CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kiahbosan

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 6-11-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by markonahlah at 6-11-2021 08:10 PM

Post hari ni dah ada pic sama2,  baguslah

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:08 PM | Show all posts
Prickford replied at 6-11-2021 01:13 PM
Sha'arin 52 or 53 camtu iolls rasa. Heolls work out too much sampai nampak kecut, kertu & nampak m ...

Klu uols search news psl depa kawin ada tulis Hani masa tu umo 32 sharin tua 15 thn.masa kawin tu 2011.so kira la sendiri umo sharin mmg dkt 60 pun
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 5-11-2021 07:54 AM
Tolong la tok gelang tu
Suara dia pun annoying nak dengar
Terpekik setiap masa

Ai pon annoyed gile dgn suara tok gelang..pastu lawak membahan fizikal org..igt klakar agaknye..astro pls laa..xde org lain kee..ke da sign contract kalo ade ML ni kj too gelang jd host?? Haizzz
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:44 PM | Show all posts
kiahbosan replied at 6-11-2021 07:34 PM
Mula dia mengacara Era @Ria ......happening sangat masa tu dia couple dengan remy innuendo lepas t ...

bukan di caras si mak tiri si bons ker hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
lonely_classic replied at 6-11-2021 07:53 PM
kat tinder & bumble, masa dengar tu ingatkan imposter

Ohoh! Bersungguh2 ye dia
Nampak amat single and ready to mingle gitu!
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
stania83 replied at 6-11-2021 07:15 PM
wahh yasmin hani baca forum ke/// terus up pic pool with kids dgn shahrin

last week ig shaarin pun ada gambar hani dorang pakai costume halloween anak beranak
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:21 PM | Show all posts
Pujangga22 replied at 6-11-2021 08:44 PM
bukan di caras si mak tiri si bons ker hehe..

dia pernah dengan remy innuendo ke, dulu pernah ada gambar dia dgn don (ex bf haflin)
pasal dia tak tahu sangat sebab zaman dia mendunia iols kecil lagi
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:25 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 6-11-2021 09:21 PM
dia pernah dengan remy innuendo ke, dulu pernah ada gambar dia dgn don (ex bf haflin)
pasal dia ta ...

hani dgn don lepas don cerai dgn haflin


Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:32 PM | Show all posts
Incanto replied at 6-11-2021 09:25 PM
hani dgn don lepas don cerai dgn haflin

don ni sape sebenarnya? ex gf semua hot ye, high taste
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:23 PM | Show all posts
Incanto replied at 6-11-2021 09:25 PM
hani dgn don lepas don cerai dgn haflin

owh ghupenye...xhusben haflin...igt kawen after don putus ngn yasmin hani
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:57 PM | Show all posts
buntalz replied at 6-11-2021 07:51 PM
husband baru nama Adam sofian Mazlan, yang dah meninggal tu ariff johan

Noted. Thxs uols bagi pencerahan
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
markonahlah replied at 6-11-2021 08:07 PM
Post hari ni dah ada pic sama2,  baguslah

Nampak kecik2 lagi ank nya..adoiiii syg la kalau becerai berai..ank2 perlukan family utk membesar.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 02:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 4-11-2021 05:53 AM
Ooo patut la dah lama tak nampak Sha'arin upload gambar dgn Hani. Dia rajin update FB dia, now takde ...

Xkn Sbb dressing je kau boleh conclude orang tu xkejat akhirat? How we dress do not define our relationship with god. Come on lah. Dah 21st century. Stop judging people based on how they look and dressed. Kau Xthu dia solat byk kali ke dalam sehari (yg sunat selain wajib). Lebih byk beribadat drpd so call pak lebai yg acah2 share bideo ngaji dgn buah Hati pengarang jantung tapi sebaliknya suka layan perempuan lain dan sbgainya. Oppsss! Ade yg terasa ka? Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 6-11-2021 02:04 PM
Kakaknye Yasmin Soraya tu elok je pakai tudung beranak pinak. Cantik pun cantik. Lepas menikah, be ...

Ya kakak dia mmg cantik kan. Jenis ayu ..
Hani jenis cute
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 12:59 PM | Show all posts
aina_shaira replied at 6-11-2021 09:32 PM
don ni sape sebenarnya? ex gf semua hot ye, high taste


tak tahu la...bukan artis tp mungkin dia anak orka
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 6-11-2021 09:21 PM
dia pernah dengan remy innuendo ke, dulu pernah ada gambar dia dgn don (ex bf haflin)
pasal dia ta ...

Gepren Remy org lain. Model. Geng2 Hani jugak la
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
QueenCaramel replied at 6-11-2021 08:17 PM
Ai pon annoyed gile dgn suara tok gelang..pastu lawak membahan fizikal org..igt klakar agaknye..as ...

Tok gelang kesayangan chuols tuh satu masa dulu weols kat porem ni gelar heshe ackiok
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:41 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 7-11-2021 01:18 PM
Gepren Remy org lain. Model. Geng2 Hani jugak la

Zalia kan nama dia


Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 7-11-2021 01:41 PM
Zalia kan nama dia

Haah zalia. Tapi rasanya remi kawin dgn org lain kot. Mesti buruk gemok dah remi skang kannn
Motip acik rasa heshe buruk dan gemok
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 4-11-2021 01:11 PM
Tak nafi aku pn penah ada frasa hilang spark
2tahun gakla buat hal masing2 tp tak gaduh cuma rasa  ...

Yela memang setiap rumah tangga akan ada satu masa tu macam bosan,stress masing2 nak cari hiburan sndri. Rasa nak bagi je laki jaga anak2 plak. Iols pun pernah rasa lose cmtu. Lepastu gaduh2 baik..muhasabah diri lah balik.
Kadang2 tengok orang happy manjang,puji2..macam takda masalah kan? Kita ni Sebb dah pernah lalui fasa2 struggle dalam meniti alam rumah tangga, jadi nak memuji pasangan tu tak lalu plak. Time gaduh karang teringat jadi yihhhhhh sangat!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 04:43 PM GMT+8 , Processed in 1.362166 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list