kita pun tak tau. justin pun di ...

Sbb Hailey ni childhood crush dia mmg Justin dri dlu, snggup stalked hbis2an & dlu Selena tu pun Hailey suka stalked.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 01:46 AM | Show all posts
babelina replied at 9-11-2021 09:17 AM
family selena x restu hubungan dorg.. katanya JB bw pengaruh x baik pada ank nya..

Ummah Kokesen sllu puji Selena by saying "She dodged a bullet" sbb skrg dia x prlu nak tnggung Justin yg prangai mcm budak2. So Hailey lh yg jdi mngsa & Hailey ni sllu nak yakinkn org lain yg dia & Justin sbnarnya baik klau d interview kat mna2 show, mati2an mngaku yg Justin & dia sbnarnya ok tpi klau btul2 bhagia, x prlu pun nak bgithu org lain, simpan sndri dh ckup.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:21 AM GMT+8 , Processed in 0.089098 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list