CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3799|Reply: 3

rebana ubi

[Copy link]
Post time 2-12-2008 10:39 AM | Show all posts |Read mode
salam..sy nk mntak tolong dgn sesiapa yg tau..ada kawan saya tgh cari group rebana ubi yg base d kl atau slangor untuk buat show..ada tak sapa2 yg tau nak cntact depa ni..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-12-2008 08:20 AM | Show all posts

salam

i will ask around
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2009 11:57 AM | Show all posts
thanks..tp baru ni saya dpt substitute,instead of rebana, ada satu group ni main gendang jedur.kecik skit dari rebana ubi dan bunyi plahan skit dan ltak atas stand bukan ltak kat bwh mcm rebana ubi.4 drum dan drummer,dtg untuk reheasal dan main utk opening program...dorang charge less than 1k
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2009 03:35 PM | Show all posts

dbkl

Setahu den DBKL ade team mereka sendiri....saya pernah iring permainan mereka dgn kumpulan kompang kami....cuba cari kat web DBKL ..

.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-6-2024 01:24 PM GMT+8 , Processed in 0.099858 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list