CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2079|Reply: 6

wireless network on window 2000

[Copy link]
Post time 17-3-2008 09:10 AM | Show all posts |Read mode
elo, elo,

aku ada masalah skit nak minta bantuan korg,
skang ni aku guna window 2000, dgn laptop compaq presario v3010

masalah nye dgn wireless software ni.
aku dah install software compaq utk detech hardware yg ada dlm laptop ni
OK, device working

cumanya, camna aku nak detect wireless network yang ada,
sbbnya kalau XP dia akan ada 1 window listkan semua available wireless network

boleh bantu

TQ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-3-2008 07:09 PM | Show all posts

Reply #1 me_ai's post

cuba cek, ada button wireless tak kat tepi leptop tu?
kalo ada, pastikan button tu ON (biasanya ada lampu indicator).
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-3-2008 11:29 AM | Show all posts
tak boleh,

mmg dah on semua,

skang senang, aku guna XP semula

huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2008 01:00 PM | Show all posts
Windows lama-lama ini memang trouble, selalunya masalah
dengan driver la..elok guna WindowsXP keatas saja.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2008 06:41 PM | Show all posts

Reply #4 trunks's post

kalo windows 2000, kena upgrade service pack la.
paling tidak pun, install software yg datang dgn wireless adapter tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2008 07:05 PM | Show all posts

Reply #5 bzzts's post

Sudah terlambat, dia sudah pun installed Windows XP.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2008 07:16 PM | Show all posts

Reply #6 trunks's post

takpe. utk panduan yg lain.
mana tau jumpa leptop/pc lama, nk guna xp, tak larat... guna la win2k.
win2k ni sistem paling dekat dgn xp.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 07:36 PM GMT+8 , Processed in 0.082097 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list