CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Mizzsued

Cinta Hati Mummy - Tepaksa Let Go-Ada Sesapa Nak Adopt Tak??

[Copy link]
 Author| Post time 9-6-2009 02:00 PM | Show all posts
Originally posted by kenari7117 at 9-6-2009 13:04
mizz...apa kater..buat sementara waktu sementara mizz tengah sakit ni..bagi org jaga dulu kucing mizz...sambil-sambil tu cube amalkan munum madu ke atau aper-aper perubatan traditional yang org k ...



ada gak cadang2 nye nak wat gitu gak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 9-6-2009 02:08 PM | Show all posts
Originally posted by yushairi at 9-6-2009 11:43
gitu la plak ko kan... tak jadi berjiran ngan aku..

yg kedai bawah tu tak jadik amik. sebab banyak sangat kedai2 makan kat situ. kesian plak kucing2tu nanti, stress sebab selalu b ...



Itu ler...Lgpong mengenangkan betapa glemernya tpt kita ni skang dgn kes2 yg mengacau jiwa, so haku pun x jadila plan nak membeli kat situ

Tp bab tolon2 kedai tu boleh ajerr..mana tau leh dpt diskaun hahha
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 02:23 PM | Show all posts

Reply #202 Mizzsued's post

tu ler. ari tu kan blok H tu, elektrik kena potong. menapak wei aku memanjat tangga sampai tingkat 16. kejang betis aku.

aku mmg plan nak letak fix rate ajer, dalam rm7. takyah ler mahal2 sangat. kalo ko nak ringan2 tulang menolong pun syok gak. best wei bagi kucing makan. masa dorang sondol2 tu kan, heaven
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 02:46 PM | Show all posts

Reply #203 yushairi's post

lagik heaven bila nengok dorang tesandar lps makan ..jilat2 tangan/gisai gisai moncong.....pahtu dia pandang ko ngan mata kuyu sambil meow kecik..as if tima kasey ....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 02:55 PM | Show all posts

Reply #204 hatemetoday's post

korang penah tak kutip kucing jalanan yang kurus kering, pastu korang bagik kucing tu makan. pastu tetiba masa kucing tu makan, mata dorang akan meleleh air mata. terpaksa lapkan air mata tungan tisu masa dorang tengah makan. kucing tu terharu dapat makanan kot kan?.

tapi hate, lagi syok masa dorang dah habis makan tu, dorang tetiba terlentang nak ajak main perut. best nyer sembamkan muka kat perut gemok tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-6-2009 03:03 PM | Show all posts

Reply #205 yushairi's post

Huwaa...... ..yus ko ni lak wat describe menda2 heaven bila bela kucen ni...Kang Mizz terpaksa lepaskan diorg, xleh rasa dah sonok2 cemtu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-6-2009 03:10 PM | Show all posts

Reply #206 Mizzsued's post

lorr... itu kenyataan lewwww. seronok memain ngan kucing, gomol2 kucing. lagi best masa borak2 ngan kucing. tetiba lidah jadi pelat, pastu macam budak2 baru nak belajar bercakap.

pastu, kalo degil tu, babap2 montot tu. seronok tgk dorang buat muka tak pueh hati.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 03:18 PM | Show all posts

Reply #205 yushairi's post

oloh sedey tau..mak last sekali nengok kucin nitik air mata bila kucing mak mati ..sob sob sob..tulah bila dia tekelek2 telentang tunjuk pewot tu ..stop kejap aku buat keje rumah..melayan dia getek2 pewot...

bab becakap pelat ngan kucing aku nak becerita pon malu haa...kat ghomoh tu aku ada dialek ngan kucen2...tak best la cakap2 guna bahse biase...dapat lak dia nyawot bila kita ckp pelat2 tuh feelin2 mcm kita ngan dia jek lah tau ape ke maknenye ..ko wat aku windu la kat ghomah tuh...ntah tido bederet2 le tuh lam bilik nun tetaim ujan nih...

sori mizz...umah ko tempat borak dah ni haaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-6-2009 03:25 PM | Show all posts

Reply #208 hatemetoday's post

mmg pun. aku plak suka cium mulut kucing. pastu aku buat muka macam nak pengsan sebab mulut kucing tu busuk. nanti kucing2 aku tu kan, aku menjawab. tapi dalam bahasa kucing la kan. pastu aku cakap "bushukkk... mulut bushukkkk...... uwekkkk uwekkkkk" pastu lagi la dia sondol mulut tu kat idung aku.   seronoknyerrrr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-6-2009 03:31 PM | Show all posts

Reply #208 hatemetoday's post

Hehehe takpe kak hate...borak ajerr...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 03:46 PM | Show all posts

Reply #209 yushairi's post

wakakakka hampehh..dah sebijik aku la pulak ko nih...kalo buat dpn mak aku ni haros dia mencebik jek muka nengok aku menciom mulot kucing..tak takot penyaket ke kate dia...tak ngape le mak..janji keme ijak ngaco orang lain...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 03:54 PM | Show all posts

Reply #211 hatemetoday's post

kenapa ekk mereka2 berfikiran sedemikian. kucing tu lagi pembersih apa.... kalo bekas membuangtu tak dibersihkan, sanggup la tahan kencing ngan biyakk.

hate, cuba ko try cium2 gigi taring kucing yang terkeluar masa dia tgh manja tu. kucing suker taubuat camtu. lagik kuat purrrrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2009 04:15 PM | Show all posts
ape bende yg korang borakkan nih....

budak opis akak kan.. kalau dia dgr akak borak pasai kucing.. depa buat muka mcm heran + nyampah kot... sbb kedengaran mcm bincang pasai anak2 jek... bila org tanye, taakkkkk... kucing kat umahhhhh.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 10:25 AM | Show all posts

mati la di libas dek mizz menumpang umah borak

kak leo@ biase le kak, aku anak2 dah besor...nak iyom anak sendiri nanti dorang sound..mama, tak payah lah! ...ciom le anak2 bulu...

@yus...kat gg taring tak la lagik..tapi aku suke lekap2 idong kat pp kembong dorang yg ada misai tuh...pejam je bijik mata sambil purr purr...

okayyyy back to mizzsued's....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2009 10:29 AM | Show all posts

Reply #214 hatemetoday's post

  nak ciomm gigi taring diorg x sanggup la plak...Mizz ciomm2 kepala...tenyeh2 muka kat tengkuk diorg selalu la. Kalo x tahan sgt gewamm Mizz timang2 mcm budak
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 01:58 PM | Show all posts
mizz!hohoh lame aku bcuti sehhh byk gle kenduri kendara nak kene attend!
wahh hangat nampaknyah thread ko neh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-6-2009 02:20 PM | Show all posts

Balas #216 ati1402\ catat

mahapkan kami mod..kadang tu lah jarik nih suke nak menyimpang citer off topic kat rumah owang...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 02:34 PM | Show all posts

Reply #217 hatemetoday's post

uih xdak hal laa kak hate! silerrr silerrr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-6-2009 03:24 PM | Show all posts

Reply #216 ati1402's post

Hangat bincang dilema Mizz aje ati...nak tau sila baca kat page sebelah..

Tp bab merewang topik tu takpe, dialu2kan ajer
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2009 04:53 PM | Show all posts
sian mizz... fly tak tau nak kate ape tapi kalau boleh bagi orang jagakan dulu pon ok gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-7-2024 10:01 AM GMT+8 , Processed in 0.430960 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list