CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: keyboardmouse

Jiran yang menyakitkan....

[Copy link]
Post time 8-8-2010 12:46 PM | Show all posts
Reply 37# siputsedut


    cuba report kt jab alam sekitar masa dia tgh bakar sampah tu.. Camni je cara nak ajar deolls tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2010 12:57 PM | Show all posts
Reply 40# ana125z

tak payah surat layang..aku dh report polis dah..atas alasan ugutan..heheheheh..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 12:59 PM | Show all posts
Reply  siputsedut


    sorry jiran aku tak suka bakar sampah..dia suka cuci kete ja...
keyboardmouse Post at 8-8-2010 12:39



    hahahaha..taktau nk gelak ke nk nangis..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 01:00 PM | Show all posts
Reply  siputsedut


    cuba report kt jab alam sekitar masa dia tgh bakar sampah tu.. Camni je  ...
ana125z Post at 8-8-2010 12:46



    ouhhh..mcm tu ke? motipppp selama ni iols tatauuuu..nangesss sangattt
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 01:00 PM | Show all posts
Reply  siputsedut


    huhuhuhu............
keyboardmouse Post at 8-8-2010 12:39



    hohohohohohoh......
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 01:03 PM | Show all posts
tibe2 sipukk rase sipukk pon ade masalah mcm habang keyboard dan juga mouse...

jiran sipukk tak p ...
siputsedut Post at 8-8-2010 12:08


sila padamkan api itu dengan sebaldi air hokkay...nangis sangattt..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 8-8-2010 01:09 PM | Show all posts
sila padamkan api itu dengan sebaldi air hokkay...nangis sangattt..
satusembilan Post at 8-8-2010 13:03



    kannnnn? simbah dengan air longkang pon bagus jugak...alang2 protes...nangis sangattt tp sheols makcik tua..iols takut dikatakan anak dara tidak bersopan santun plak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 01:14 PM | Show all posts
kannnnn? simbah dengan air longkang pon bagus jugak...alang2 protes...nangis sangattt:' ...
siputsedut Post at 8-8-2010 13:09


apa kata ciput tanam pokok berdekatan dgn tempat makcik tue bakar sampah...
bila makcik tue bakar sampah... ciput buat2lah siram air kt pokok tue...pastue siram sekali sampah ittew...
nangiss sangattt...{:3_83:}
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2010 01:18 PM | Show all posts
apa kata ciput tanam pokok berdekatan dgn tempat makcik tue bakar sampah...
bila makcik ...
satusembilan Post at 8-8-2010 13:14



    kreatipppp yahamatttt idea uols tu 19...terharu iols... nangis tergolek2 sampai terberanak octoplet kekdahnyew......

19 sila datang tanam pokok kat belakang umah iols...nk tanam daun pandan sepasu pon hambik mase 3 bulan dari tarikh pembelian pasu..nangess sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 01:31 PM | Show all posts
kreatipppp yahamatttt idea uols tu 19...terharu iols... nangis tergolek2 sampai terberanak ...
siputsedut Post at 8-8-2010 13:18


datang umah ciput??? nanti kena tangkap kelwat kekdahnya...
motip 3 bulan???pemalasnya ciput... nangiss sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 01:38 PM | Show all posts
datang umah ciput??? nanti kena tangkap kelwat kekdahnya...: ...
satusembilan Post at 8-8-2010 13:31



    motippppp? iols dok dengan pemeli kekdahnyeww...  


iols mmg malas kalo bab2 berkebun...suh basuh longkang basuh kete pon layan lagi...tp tanam2 pokok ni..iskkk..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 01:53 PM | Show all posts
motippppp? iols dok dengan pemeli kekdahnyeww... ...
siputsedut Post at 8-8-2010 13:38


senang2 ciput beli pokok plastik jewww... nangisss sangattt...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2010 02:50 PM | Show all posts
Reply 45# siputsedut


    wakakaka
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 02:53 PM | Show all posts
al kisah begini...kami ni hidup bujang.dlm 4 org satu rumah...jiran kami semua dah famili. seblah ki ...
keyboardmouse Post at 7-8-2010 12:08


hal kecik je bro , benda2 macam ni jgn dilayan sangat , senyum je dgn jiran awak tu .. , tak kisah la depa nak mengumpat ke apa ke ? yg penting kita jgn sama naik lerr. .. pasal housemate korang beli vios, civic , etc tu .. aku rasa dia takkan jeles punya , dia tau korang ni menyewa je tempat tu , katakan sewa rumah seribu, menyewa 4 orang , sorang bayar rm250 , mesti la takde masalah nak beli vios, civic , segala ... , apa lah yg dia nak jeles kan sebab dia sorang dah kena bayar sewa rumah, motor, bil utiliti, etc ...  , mungkin style korang sbg budak bujang tak ngam dgn dia kot sbg family man .. so tak boleh 'klik' la , pendapat 2 sen aku je
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 02:53 PM | Show all posts
senang2 ciput beli pokok plastik jewww... nangisss sangattt... :l ...
satusembilan Post at 8-8-2010 13:53



    itulah sebaik-baiknye bagi pemalas cam sipukk ni...

kannn...nangesss sangatttt..  














motippp iols jujur yahamat ngaku pemalas bagai...matilerr kene rejek..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2010 02:54 PM | Show all posts
Reply 54# animaniac


    ok boss...think positive
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2010 02:54 PM | Show all posts
Reply  siputsedut


    wakakaka
keyboardmouse Post at 8-8-2010 14:50



    hahaha..adehhhh..nk gelak lak rase..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2010 03:52 PM | Show all posts
Reply 54# animaniac


    setuju dengan pendapat ko.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 08:17 AM | Show all posts
hal kecik je bro , benda2 macam ni jgn dilayan sangat , senyum je dgn jiran awak tu .. , tak kis ...
animaniac Post at 8-8-2010 14:53


Hmmm..aku dah try cara nih...Masa jiran aku serang aku..aku senyum jer..(senyum kelat  la)Dia bebel2 kat telinga aku, kata aku suka menjeling..Gilo ko apo..Aku blk pun dah mlm.
x kuasa aku nak jeling kat dio...


Actually aku pun tak tau umah dia yg mana satu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2010 08:39 AM | Show all posts
aku plak ader laa 1 jiran kt tempt kje nie...a.k.a org sblh...
aku rse dia nie mcm menyemakkn hidup aku jer...
last week dia MC 1 week, waa seronok gler aku, hari nie pepagi dh nmpak muka dia aku mcm nk g lempang jerk...wakaka jahat x?:@
dia nie klu tengok jer muka dia suci laa sesgt, tp dlm hati dia aku lbh tahu...
punyer laa busuk, depan bukan main baik, tang blkg waahaaa HERO MALAYA kay!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 11:06 PM GMT+8 , Processed in 0.094400 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list