CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: NonaNaga

Datuk Salwa & Datuk Azizul Khamis??

[Copy link]
Post time 24-9-2009 03:36 PM | Show all posts
Senang dpt pangkat Dato'/Datuk ye...
Chef Wan bsr jasanya di Malaysia & diiktiraf
shgga pringkat dunia..tp di mana pgiktirafannya?...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2009 03:43 PM | Show all posts
datuk yg dioorg dapat ni diiktiraf ker???
kesultanan sulu tu kat negara mane?kalau indon@ filipina kan dah jadi republik..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 03:45 PM | Show all posts
best ke ada title tu? dpt elaun bulanan ke? kalau beli apa2 dpt free/discount ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 03:57 PM | Show all posts
Senang dpt pangkat Dato'/Datuk ye...
Chef Wan bsr jasanya di Malaysia & diiktiraf
shgga pringkat dunia..tp di mana pgiktirafannya?...
Donatello86 Post at 24-9-2009 15:36


setuju... :@
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 04:45 PM | Show all posts
wah...
senang nye dapat title datuk...
beli ker???
oopppss....
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 04:49 PM | Show all posts
ooo ni nona paste dari http://www.ohbayu.com

eKK..ellehh baru dapat jadi Datuk bukan main action artis2 sekarang. Kami maksudkan iaitu Salwa Abdul Rahman penyanyi yang top pada era 80-an telah mend ...
NonaNaga Post at 24-9-2009 15:35


cewahh...eksyen pulak salwa ni :@:@
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 04:56 PM | Show all posts
poyo la makcik salwa tuh..sumbangan takde nak berlagak bagai..alahai..menyampah ngan org melayu tak sedor diri camtu..adik aku cite die gi cover berita pasal dato' celcom cawangan kelantan,pahang n terengganu..dato' tu siap bahasakan diri die pakcik je ngan adik aku..punye la humble padahal kaye gilos..nak banding ngan datok salwa tuh nan adoo..ingat pangkat datok tu leh bawak masuk kubur kot tu die bangga sangat bitau seme org yang die tu datok..alahaiii..
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 05:01 PM | Show all posts
Bagi den le pulak, golongan artis ni memang tak layak dapat gelaran kecuali yang banyak terlibat ngan kebajikan dsbnya. Tambahan pulak artis nih ramai yang tak elok akhlaknye. Maaflah yek, itulah sejujurnya.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2009 06:02 PM | Show all posts
Dah hader thrad psl ni...

http://eforum3.cari.com.my/viewthread.php?tid=425696&highlight=datuk%2Bsalwa
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 06:20 PM | Show all posts
ala datuk skrg da tak de makne !!! xyah nak berlagak leeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 08:18 PM | Show all posts
diorang neh dpt "datul" drp soltan sulu ke apa tah...
choii nye lah... diorang tak malu ke eh???
sah2 la soltan sulu tu tak diiktiraf lagi mahu nak terima title itu yg sah2 la kena bayar itu...
actually cousin kawan haku pun dpt title datuk soltan sulu ini...
dpt title tu sbb dia sponsor hiasan  kat rumah org yg ngaku sultan itu ke apa tah...
for sure sbb dia taja something la...kawan aku tergelak jer bila cousin dia dok berangan dpt title "datuk" itu
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 08:57 PM | Show all posts
aku nak datok ifa raziah :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 08:58 PM | Show all posts
pasni datok rohana jalil pulak...:pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 09:11 PM | Show all posts
Post Last Edit by diamondlover at 24-9-2009 21:22

datok hazwana hazabun halia ???????? plis.........

banyak sunggoh kesumbangan eh silap...sumbangan beliau pada negara

sebagai contoh...menggunakan perkataan makhayamgebus (ni trademark neh),

pelbagai versi carutan dan makian pada orang

dan pesen pakaian yg membuatkan biru mata itamku....

soltan sulu takmo kasi latok ka sama ahkak hazwana ???
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 09:48 PM | Show all posts
salwa tu mmg pnh dgr die dpt datuk wlau sumbangan ntahapapa.. yg aku x sure azizul & sheqal bile lak dpt title datuk
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 09:55 PM | Show all posts
35# Yen_Aireena

depa dpt sekali tu, dlm majlis yg sama.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-9-2009 10:09 PM | Show all posts
. . .ni dpat pangkat Dato pkai Pos L AJU ker aper. . hehe

  
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2009 10:34 PM | Show all posts
eh tak ke salwa ni kena tangkap basah dengan pemain bola pada tahun 89 dulu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-9-2009 11:42 PM | Show all posts
38# BoogieChild ialah tu...ngan laki dia tu laa skang.....tak silap nona ms nona kecik2 dulu....salwa, kak melah ngan kak ani satu umah.....then 2 org tu kena tangkap basah....kak melah ngan rockers tu...tapi sib baik lah kak salwa ni..kawen ngan subadron gak...... cumanya kak ani jer bersih time tu couple2 dlm mekar sejambak terus kawen ngan fareez..tapi at last jodoh tak panjang gak...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2009 12:36 AM | Show all posts
sekarang ni sepatutnya k'jaan malaysia kena buat 1 guide line tentang title datuk yang diperolehi daripada Indonesia... dengar cerita kalau kerajaan mereka (kepulauan sulu)diberikan sumbangan dlm bentuk RM maka mereka ini (penderma) senang utk diberikan title datuk.... Mudah betul sekrg ni utk mendapatkan gelaran datuk ni.... mcm cheap sale je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 05:05 PM GMT+8 , Processed in 0.083077 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list