CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 46BlueBerry

[DRAMA MELAYU] TIKAM [Astro Ria] - Fahrin Ahmad, Ben Amir, Intan Najuwa

  [Copy link]
Post time 31-10-2021 03:59 PM | Show all posts
Ingatkan MA directornya
Lemau tgk FA berlakon.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 09:42 AM | Show all posts
Count down Gempak macam salah je.

Satu hari lagi,
  

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 12:33 PM | Show all posts
Introduction,
Micheal Ang sebagai Mike
  

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 08:20 PM | Show all posts
Edited by NekNgah at 2-11-2021 04:16 PM

Introduction - Intan Najuwa sebagai Akma.
  
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 08:24 PM | Show all posts
Opening sudah keluar, exited-nya....
  

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 10:04 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2021 10:15 AM | Show all posts
NekNgah replied at 1-11-2021 08:24 PM
Opening sudah keluar, exited-nya....

Smart ah opening dia. nasib baik bukan opening style pelakon lari2 tepi tasik sambil cari orang hilang hahahahahha
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2021 10:17 AM | Show all posts
ezacbee replied at 31-10-2021 03:59 PM
Ingatkan MA directornya
Lemau tgk FA berlakon.

MA direct jugak. dengan Hadith Omar.
tu geng2 production dia la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 10:23 AM | Show all posts
46BlueBerry replied at 2-11-2021 10:17 AM
MA direct jugak. dengan Hadith Omar.
tu geng2 production dia la tu.

Mesti berbaur ke korean
Pakai baju berlapis2,
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 10:46 AM | Show all posts
46BlueBerry replied at 2-11-2021 10:15 AM
Smart ah opening dia. nasib baik bukan opening style pelakon lari2 tepi tasik sambil cari orang hi ...

Masuk juga TT.  Tak sibutk ke hari ni Berry??  Sorry, Ngah dah buat macam rumah sendiri.

Opening montaj tu memang cantik, memang kena dengan genre yang dark thrller, ada sedikit komedi dan plot twist yang bersepah.  Ini penulis drama yang describe ya.  Dah tak sabar.

Cuma nak tahu lagu montaj tu siapa penyanyi & tajuk lagu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2021 11:13 AM | Show all posts
NekNgah replied at 2-11-2021 10:46 AM
Masuk juga TT.  Tak sibutk ke hari ni Berry??  Sorry, Ngah dah buat macam rumah sendiri.

Opening  ...

sorry la busy giler. weekdays busy kerja. weekend busy hal personal. semalam duk meeting dari pagi sampai petang. pastu balik kerja hujan lebat pulak. sampai rumah dah nak habis maghrib. laa sorry ter OT. hikhikhihk
takpe ngah. tepek je la apa yg patut. drama ni esok baru tayang.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2021 11:15 AM | Show all posts
ezacbee replied at 2-11-2021 10:23 AM
Mesti berbaur ke korean
Pakai baju berlapis2,

standard la MA. dia kan suka fashun gitu. dah la mesia ni panas lit2 pastu nanti petang tibah hujan lebat .
prepare siap2 kot nnt sejuk hujan walaupon panas berpeluh air terjun
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 11:21 AM | Show all posts
46BlueBerry replied at 2-11-2021 11:15 AM
standard la MA. dia kan suka fashun gitu. dah la mesia ni panas lit2 pastu nanti petang tibah huja ...

Tapi kalau scene dalam office, boleh aje terima pakaian berlapis sebab ada aircond.  Kita dekat office pun ada juga jacket/hoodie/pashmina untuk hari-hari terlampau sejuk.
PA Intan, Kak Watie ada cakap yang office yang digunakan sebagai location shooting tu memang sejuk pun.




Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 01:36 PM | Show all posts
Edited by NekNgah at 3-11-2021 03:59 PM

Introduction - Fahrin Ahmad sebagai Shahrol.
  
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 04:14 PM | Show all posts
Introduction - Ben Amir sebagai Nik Johan aka NJ.
  

Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 08:51 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 08:58 AM | Show all posts
Hari ini pukul 9.30 malam.  #dramatikam untuk tweet.
  

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:42 AM | Show all posts

  

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:42 AM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 01:46 PM | Show all posts
  

  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:38 PM GMT+8 , Processed in 0.074082 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list