CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Jejaka#Macho

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 30-4-2013 03:04 PM | Show all posts
Manusia mana yang xbuat silap..maafkan jelah..sdgkan nabi pon ampunkan umat...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-5-2013 04:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada gambar tak..tak best nk komen takde bukti ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2013 11:42 AM | Show all posts
wifey ketiak di sini ingin bkongsi pngalaman dan pndapat skit...

mmg stiap ppuan atau mana2 couple la ok. sayang gila... baik gila... smua nya ok.. tp bila jd kes cm ni.... mmg x boleh di selamat kan lagi.. sbb awek anda sudah di guna pakai...nak taw puncanya???
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2013 11:42 AM | Show all posts
SweetBambina posted on 8-5-2013 04:19 AM
Ada gambar tak..tak best nk komen takde bukti ni..

ni gambar nyaa...



Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2013 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Halammmakkkk ommmakkk...

takpe la bagi je la jantan tu nak rembes macam mana pun..
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2013 04:04 PM | Show all posts
ape kate b4 tgglkan die, ko g stalk dulu die till die nak buat projek, ko g call Jabatan agama kasik tangkap itu perempuan...at least ko da kasik die suami laksanakan tanggungjawab perkara yang mungkar...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2014 05:49 PM | Show all posts
lagi mau tanyer ker?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2014 07:14 PM | Show all posts
Feel betrayed.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-8-2014 01:28 PM | Show all posts
hmm, its very complicated, aku rasa sebenarnya kawan kau tu serahkan hati dia 100% kat awek dia, sampai bila dah jd mcm ni pon dia buntu nak fikir apa, kalau nak ikutkan kalau dah dpt tangkap dia curang n main plak dengan laki lain plak tu, dia boleh je tinggalkan awek dia tu je terus. tp sbb dia dah syg giler kat awek dia tu mesti kawan kau tu taknak lepaskan awek dia tu walaupun tahu dia dah curang. aku rasa jelah. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2014 10:55 AM | Show all posts
Kalau kawan ko tu jenis cam aq, jenis memang tak der pilihan lain, maafkan jew, jangan gaduh-gaduh, dia accept kita pun dah mujur.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2014 02:54 PM | Show all posts
kalo aku, cantik macam mane pn awek aku time tu..

kalo jadi cam nie mmg tinggal la..

dah gatal sgt la tu..

ce offer kat aku ke..

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2014 11:49 AM | Show all posts
sy perasan dr dulu...pompuan masa remaja memang suke bad boy...bile dah dewasa sikit baru terfikir masa depan n fikir nak cari lelaki yg baik2
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2014 10:21 AM | Show all posts
tinggalkan je la!
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2014 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Emm. Manusia mana ada perfect.

Maafkan but monitor lah perangai awek tuu.

Sama2 bimbing diri ke arah kebaikan
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2014 11:55 AM | Show all posts
kalau dia buat, aku pun boleh buat jugak.....(revenge) hahahahaa

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2014 01:26 PM | Show all posts
kalau ko tau laki tu da x truna camne lak?


mesti pedih kan trima hakikat? kekekeke

laki slalu nak yg dara tp dia sendri da x truna
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-12-2014 01:17 PM | Show all posts
tinggalkan saja...
dah curang buat apa nak simpan lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 4-3-2015 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
apakata romen balik awek laki yg romen awek ko tu....
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2015 09:18 AM | Show all posts
mimieja replied at 28-8-2014 11:49 AM
sy perasan dr dulu...pompuan masa remaja memang suke bad boy...bile dah dewasa sikit baru terfikir m ...

aku tegur bab nie dalam page cari jodoh malaysia akhirnya aku d banned seumur idup..
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2015 02:22 PM | Show all posts
gadis tak suci jgn di jadikan bini...rosak keturunan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 06:55 PM GMT+8 , Processed in 0.557277 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list