CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: iLYaNi

It's Too Late For me...

[Copy link]
Post time 14-8-2008 10:46 AM | Show all posts

Balas #16 anonymous5050\ catat

hahhaa.. tu nama nyer.. ayat lain tp maksud sama... hahhaa

pav ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 14-8-2008 10:48 AM | Show all posts
Untuk org yang aku admire... sebenarnye ade 2 aje sepanjang hidup akuni
dia n classmate aku mase sek men...
yang aku prasan...sikap aku ni terlalu pemalu...sehingga sanggup avoid dari bertembung dengan diorang ni...rase rendah diri ...dan takot dianggap perasan..

Teringat aku mase nak balik keje...kete aku sebelah kete dia...n dia ade dalam kete2..dengan pintu yg terbukak..
cpt2 aku start enjin ...dan berdesup aku jalan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2008 10:49 AM | Show all posts
Originally posted by pavlova at 14-8-2008 10:44 AM
xpenah lg dgr citer, jd mcm citer kt tv tu :re:




ko ni asyik tgk citer omputih ajer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 10:51 AM | Show all posts

Reply #23 iLYaNi's post

hahahahahaha............mmg pn!!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2008 10:52 AM | Show all posts
mase tu aku dah berpunye...tapi jauh..
aku tak pduli pon sbb aku nye relationship pon banyak masalah..
in fact i'm single now..
bos aku pandai2 ckp kat dia aku dah ade bf...
kenapela bos aku tu bz body sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 10:59 AM | Show all posts

Reply #23 iLYaNi's post

kalau citer melayu pon rasenye same je cam citer omputeh   

jln citer lebih kurang, tp omputeh punya jugak lg best tgk

but still, jarang2 sungguh in real life jd mcm dlm citer2 tu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 10:59 AM | Show all posts

Reply #25 iLYaNi's post

bos ko nak kt ko x?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2008 11:05 AM | Show all posts
Originally posted by Madura1 at 14-8-2008 02:05 AM
wa nah alami ape yg lu alami.......mang sedih

itu dulu la........

pengajaran yg wa dpt.....klu lu suka seseorg.., baikkk
lu approach n bgtau......at least lu dah berusaha ...



kalo saye lelaki...dah lame dah saye cakap...
tapi saye ni pompuan...manele nak tercakap ...nak senyum pon malu
cume saya menyesal sbb tak tinggalkan any hint...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2008 11:06 AM | Show all posts

Reply #28 iLYaNi's post

kekalknla ciri2 keperempuanan itu......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2008 11:10 AM | Show all posts
Originally posted by pavlova at 14-8-2008 10:59 AM
kalau citer melayu pon rasenye same je cam citer omputeh   

jln citer lebih kurang, tp omputeh punya jugak lg best tgk

but still, jarang2 sungguh in real life jd mcm dlm citer2 tu..



citer omputeh... u can make affair even after he's married
citer melayu...walopn yg zaman skang ni lebih kurg mcm2 gak...tapi dia lebih baik skit
cthnye : pompuan tu mati ke (astaghfirullahal azim....jht nye niat aku ni)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2008 11:11 AM | Show all posts
Originally posted by pavlova at 14-8-2008 10:59 AM
bos ko nak kt ko x?



aku sedey giler ni ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 11:12 AM | Show all posts

Balas #28 iLYaNi\ catat

heheh.. xper.. ader yg lain tu.. heheh... yg patah tumbuh.. ilang berganti.. walpun x sama yg lama... tul kan....
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 11:15 AM | Show all posts

Reply #30 iLYaNi's post

pk camni je la...kalau ade jodoh x ke mana
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2008 11:15 AM | Show all posts
Korang-korang  yang post kat thread aku ni...mcm hepi aje ...
tau ar hepi...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 11:15 AM | Show all posts

Reply #30 iLYaNi's post

pk camni je la...kalau ade jodoh x ke mana
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 11:16 AM | Show all posts

Reply #31 iLYaNi's post

sowie...tp tu bole jd jugak tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2008 11:19 AM | Show all posts

Reply #31 iLYaNi's post

bertabahla
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-8-2008 11:20 AM | Show all posts
he is my love at first sight...
aku harap ble tgkap gambar dia...dan buat poster...dan tampal kat bilik
tapi bukan gambar kawen la..

I hope he can be my para-para in heaven
manyak sebenarne nak citer tapi xpe ar..
korang dok gelak...
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 11:23 AM | Show all posts

Reply #38 iLYaNi's post

bertabahla
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2008 11:26 AM | Show all posts

Reply #40 linens's post

ade kekuatan kah nk ckp?????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-3-2023 05:40 AM GMT+8 , Processed in 0.109081 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list