CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 3221|Reply: 6

syarikat underwriting insurance

  [Copy link]
Post time 13-6-2008 12:02 PM | Show all posts |Read mode
salam.
Sy betul 2 tak pasti di mana nak bertanya...kat sini harapnya ade yg bleh menjawab..my bos tanya macamane nak tubuhkan syarikat underwriting untuk insurance...my bos cumer ckp modal kuar may b dlm 250k...x tau mane nk muler..die suruh cari kat bank negara...errmmm...konpiusnyer...plz...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2008 10:21 AM | Show all posts
AKu pon tak tahu nak tolong macam mana ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2008 04:39 PM | Show all posts
ermm...apepun thanks...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2022 02:35 PM | Show all posts
Edited by roy@emperikal at 26-4-2022 02:36 PM

Hi,

untuk isu insurance underwriting, maybe boleh refer laman sesawang MNRB untuk lebih info
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2022 01:57 PM | Show all posts
roy@emperikal replied at 26-4-2022 02:35 PM
Hi,

untuk isu insurance underwriting, maybe boleh refer laman sesawang MNRB untuk lebih info

semua ni ada underwriting risk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2023 12:13 PM | Show all posts
wah untuk insurance underwriter association saya kira harus mendaftarkan keabsahan ke kerajaan dan membuat maklumat keberadaan lembaga
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 14-6-2023 06:21 PM | Show all posts
untuk underwriter apapasal ingin buat syarikat?  underwriter kan kerja dalam company Insurance
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-5-2024 04:11 PM GMT+8 , Processed in 0.099571 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list