CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: 0001

UNDERGROUND STATION - BERANANG NORTH 19

 Close [Copy link]
 Author| Post time 15-1-2009 11:30 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 15-1-2009 11:16 PM



kena tunggu sejam
soh bbk hantar 3in1 packet ke umah mod

Laa... bbk yg kena antar... i was hoping u yg antar...




Alamak... kalu gitu kang tak jadi i buat kerja tonight...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2009 11:31 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:31 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 15-1-2009 11:29 PM



takyah canang satu malaya


tak canang nnti org tak tahu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:31 PM | Show all posts

Reply #139 tina's post

menyumpit masih tak tepat ... silap aribulan kena org
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:31 PM | Show all posts
mana plite...ohhhhhhhhh malam jumaat ..luferrrrrrrrr...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2009 11:32 PM | Show all posts
Originally posted by kmkd at 15-1-2009 11:22 PM
uno... see this

http://www.guardian.co.uk/technology/blog/2009/jan/15/downadup-conficker-worm

Yeah... dah baca dah pasal tu... but takpe kot... aku update selalu. OSes aku semua ori nyer.

Lagipun aku buat ghost tiap2 bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:32 PM | Show all posts

Reply #140 ea208964's post

alligatraza lahhh


poya2 takleh selalu ...
nanti dpt curfew paling mencabar
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:33 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 15-1-2009 11:26 PM
mencabar sehhh


temankan kunta kinte main sumpit gajah


apa ending cete kunta kinte tu yea..bukan lama ke main kat tibi mesia dulu........
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2009 11:33 PM | Show all posts
uno, tengok senarai ip yang kene.. malaysia ada 5,000++ ip server yang kene
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:34 PM | Show all posts
Originally posted by 0001 at 15-1-2009 11:29 PM

Alamak... lagi sorang nak masuk pencalonan forumer borak paling laser?

aiiyooo... camtu laser ke....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:34 PM | Show all posts

Reply #143 ea208964's post

dia ingat org kisah ker dgn rolex
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:35 PM | Show all posts

Reply #145 ea208964's post

jumaat lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:35 PM | Show all posts
makin hensem n happy  lak bill gates yea...

nmpk mcm  org yg betul2 puas ngan his life..........
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2009 11:36 PM | Show all posts


~ From 0001 ~



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Selamat datang ke Majlis Anugerah Borak 2008. Terima kasih ingin aku ucapkan pada korang yang datang memeriahkan Anugerah Borak 2008 ini dan diharap korang semua hepi2 and enjoy2 kat sini. Jangan segan nak tegur-menegur sambil join contest2 sini. Banyak hadiah2 menunggu korang yang berjaya.

Terima kasih ingin aku ucapkan pada Mod SP, Ketua AJK - Masarju and AJK2 sekelian kerana semua bertungkus-lumus berusaha menjayakan Anugerah Borak 2008 ini. Kalau korang takde, patahlah tangan Mod SP sengsorang nak angkut event ni.

OK people... let's have fun!




[ Last edited by  0001 at 6-5-2009 11:32 ]
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:35 PM | Show all posts
yuhuuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:36 PM | Show all posts



~ From Traza ~



Hello gengg ... salam

Terima kasih kepada semua yg terlibat menjayakan Majlis Anugerah Borak 2008, especially kepada Mod SP yg telah gigih memastikan kelancaran majlis ini

Ucapan terima kasih juga kepada semua AJK yang diketuai oleh Masarju yang bertungkus lumus mendapatkan venue,
caterer, goodie bags, kapal mewah, menghantar kad2 jemputan dan segala semua persiapan berjaya berjalan dengan lancar.

Special thanks kat AJK  mod aamoi and mod1 yg telah bersungguh2 memastikan kad jemputan dan awards dibuat dan menepati citarasa semua org..

Thanks kepada Uols semua yg sudi memeriahkan majlis ini .. tak lupa kepada semua moderators, SMODs dan jugak admin...

To uols yg datang ke majlis nih .. just enjoy yourself.. have lotsa fun .. this is your day, thanks for coming

Jangan lupa jawab kuiz .. banyak pinats menanti uols ..

mmmuahhhs uols




[ Last edited by  Traza at 6-5-2009 11:28 ]
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2009 11:36 PM | Show all posts

Reply #144 Traza's post

hahaha..

camni kena pakai perisaila tuk keselamatan.......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2009 11:37 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 15-1-2009 11:31 PM
menyumpit masih tak tepat ... silap aribulan kena org

*OUCH*
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:37 PM | Show all posts

Reply #153 yogies's post

yooy yooo yogiess

lame seh tak nmpk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 11:37 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 15-1-2009 11:34 PM
dia ingat org kisah ker dgn rolex


tak jadi rolex..ambik frank mille..tpi kecoh tul..senyap2 pi beli dah lah...

ni sampai masuk paper........

opsssssssssss cni ada peminat tegar ke..kang tak pasal2 wa kena...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.073953 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list