CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: stania83

Caldina eksiden

[Copy link]
Post time 21-4-2010 12:27 AM | Show all posts
potong & sambung?! pastu pakai kat kebun sawit je............
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2010 01:04 AM | Show all posts
claims total loss jer la...casis dah lari...klau gi tarik balik pun x kan dpt 100%..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2010 02:09 PM | Show all posts
frm my opinion, if this happen to me, im gonna write-off the car.. kalau pon dpt di perbaiki mesti ada rasa kurang keselesaan kn? mesti ada bunyi2 yg kurang menyenangkn while driving.. or tyre alignmnt pun mesti ada lari.. keselesaan seperti dlu tu memang dah takde.. and d kemudian hari mesti budget byk keluar pergi workshop utk memperbaiki kan lagi kereta awak tu..seriously.. dari byk duit keluar baik awak just claim the insurance & get a new car dude..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2010 03:16 PM | Show all posts
caldina ni kete yg dah masuk dlm kategori collection items coz dah tak kuar lagi dah. So, kalu nak write off pun sayang juga, nak pakai lepas repair pulak dah rasa tak sodap (kekadang mainan perasaan aje yg tak sodap tu). Kalu aku, selagi boleh repair aku repair, lepas tu kalu tak boleh bawak ganas2, aku bawak slow2 max 60km/h.... ala utk perangkap awek aje or supaya downline tak lari...Caldina tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2010 06:56 PM | Show all posts
caldina..? ada kaitan ngan Hai-O dakk..??
sok_suci Post at 7-4-2010 12:44


caldina & mlm susah utk dipisahkan
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2010 09:37 PM | Show all posts
yelah syg tu memang syg lah kn.. tp why not.. if he claim the insurance & if ada duit lgi dia boley beli caldina GT4 yg model 2005/6 yg lampu belakang nye yg transparent gituu.. lagi puas hati kn.. drive pun rase sedop..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2010 07:46 PM | Show all posts
TT..caldina ni ape cerita?


http://kedai-laman.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 08:50 PM GMT+8 , Processed in 0.088833 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list