CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Jejaka#Macho

APe Perassan aNda JikA awek ANda beromen DengaN jANtAN len??

[Copy link]
Post time 1-10-2010 05:12 PM | Show all posts
kalau aku tglkan ke awek tu... lelaki pun selalu gak curang...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 29-10-2010 04:11 PM | Show all posts
patutnya sedarkan pompuan tu dan bimbing dia...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2012 12:12 PM | Show all posts
skrg ni zaman moden kan? apa2 pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 11:06 AM | Show all posts
jika kena kat aku senang jepura2 I lap u
cukur dia luar dlm

tiba masa dah lunyai
tiggalkan.

amacam okay tak cara aku ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 01:48 PM | Show all posts
AKU ada membe .....awek dia kate sayang sgt kat dia,at the same time,awek dia bole kua ngan jantan l ...
Jejaka#Macho Post at 22-12-2008 17:44



   rogol rmai2 kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 03:14 PM | Show all posts
Reply 1# Jejaka#Macho


   suruh mmbe ko tu ajak makwe dia tu romen..cuci mangkok pun cuci mangkok la.. agak2 lepas tu tinggalkan je la... kata la seks ngn awek tu tk efektif..we should apart...k settle...
tp kalau Allah balas balik mmbe ko masa dia dah beristeri nnti aku tk nk ada liability okey
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 05:31 PM | Show all posts
err..mintak djauhkn la ....haih..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2012 11:24 PM | Show all posts
soklan nie x yah pk pon dah tau jwpnnye bro tinggalkn je betine 2
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 1-9-2012 03:57 PM | Show all posts
cinta ke nama dia lau.. dah ngn lelaki lain.. sana sayang. sini i love you...yuckss!    

blum jadi isteri dah mcm tu.. erm.. carilah seseoraang yang betul2x bgus untuk diri sndri.. kita meningkat dewasa.. bukan mcm remaja dlu ... skrng cinta nak cri seorang pasangan yang bleh menyokong kita.. menjadi tulang belakang kita

LEPASKAN SESUATU UNTUK MENDAPATKAN SESUATU YANG LEBIH BAIK...


Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2012 06:25 PM | Show all posts
Aku akan rasa sgt gembira dan sedih
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2012 03:03 PM | Show all posts
Jadikan stok geli2 j
kawen dengan pompuan baik2..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 04:34 PM | Show all posts
kalo I lelaki,I akan berasa betapa rendahnya diri ini kerana tidak dapat memuaskan awex sendiri sehingga beliau beralih melakukan sex dengan lelaki lain..so,pakwe itu kena kuat stamina la yer..hehhee
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 04:45 PM | Show all posts
mintak jgn terjadila hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2012 08:38 AM | Show all posts
member u mesti sayang die betul.....  
sekurang2nye bukan mcm murid I dulu tu....   saje nak main...    tak kisah juge kalau member2 die tu mainkan I...   teruk je mereka tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2012 10:10 AM | Show all posts
takkan kawan tt nak sisa baki org lain... pompuan yg baik tau jaga maruah diri... sebelum kawen apatah lagi selepas menikah...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2012 01:06 PM | Show all posts
maknanye.. cr lah pompuan yg pakai tudung n klu pegi surau masa kat shopping mall tu maknanye blh wat bini.... hihihi
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 17-11-2012 07:14 PM | Show all posts
senang2 clash ajer,,bunga bukn sekuntum,,hoho
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 07:26 AM | Show all posts
carik yang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 07:26 AM | Show all posts
carik yang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2013 10:26 AM | Show all posts
Dunia dh akhir zaman. Org yg belum kawin tk segan silu nk buat menda2 terkutuk mcm tu. Lelaki n pompuan sma je...

Kawan Hakak plk LELAKI... dia ada sorg awek. Dia kata dia sayang sangat kt awek dia, so dia tknk campur adukkn bab cinta n seks. Mmg dia tk pnh make love dgn awek dia... sbb dia kata nk buat lepas kawen. Masalahnya dia make love dgn pompuan2 lain... tp bukan sorg... ramai plk tu! Abis camno?!  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 01:40 PM GMT+8 , Processed in 0.095691 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list