CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: abgboroi

URUT/MASSAGE...pengalaman kowang [merged]

  [Copy link]
Post time 2-4-2009 10:49 AM | Show all posts
saper pernah pergi senjakala spa..ok ker situ
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 01:08 PM | Show all posts
aku pernah berurut sebab sakit urat time team building..sakit woo tak tertahan...dekat masjid upm serdang..pergh, tangan dia cengkam nampak rilek je tapi tahan le smp ngalir air mata
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 02:27 PM | Show all posts
Originally posted by iza_yuss at 29-3-2008 19:39
byk la ko free

seblom nak dpt tu....ongkosnya ada la dlm 10-15ribu

so apa lagi ngko......kumpul duit ek...kalo nak hasil cam beng2


10-15 ribu tu siap kenduri kawen ek iza...
klu tepi jln tu byk la...bersepah klu nak pree..
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2009 10:36 PM | Show all posts
Originally posted by abgboroi at 29-3-2008 03:42
ok siapa yang pernah urut tenaga batin?...berapa kos yang kowang kuar ...kat maner dan berhasil atau tidak?
ramai tukang urut batin kata boleh besarkan burung dan sebagainya yang kekadang x mun ...



tak pernah tahu ada juga urutan benda2 begini
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2009 10:07 PM | Show all posts
urut batin ? mmg penah ...ngan pakcik tukang urut ..mmg sakit gile... tp berbaloi.... kencang je!
Reply

Use magic Report

Post time 22-4-2009 08:43 AM | Show all posts

Balas #99 nazri63\ catat

bleh pilih male or female masseur???/ wowwww!
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2009 12:08 AM | Show all posts

Balas #85 fazamania\ catat

urut tu kat maner? x der ctc phone ker?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 11:06 AM | Show all posts
mmm normal ke para suami pi urut2 @ massage ni?>>

gusar aku sbg seorg isteri... huhuhuhhuh
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2010 08:43 PM | Show all posts
huhuhu.............memang best pun
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2011 05:19 PM | Show all posts
Post Last Edit by apaizul at 3-1-2011 17:20

Nak urut kaki..kat uptown danau kota banyak...
ngan org buta ada..ngna org celik pun ada...
kos tak ingat..rasenya dlm RM30 kot..

kalu nak yg mahal sikit...kat KAKI KAKI...pun kat danau kota..
area kedai baru seberang jalan,satu baris ngan ANI SUP UTARA tu...
ni tukang urut dari cina...tak perlu risau kena rush ke aper..
sebab kat sini..biasanya yg dtg  family...
ramai org melayu customer dia.. kos RM40 urut tapak kaki je..siap rendam kaki lagi..dia bagi Chinese tea
kalu nak urut kaki dan bahu RM45- RM50...
info lanjut tanya tauke kat sane
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2011 12:46 PM | Show all posts
ramai yer lelaki ada masalah tu??
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2011 04:28 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2011 06:08 PM | Show all posts
Sekarang terdapat sebuah pusat urut tradisional Melayu di Kajang. Lokasi kat belakang Pejabat Pos Kajang klu x salah. Tukang urutnya orang Melayu tempatan.  Setakat ni ramai bagi feedback baik sbb tukang urut pandai cari urat n buang angin. pakej pas bersalin pun ade. member inform no kedai 0172907879. Klu kaki tangan terseliuh dia leh urut. leh cuba..mana tauu
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2011 02:08 PM | Show all posts
aku penah urut batin sbb anu pancut cepat..kat satu pakcik nie..berkesan..ade alamat segala dlm blog aku.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2011 10:25 AM | Show all posts
Makcik Urut Batin. My understanding..the guy actually in treatment for "Mati Pucuk" problem. At the  ...
komag Post at 29-3-2008 21:17



    Nak suruh makcik urut satu badan ok tapi untuk urut yg tu,oh no!!!!!!!!!!! malu
    kalau lah stim lagi kalau terpancut tak leh tahan,camna!
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2011 10:28 AM | Show all posts
sorry dutchy....interprem jap ehehe...Saya ni bukan budak budak cik dutchy dan topik ni sesuai ...
abgboroi Post at 1-4-2008 05:02



    Wa caya lu bro!!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2012 04:18 PM | Show all posts
zaliza posted on 14-12-2010 11:06 AM
mmm normal ke para suami pi urut2 @ massage ni?>>

gusar aku sbg seorg isteri... huhuhuhhuh


mmg normal ke suami gi urut Last edited by abangnotty on 19-6-2014 03:31 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2012 02:20 PM | Show all posts
tumpang lalu yer...
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 01:29 PM | Show all posts
Urut terbaik oleh pakar terapi terlatih dan bertauliah dikawasan KL dan Lembah Kelang,OUTCALL Rm100 2- jam,Incall – Rm70 -2 jam.HubungiFarish Awang- Pakar Terapi Anda- 0123087430
Laman web:
www.uruttradisional.com.my
www.urut.net
www.kl-massage.com
www.massage-and-spa.com   


Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2013 12:21 AM | Show all posts
penah urut kaki dgn sorang mak cik ni time aku form 4 sbb aku jatuh pokok n kaki terseliuh.

zaman dulu2 kalo sebut urut org x rs pelik sgt sbb kalo urut, mmg urut betul la.

zaman skang kalo sebut nak pg urut semua org dah pandang slack sbb zaman skang mcm2 urut ada.

massage centre n spa ni telah menyebabkan imej urut jatuh teruk di mata msrkt msia...

kalo baca paper, kerap betul rumah urut kena rush...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 58110 Replies : 1915
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5215 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6892 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:50 AM GMT+8 , Processed in 0.140409 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list