CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: isabella08

nak pindah nak pindah

[Copy link]
Post time 29-11-2010 11:37 PM | Show all posts
bantara-kuih pun tarak la kalu mbj...mbj letih bg input tapi wat dek je..

aku tengok jabatan lain ...
isabella08 Post at 29-11-2010 13:41


tu maknanya ..... union tak main peranan...
miting takde kuih???? lagi haprak... kat opis aku kalu takde kuih soheh dato KP malu besau
ngan anak buah!!! sesilap datok KP bagi makan nasik briani dulu... sebab nak beli jiwa ahli mesyuarat
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 09:53 AM | Show all posts
Reply 7# BENTARA


cam pernah buat jerk bentara..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 09:54 AM | Show all posts
Reply 3# isabella08

blh terus merujuk pada JPA.. tak yah tunggu lagi.. tapi dengan syarat bagii alasan yang kukuh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2010 10:24 AM | Show all posts
Reply 21# BENTARA

syok nyek opis ko en.bentara....

nak duk sna la..hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2010 10:25 AM | Show all posts
Reply 23# mrsT

tapi kena kelulusan ketua jabatan gak kan..

kalu pak najib yg arahkan baru bos aku ok kot
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 10:29 AM | Show all posts
alaa... bell ko call jerk dulu JPA.. lepas tu ko ceriter masalah ko.. n aper ayat boss ko pernah ckp.. n then ko buat surat rayuan.. INSYAALLAH
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 10:30 AM | Show all posts
Reply 21# BENTARA


    haahahhaa..meeting.. makan.. makan meeting... tu standard.. kuih maner cukup mesti ada buah.. kalau petang.. kalau pukul 10.30pg meeting mesti ader lunch..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2010 10:39 AM | Show all posts
kat sini..meeting x pernah mkn pun..keh keh..nk harap elaun keraian bos tu...jangan mimpi la
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 10:53 AM | Show all posts
keraian boss tu pun belum tentu kite merasa..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-11-2010 10:59 AM | Show all posts
keraian bos utk geng2 bos dan mkan2 bos shaja
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 01:13 PM | Show all posts
keraian boss tu pun belum tentu kite merasa..
mrsT Post at 30-11-2010 10:53



aku lak slalu merasa keraian bos aku
tu pon kalu aku eskot bos aku....
time bayar aku buat derk je!!!
siap sound kat bos lagik.... apa la sangat duit keraian tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 01:18 PM | Show all posts
Reply 31# BENTARA


    berani nyer ko bentara..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2010 02:14 PM | Show all posts
heheheheheehehehehee
sosah senang kita harong bersama sama bossssssssssssssssss
hhehehehehehehehee
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2011 05:13 PM | Show all posts
ada ke patot bos macam tuh......
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 12:00 PM | Show all posts
Tempat saya pun suah nak bertukar.Saya bukan nak tukar jabatan tapi nak tukar cawangan je.Masih lagi dalam jabatan yang sama.Yang tak luluskan pertukaran saya bos unit saya sendiri.Belum lagi Timbalan Pengarah panggil saya untuk bertanya sebab kenapa saya nak tukar cawangan bos saya dah call Timbalan pengarah kata saya cancel permohonan saya tu.Mungkin ada hikmahnya.Bersangka baik je la.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2011 08:27 PM | Show all posts
staff kerajaan selalu disarankan supaya tingkatkan prestasi kerja.. tapi cam ne prestasi kerja nak meningkat kalau banyak masalah dalaman diri.. especially yg dah berkeluarga tetapi terpaksa berjauhan dengan keluarga.. org lain balik kerja ceria tgk muka ahli keluarga, tapi yg berjauhan?? balik rmh jadi cam org bisu. setakat berhubung dalam telefon, ape lah sangat..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:37 AM GMT+8 , Processed in 0.083595 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list