CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mehan

Sembarangan je main tanggal pakaian depan org?

[Copy link]
Post time 27-1-2010 05:24 PM | Show all posts
adab berpakaian tu sepatutnye..maklum la kite dok kat mesia ....haisshhh..geli aku siap gstring bagai...menyampah pon ader..over je mamat tu ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2010 08:50 AM | Show all posts
tk dpt nk dibayangkan cmne la rupe nye..hahha
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2010 08:58 AM | Show all posts
adab berpakaian tu sepatutnye..maklum la kite dok kat mesia ....haisshhh..geli aku siap gstring bagai...menyampah pon ader..over je mamat tu ...
dara_pujaan Post at 27-1-2010 17:24


mesti dia rasa dia la jejaka paling macho serta maskulin abad ini
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2010 12:00 PM | Show all posts
ko snap jer gambar dia, paste kat forum cari ni...biar dia tau, satu malaya tau dia exhibitionist..kekekeke. kalau dia tau malu, sure dia tak buat lagi dah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2010 12:03 PM | Show all posts
ko snap jer gambar dia, paste kat forum cari ni...biar dia tau, satu malaya tau dia exhibitionist..kekekeke. kalau dia tau malu, sure dia tak buat lagi dah.
kched Post at 28-1-2010 12:00


wei jangan... kang kena saman malu kang..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2010 12:07 PM | Show all posts
wei jangan... kang kena saman malu kang..
epuel_slay Post at 28-1-2010 12:03


haah.. jangan.. tu dah kira mengaibkan orang..
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2010 09:19 PM | Show all posts
tah2 TT ni yg lembut tak walaupun da kawin?? nak goda TT hahaha... gurau jer. jgn marahhh....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 12:48 AM | Show all posts
dia rasa bangga bila roomate dia pandang barang dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 12:52 AM | Show all posts
melayu urban kekdahnya,
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 09:03 AM | Show all posts
dia rasa bangga bila roomate dia pandang barang dia
demonicboy Post at 29-1-2010 00:48


atau mungkin juga dia rasa 'seksi' :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 09:20 AM | Show all posts
atau mungkin juga dia rasa 'seksi' :kant:
buterfly Post at 29-1-2010 09:03


ehhh suke makcik ek seksi2 ni... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 09:20 AM | Show all posts
bawak kawan yang lain datang bilik ko masa mamat tu pakai spender....
lepas tu suruh member ko cakap kat ko ( biar mamat tu dengar sama)
- " apasal roomate ko dok tayang pakai spender
      barang dah lah kecik!!
      Tak malu ke satu dunia tau barang dia kecik ni..."
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 09:24 AM | Show all posts
ehhh suke makcik ek seksi2 ni... hehehe
epuel_slay Post at 29-1-2010 09:20


mana ada suka..eeii geli jerk
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 09:26 AM | Show all posts
aiseyyhhh...manusia mcmni pun ade kew??..

adalah lebih baik TT menjauhkan diri dari katil dan bantal dier...sure bau buntot je....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 02:01 PM | Show all posts
bawak kawan yang lain datang bilik ko masa mamat tu pakai spender....
lepas tu suruh member ko cakap kat ko ( biar mamat tu dengar sama)
- " apasal roomate ko dok tayang pakai spender
      barang ...
Hang Post at 29-1-2010 09:20


aku suka baca diolog ne

kalau betul kecik,ok la...kalau sebaliknya????
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 02:42 PM | Show all posts
aku suka baca diolog ne

kalau betul kecik,ok la...kalau sebaliknya????
anieszack Post at 29-1-2010 02:01 PM


pliss define kecik  dan 'sebaliknya'  
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 03:50 PM | Show all posts
pliss define kecik  dan 'sebaliknya'  
Hang Post at 29-1-2010 14:42


undefined
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 04:26 PM | Show all posts
Memang ada setengah lelaki macam tu, dia bukan gay, kalau dia gay, dia mesti malu bila kawan ko datang. Dah namanya dalam bilik, apa salah dia nak pakai spender je, lainlah kalau dia pergi kantin pakai spender je..ye tu malu..
Masa kat sekolah dulu, aku duduk asrama, ada sorang brother tu pun macam tu, pantang kat dorm, pakai spender je.. Dia bukan gayboy, tapi kira taiko le kat sekolah tu, tido pun pakai spender je, xde selimut, panas sangat kot...
Masa kat UPM dulu lak, kat Kolej 14, ada satu mamat kelantan tu, salin baju selamba bogel dengan pintu bilik x tutup. Masa lalu tengok tengah lap2 badan, terjulur je dia punya, x malu langsung. Biasalah, lain padang lain belalang, banyak orang banyak ragam... Selagi dia x raba ko atau ajak ko bogel, x payah lah nak ganggu cara dia. Kita nak orang respek cara kita. Persoalannya...adakah kita respek cara orang lain...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 05:22 PM | Show all posts
banga*g punye olang....
xkire ar lain padang ker lain taman ker...adat & budaya ketimuran bkn macam bong*k cmtue...xde sivik langsung...nk respek pe ngan org cmtu??klu aku da sattle da aku keje kan budak tue...byk kaedah ade....jgn hilang bulu aku bakar sudah klu xnk kene bakar 'anu' tue...pakai leklok sikit depan aku...xmo...pi duk bilik lain...lahab*u....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2010 09:07 PM | Show all posts
58# hadi1978
tak dinafikan ada laki camni...bogel2 pun selamba...
tapi kalau jenis pakai G-string tu, aku tak pernah jumpa lagi la...kecuali gay...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:06 AM GMT+8 , Processed in 0.082793 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list