CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 26422|Reply: 110

Anak Dilempang- Pelakon Wanita Jadi Mangsa Suami Panas Baran, Kaki Mabuk

  [Copy link]
Post time 3-11-2021 02:15 PM | Show all posts |Read mode
Pergaduhan antara pelakon wanita dan suaminya yang juga seorang pemuzik membawa kepada siasatan polis berhubung dakwaan kes pukul anak.


Menurut mStar Online, pengadu merupakan salah seorang pelakon drama Kampong Pisang Bersiri-siri arahan Allahyarham Mamat Khalid.


"Kejadian berlaku pada awal pagi 31 Oktober lalu. Semasa kejadian, suami pengadu dipercayai berada dengan pengaruh alkohol dan telah menampar muka anak mereka ketika cuba membantu pengadu yang dikasari.


"Menurut pengadu suaminya juga seorang yang panas baran.


"Anaknya yang meminta pengadu iaitu ibunya keluar dari rumah dan tidak mahu tinggal bersama suspek kerana takut dan trauma," kata Ketua Polis Daerah Wangsa Maju, Superintendan Ashari Abu Samah kepada mStar.




Gambar Hiasan




Mangsa yang berusia 9 tahun cedera di pipi dan telinga akibat dilempang.


Sementara itu suspek yang berusia 35 tahun ditahan reman dari Rabu sampai Jumaat.


Kes disiasat mengikut Seksyen 323 Kanun Keseksaan/ 18A Akta Keganasan Rumah Tangga yang memperuntukkan hukuman penjara sehingga setahun dan denda atau kedua-duanya jika sabit kesalahan.


Ashari menambah  kejadian ini bukan kali pertama berlaku terhadap pelakon berkenaan.


"engadu pernah dipukul sebelum ini oleh suaminya namun tidak mahu mengambil tindakan kerana fikirkan nasib anak mereka."


Pelakon berusia 41 tahun itu berkahwin dengan suspek yang berketurunan India Muslim pada 2011 dan dikurniakan anak perempuan. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:19 PM | Show all posts
kelu saiful dah bagi
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm nampak cam happy je diaa rupanyaa laki kaki pukul plak.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:22 PM | Show all posts
sapeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ramai dah jumpa yang macam ni, laki panas baran kaki pukul tapi takmau cerai atas alasan kesian anak tak berbapa tapi dia tak pikir emosi anak tu camne..trauma dan ptsd sampai liang lahad
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
btw sapo ni..meols komen on issue je
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape kome?
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:27 PM | Show all posts
sapeeee weh
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:28 PM | Show all posts
memang taste kaki pukul ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapeee komeee??

Takkan usop wilcha kottt

Nazeera sardin salah sorang pelakon umo sama dengan apa artikel kata
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:32 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 3-11-2021 02:54 PM

update hasil siasatan

ig story latest pelakon kampung pisang bersiri-siri


suami kacukan india-inggeris katanya ikut artikel...









Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:33 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 02:32 PM
iols google ni salah sorang pelakon kampung pisang bersiri-siri yang umo 35.

iols kesian atas apa y ...

sheols lom kawin le
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols nak speku...ni yg hari tu yg bagi kejutan kat isteri ka...rumah baru siap deco lagi...yg isteri gelak memanjang dgn lawak suaminya...itu kah??? Oppsss
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:35 PM | Show all posts
Bagi watak penduduk tetap Kampung Pisang, ia akan dijayakan oleh Kazar Sairi, Bell Ngasri, Dewa Sapri, Aziz M. Osman, Mat London, Avaa Vanja, Nazeera Sardi dan ramai lagi.

haaa, tau dah sape...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:37 PM | Show all posts

iols tengok yang dah kahwin umo dekat2 tu ava tu jah..
mesti wartawan ni dapat berita dari wasap jah... eh choiii
umo salah ler tu... takpun memang purposely nak letak umo salah sebab takut kena saman...
memang deorang buat gitu pun sebelum2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 3-11-2021 02:35 PM
Bagi watak penduduk tetap Kampung Pisang, ia akan dijayakan oleh Kazar Sairi, Bell Ngasri, Dewa Sapr ...

Kacukan Indian-inggeris katanya bukan India Muslim

Muka husbandnya cam ada potensi la…
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:41 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 02:37 PM
iols tengok yang dah kahwin umo dekat2 tu ava tu jah..
mesti wartawan ni dapat berita dari wasap j ...

ava 41 dah kakduddddd
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:43 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 3-11-2021 02:45 PM

ok ni hint OKG ikut artikel... tapi iols pun tak tahu betul ke tak...ni bukan kahwin betul2 tapi sekadar lakonan je... jangan tertipu dengan artikel tu letak info pelesu



suami umo 40..




isteri umo 35





Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 3-11-2021 02:39 PM
Kacukan Indian-inggeris katanya bukan India Muslim

Muka husbandnya cam ada potensi la…

Agak lama menyepi! Sesiapa yang sudah menonton filem Dukun pasti dapat lihat lakonan pelakon jelita Avaa Vanja. Ramai yang tidak mengetahui Avaa kali terakhir dilihat dalam filem melalui Hantu Kak Limah Balik Rumah arahan Mamat Khalid.

Kini dia sudah 9 tahun melangsungkan perkahwinan dengan seorang lelaki kacukan India-Inggeris, A Aamil Sulaiman.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:44 PM | Show all posts
Edited by dudaberhias at 3-11-2021 02:50 PM

then betul lerrr si ava tu kaka... check post atas iols tepekkan sumber2 tapi sebab cerita wartawan iols still sangsi2 betul ke tak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 07:00 PM GMT+8 , Processed in 0.101545 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list