CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Jejaka#Macho

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 28-3-2015 05:23 AM | Show all posts
secara amnya pasti i akan marah...
tapi.... tau tak...
kadangkala... i nak tegok dia buat sex degan org lain depan mata i,
sayang agama mekarangnyya
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2015 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Romen puas2 pastu tinggalkan dia
Reply

Use magic Report

Post time 3-3-2021 09:16 AM | Show all posts
awek je pun,lantak dia la,bukannye bini,
kalau betul nk ajak kawin tanya bebetul,boleh setia ke x,kalau x boleh setia dan kita xleh terima xyah la kawin dgn ppuan tu....
kalau rasa xnk kawin lagi,buat skandel je lah,
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 11:50 PM | Show all posts
lebih baik cari andartu
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 04:31 PM | Show all posts
aweks gua dulu pernah kantoi berskandal,
terus gua clash, tak payah nak explain dah,
aku pun malas nak tanya dia, buang masa.
bukti dah cukup, siap tanya saksi housemate dia sendiri.

tapi aku tak blame dia, umur dia pun maseh muda,
dan kapel dengan aku mungkin hanya untuk suka²,
dan anggap aku ni hanya sugar daddy dia.

btw aku dah tahu sejarah dan background dia ni mmg tak elok,
tapi aku nak jugak, jadi padan la muka aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 10:32 PM GMT+8 , Processed in 0.077891 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list