CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: trexxxxxi

Rentis tibaiunta tersohor telan duit pengguna?

  [Copy link]
Post time 4-11-2021 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Pak.dolla at 4-11-2021 12:11 AM
Nozot replied at 3-11-2021 01:22 PM
Sad but true...teruk sangat buat report polis ler


Dh mcm² dgr psl tibaiunta ni tp xda sapa pun berani report..lg ramai support adalah..dr zaman curik idea tudung org..sampaai curik bf org..semua dia juara..
Adakah yg terjebak tu semua lobenak yg tak sekolah?..senang kena tipu?..jd tak tau nak buat apa?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
collaboration and guna nama je kan( ramai follower), maybe she tak involved secara keseluruhan, maybe idea datang same time masa mizznina pun nak buat apps ni…kebetulan
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:42 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:29 PM
ya kaka... jahat hokkeh... dulu maknya comolot dengan si mak ayam kek yang tolong jual lipstick di ...

















Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa je dia tak telan... now dgn isteri nya 'usetaz' menelan product2 ke arah agama demi pasaran.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 4-11-2021 07:58 AM
Byk nya review 1 star.. nampak sangat owner app sendiri tak pakai app ni dlm kehidupan seharian.. pu ...

Produk2 sampah deyols untuk golongan pentaksub ajer
Dengan harga yahudinyer
Huntungler ader pentaksub yang sanggup berhempas pulas bayar dan sanggup demi puak2 iteew kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:57 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:20 PM
Wahh terkejut, sebelum ni pun sheolsss telan duit pedajal orang dengan menyuruh beli stok banyak2 da ...

Jangan… Kesian penyu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 3-11-2021 09:47 PM
Yang ni pun quite shocking

Haih komen semua agak teruk juga untuk apps yang ada join venture dengan TH ni… macam mana TH Boleh setuju nak join venture dengan apps yang Banyak problem sampaikan waktu azan pun salah???
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shida81 at 4-11-2021 09:06 AM

Problem kt payment gateway ni rasenya
Fpx mmg sllu prob
Ni kj iols la sebelum ni ari2 kn buat recon bank n fpx
Kdg2 configuration issue
Tp x de staff check ke.. X kn la launch je apps tu pastu lepas tgn..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:06 AM | Show all posts
hahaha... selagi buat business... kaut semua....
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:21 AM | Show all posts

Semua produk kena letak muka filter tini sihir
Memang suey betul
Pulak tu suka nau buat letak muka mata tenung gitu
Abus lawa la tu ye tini
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-11-2021 08:42 AM

Hahaha abe mat simpan lagi gambar ni...

Btw apa cer lipstick ni? Tengok tak habis jual pun lagi. Iols pun dah selamat kambuih lipstick ni. Sooo agen2 dah kambuihh ke belum? Tengok dekat shopee pun tak habis terjual lagi.

Produk2 jah dan mamatut ni mesti ada je tak terjual di mana2. Sekadar habis dekat HQ jah, tu pun hati hitam iols merasakan ada je stok yang banyak lagi dekat HQ yang dah balik modal tapi di sorok dan announced sold out. Tengok2 dekat stor rupanya penuh lagi tunggu nak kambuihhh...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:38 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 09:35 AM
Hahaha abe mat simpan lagi gambar ni...

Btw apa cer lipstick ni? Tengok tak habis jual pun lagi.  ...

Pokcik Google masih simpan gambor2 ini semua.....


Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:40 AM | Show all posts








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-11-2021 09:38 AM
Pokcik Google masih simpan gambor2 ini semua.....

tadi iolsss tengok shopee kan, siannya harga lipstick neelokap tu dulu RM35 satu. Lepastu ada ejen tu jual clearance RM9 je satu, tu pun tak laku dan orang tak beli rasanya dia jual RM1 pun belum tentu orang nak. Kesian sebab yang rugi ni ejen. HQ tak rugi pape.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-11-2021 09:40 AM

Lobenak zaman epot kan kat atas tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-11-2021 08:42 AM

Lainkali letak spoiler : Disturbing Image
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 4-11-2021 09:40 AM

Nmpak tua betol mamatut.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 4-11-2021 09:42 AM
tadi iolsss tengok shopee kan, siannya harga lipstick neelokap tu dulu RM35 satu. Lepastu ada eje ...

Tak petlu kesian kaka dude. Ejen yg sama jgk yg beli susu esen  rimau nangis dan prodek terbaru akan dtg. Kebnykan ejen adalah lobenak. Mereke mmg telah mendedikasi kan hidup mereka utk perjuangkan bisnez idolat. Rugi cmana pun duit takpe.asal idolat terus kaya
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:26 AM | Show all posts
Kuca ni bahasa kelantan kan, maksud kacau. Ke aku salah
Te ni aku agak tea
So, dia nak bawak keluar minuman teh pulak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadapppp sangat app kobis
Fadannnnn muka
Barang2 retis, barang2 tibaiunta, barang2 igfemes
Memang harammmm iol pakai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:18 PM GMT+8 , Processed in 0.086672 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list