CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mehan

Sembarangan je main tanggal pakaian depan org?

[Copy link]
 Author| Post time 25-1-2010 04:02 PM | Show all posts
Aku cakap ar ngan roomate aku ni. Aku slow talk dulu lah, yelah kang xpasal gaduh plak kan!

Takpe peace..peace (wpun bengang huhu)
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 04:58 PM | Show all posts
Weng punyer org.... hahahahhaha.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 05:07 PM | Show all posts
time dia tido ko jentik ajer telo dia kalau dia bogel..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2010 05:16 PM | Show all posts
Aku slow talk td dia wat dunno je. Siap dia kata "aku dah mmg selesa lah style camni, sekolah asrama ngan matrix dulu pun aku mmg camni, roomate tak kecoh pun"

Hangin gak aku, ni yg rasa nak tukar bilik je.

Btol gak ckp member atas, aku jentik skali baru senak padan muka
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 05:16 PM | Show all posts
14# isskandar

Betullah gak apa ko ckp. Tapi mamat ni dari negeri Selatan ma!
mehan Post at 25-1-2010 15:58


mungkin dia peribumi masyarakat orang asli sana?

xpun memang dia jenis cepat panas dan rimas.. ade gak org jenis rimas berbaju primitive sangat
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 05:18 PM | Show all posts
Aku slow talk td dia wat dunno je. Siap dia kata "aku dah mmg selesa lah style camni, sekolah asrama ngan matrix dulu pun aku mmg camni, roomate tak kecoh pun"

Hangin gak aku, ni yg rasa nak tukar  ...
mehan Post at 25-1-2010 17:16


kalau degil time dia tido..
ko ajak pompuan ramai2 datang bilik ko pastu ramai2 ketawakan adik dia kecikkk.....

siap bawak kompang lagik..
kecikk kecikk kecikkkk (sila ikut iklan potong..)
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 05:32 PM | Show all posts
camtu punya orang pun ada?
seram + klakar
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 07:27 PM | Show all posts
pada pemikiran aku...kawan ko tu gay...
baik ko pindah cepat2 sebelum terjebak...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 12:00 AM | Show all posts
Aku just nak bring up this matter sebab dah lama aku cool down.

Secara umum,biasalah kan kalu laki stok tukar-tukar baju even seluar kat bilik atau toilet awam, at least ada towel, kain atau cover  ...
mehan Post at 25-1-2010 15:12
..sahih sahih tanpa keraguan, dia minat jantan!!!!!!!!!!!!!!!!!!belah aja, cari bilik lain..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 12:26 AM | Show all posts
1# mehan

ko cuba goda dia...mesti dia takut. lepas tu tak berani dia nak berbogel lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 12:41 AM | Show all posts
1# mehan

ko cuba goda dia...mesti dia takut. lepas tu tak berani dia nak berbogel lagi.
Iwillgetulater Post at 26-1-2010 00:26
idea cr nahas namanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 04:26 PM | Show all posts
akku prnh mengalami kes mcm nie..
cma kes aku housemate je...bukan roomate..
cma dia nie ada kesedaran sket la..time tersermpk ngan aku bru, dia lari...
tp mmg berspender je dlm bilik dia 2....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 04:33 PM | Show all posts
Aku just nak bring up this matter sebab dah lama aku cool down.

Secara umum,biasalah kan kalu laki stok tukar-tukar baju even seluar kat bilik atau toilet awam, at least ada towel, kain atau cover  ...
mehan Post at 25-1-2010 15:12


ko taruk racun kat spender kwn ko tuh..
kalu 2,3 hari ade member laki die mati.. sah roomate ko gay..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 04:34 PM | Show all posts
ko tazkirah dia sket. kt ker dia cara ko pakai ni mengundang setan. ko nk jd setan ko nyer hl tp jgn libatkn haku. yg pasti bek ko blah sblm kena rodok. huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 04:39 PM | Show all posts
1# mehan



tok rasa dia gay sajer nak test ko
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 04:47 PM | Show all posts
16# harumawar [

Dah sah-sah aku dah bgtau dia ngan member2 lain sama. Bukan rahsia lah aku bab status bujang/kawin ni.
mehan Post at 25-1-2010 15:56


tu dia nak test ko jerkk..kalo ko layan maknanya leh la rodok ko
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 04:59 PM | Show all posts
idea cr nahas namanya
cmf_blingblings Post at 26-1-2010 00:41


mesejnya ialah suruh dia berpindah jer....
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2010 05:09 PM | Show all posts
..mintak je tukar bilik..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 11:46 AM | Show all posts
kt ner umah ko tu mehan?blh gak aku teropong2..hahaha mampus kalo laki aku thu ni,,,,

member ko tu mental agaknye..ko tegurla baik2,,maybe tkde org tegur dia sblm ni..tu yg dia ingt org suka ngn pemakaian dia cmtu,,kalo dia kata panas ke..ko suh dia psg aircond dlm bilik ko  tu..tk pun ko suh jek dia tukar umah lain, kalo dia ttp tknk berubah...bkn ape2,,kang tk psl2 org pikir negatif kt ko..mesti diaorg kata, ko tu sbg room mate. tk tegur perbuatan dia yg menjolok mata org sekeliling..haha spe yg malu? ko gak yg malu nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2010 11:54 AM | Show all posts
rajin2 lah ko semayang...lepas tu ngaji quran kat dalam bilik tu...
kalau boleh amalkan baca quran dengan suara yang jelas yang boleh dia dengari...

kalau dia tegur, baru kamu tegur dia balik secara halus.. kita org islam kene patuh hukum islam...kena tahu adab..dalam kes nih...adab berpakaian ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 58110 Replies : 1915
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5215 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6892 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:43 AM GMT+8 , Processed in 0.072976 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list