CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 30099|Reply: 247

Rentis tibaiunta tersohor telan duit pengguna?

  [Copy link]
Post time 3-11-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by trexxxxxi at 3-11-2021 10:18 PM

Tadi I dok jalan-jalan di PlaySt*** sambil-sambil survey app apakah dikalangan app ngaji yang best. Dulu I guna Em*** agithuuu.

So lepas belek2 few apps.. I was like--- eh jom pi intai- intai app ha*** sorang tu. Maybe ada kebaikannya.

Seperti biasa, mestilah users yang bijak akan check review kan? Wahhhh panassss!! I checked that there's review pasal OKG telan duit user?

Tak ada verification mahupun reply dari OKG. Takkanlah dah JV dengan tabungan gah terus sombong khuens? Gituuuu I cuba berbaik sangka




Multiple Polls: ( Max 3 choices ), Total 142 Users voted View Voters
9.21% (14)
7.89% (12)
82.89% (126)
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu maksudnye payment gateway menatang apps yg dicanang2 gah ittewww sebenaqnya cap qendon sajok
Apoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahh terkejut, sebelum ni pun sheolsss telan duit pedajal orang dengan menyuruh beli stok banyak2 dan kambuihhh belakang rumah masing2.

Sekarang ni mak sheols pulak sibuk nak pedajal orang sabah suruh kambuih produk2 dia pula sebab dia nak kaya... Elok dia target pati bajau2 laut supaya urusan kambuih lebih senang. Tak payah deorang nak korek2 tanah kambuih bagi dia kaya. Campak je produk dia kot tingkap dan pintu terus masuk ke laut dan hanyut ke negara jiran.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sad but true...teruk sangat buat report polis ler
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
golongan tersial salah satunya adalah penunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:20 PM
Wahh terkejut, sebelum ni pun sheolsss telan duit pedajal orang dengan menyuruh beli stok banyak2 da ...

Testimoni mangsa tersakiti kan kak dud...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
baru rm60 bukan ribu riban, halalkan je la mgkin ada error pd sistem apps - lobenak 2021 hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:29 PM | Show all posts
Nozot replied at 3-11-2021 09:24 PM
Testimoni mangsa tersakiti kan kak dud...hahaha

ya kaka... jahat hokkeh... dulu maknya comolot dengan si mak ayam kek yang tolong jual lipstick dia bagi habis...lepastu penat la mak ayam tu bertungkus lumus dok menenyeh lipstick sesama agen dengan dia2 sekali dok menenyeh sampai bengkak bibir tanpa cucuk filler..
bila dah habis... anak punya majlis nikah pun tak jemput sampai mak ayam kek terpaksa sapu marjerin buttercup dekat tangga pentas majlis tu sebab tak reda...

now target nak suruh orang sabah plak kambuihhh produk2 dia...mujur ada suku laut di sana kebetulan rumah deorang memang di atas laut...
tak perlu penat2 deorang nak korek tanah kambuihh produk2 bagi acik tu kaya.. hanya campak je semua kot tingkap dan pintu... nanti pepandai la dia hanyut ke negara jiran... tak pepasal nanti dia kata produk dia international sebab dah sampai ke luar negara


Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:20 PM
Wahh terkejut, sebelum ni pun sheolsss telan duit pedajal orang dengan menyuruh beli stok banyak2 da ...

ko jgn main main tau dude..dgr cite bisnes baru mamazat 10 beranak bakal letupan ya. skrg pn gigih recruit agen ratus ribu ya..katanya agen semua bakal jutawan goyang kaki kt rumah duit masuk. hari hari coaching percuma dari mamazat ya. hahahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
I lagi tertarik komen yg kata apps ni tak tepat,bunyi azan awal,kiblat tak betul pastu location ntah kemana-mana. Kalau yang jenis solat awal waktu dan rajin pose tu mmg naya pak karim la kalau ikut apps ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen kakaa dude tak pernah menghampakan.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:40 PM | Show all posts
meols donwload qalby
so far puas hati guna
dapat notification pasal terjemahan ayat
sampai hati hitam meols terdetik
'alahhh..dia keluar lagi'

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
gekkou replied at 3-11-2021 09:40 PM
meols donwload qalby
so far puas hati guna
dapat notification pasal terjemahan ayat

Hahhaha..sama sis qalby so far cukup puas hati kalo ada widget lg best
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 3-11-2021 09:29 PM
ko jgn main main tau dude..dgr cite bisnes baru mamazat 10 beranak bakal letupan ya. skrg pn gigih ...

Gila duit betul family ni. Sama gila lobenak memuja muji jahkobis
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:47 PM | Show all posts
mcm Quran majeed, muslim pro.. x ok ke kaka? since guna semakfon ni, dua ni je yg kekal smp la ni. yg lain2 tu.. dah donlod.. belek2, mesti i buang blk. semua x menepati citarasa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
annehuda replied at 3-11-2021 10:34 PM
I lagi tertarik komen yg kata apps ni tak tepat,bunyi azan awal,kiblat tak betul pastu location ntah ...

Yang ni pun quite shocking




Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 3-11-2021 09:29 PM
ko jgn main main tau dude..dgr cite bisnes baru mamazat 10 beranak bakal letupan ya. skrg pn gigih ...

Ko jgn x tau anak2 menakan acik ni siap jadikan trolley baggage tu lagi sbgai kenderaan sbb malas nak jalan.punya la peghak buihh! Pehtu akak dia is the best tu pakai tudung tp lengan pendek.bhaitakk haih.....dgn adik badek gundu lagi dok gegar2 kat hotel.malu haih

Sumber: igs mamakentut
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:29 PM
ya kaka... jahat hokkeh... dulu maknya comolot dengan si mak ayam kek yang tolong jual lipstick di ...

serius dah level scammer dah diorg  nie. Semoga ada keadilan buat semua yg jadi mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh ya x sangka mak hayam ada sisi cerah yachhh. Insap makk sebab fon iol penuh dgn apps melalaikan
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 3-11-2021 09:47 PM
Yang ni pun quite shocking

azan timing tak accurate tu bahaya sangat..tapi diorg tak respons pun..ku mmg pilih apps mizz nina dari awal n pangkah apps rider nie.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 05:39 PM GMT+8 , Processed in 0.110367 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list