CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 38635|Reply: 193

Keuntungan Adsense bagi january...

[Copy link]
Post time 5-2-2008 02:57 AM | Show all posts |Read mode
Berapa anda dapat bagi January?
Saya $100++ ... and u?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2008 03:16 AM | Show all posts
0...huhu ............
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2008 08:37 AM | Show all posts
saya baru main jer, masuk tgh bulan jan, so, hujung bulan tu dpt la dlm 10 dollar, blog pun baru bikin dlm 2 minggu.  

sapa-sapa nak suruh saya klik adsense korunk, sila lawati blog saya dan tinggalah comment, Insya-Allah kalau berkesempatan saya melawat blog korunk dan tolong klikkan. setakat once a week, boleh la, jgn la pi tinggal comment hari-hari lak
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2008 10:06 AM | Show all posts

Reply #3 fashionablewife's post

try to avoid this - adsense click exchange!!!

nanti google dapat detect...

aku punya google adsense income 2-4 bulan lepas makin teruk...dapat lebih kurang $3-$5 je sehari.. kalau thn lepas, boleh la $5-$10 sehari...

maybe kena smart pricing kot...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2008 11:38 AM | Show all posts
baloot, just click once in a blue moon jer. memang saya pun tak berani tau nak galakkan fraud click. ekceli kalau kita semua pergi melawat blog org, sesambil tu klik kat ads diaorg, kan bagus. tak payah nak suruh-suruh. tu yg saya buat skang, kalau pi mana-mana blog, seambil tu saya surf la kat ads diaorg. ( termasuklah your blog jugak ).
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2008 05:19 PM | Show all posts

Reply #5 fashionablewife's post

my blog my blog
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2008 10:06 PM | Show all posts

Reply #5 fashionablewife's post

ye ke? hahah... thanks..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 03:14 AM | Show all posts

Reply #6 skycrew's post

dukacita dimaklumkan, saya tak nampak pun apa-apa iklan dlm blog awak. google adsense ker nuffnang?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2008 09:20 AM | Show all posts

Reply #6 skycrew's post

oh!!!! ingatkan my blog my blog apa rupa2nya nak suruh klik

eh!!!! boleh ler kot kan, klik seminggu sekali dah ler, tak la nampak mcm menipu kan?

saper2 yg rajin tu, cuba ler aku punya

http://informasi.phpbb3now.com/viewtopic.php?f=72&t=497

try masuk kat sini, kalau nak klik jangan klik yg tulis my donation tu , cuba cari kat bawah sikit, ada ler lagi dua, kalau awal2 dah jumpa klik ler

ops lupa plak, kalau nuffhang ngan adverlets ada dekat page depan, kat depan tak boleh letak adsense

http://informasi.phpbb3now.com

[ Last edited by  DTECCONAN at 6-2-2008 09:21 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 09:44 AM | Show all posts
dteconann kalau nak suruh saya lawat blog awak+klik, dtgla lawat blog saya dulu dan tinggal komen. pastu jgn lupa tlg klik . tadi klikkan sorang forumer punya blog, saya klikkan 8 iklan, dia dpt dlm 3 dollar +.
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 09:47 AM | Show all posts

Reply #10 fashionablewife's post

oh, mcm tu ker
oklah, sat lagi nak masuk
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 09:54 AM | Show all posts
eh!!! boleh ker klik sampai 8???
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 09:55 AM | Show all posts

Reply #10 fashionablewife's post

mcm mana klik 8 dapat $3 ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 10:03 AM | Show all posts

Reply #13 DTECCONAN's post

sebab saya bukan klik dari malaysia, kadar iklan kat oversea lagi tinggi , satu iklan boleh dpt dlm 50 sen per click, dgn syarat, lepas click iklan tu, surf la iklan tu kejap
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 10:04 AM | Show all posts

Reply #14 fashionablewife's post

oh, mcm tu ker
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 10:06 AM | Show all posts

Reply #12 DTECCONAN's post

ops.. kantoi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-2-2008 10:08 AM | Show all posts

Reply #14 fashionablewife's post

saya tak tau ler mcm mana nak tau link mana yg tinggi, jadi sebab tu la saya pilih link ni

http://informasi.phpbb3now.com/viewtopic.php?f=72&t=497

nampak mcm dr luar negara

jangan lupa kat situ ada 3 adsendse, tapi kena la cari bawah2? ker elok letak dekat awai2?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 10:09 AM | Show all posts
ala, sikitnya satu klik $0.09 jer
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 10:13 AM | Show all posts

Reply #18 DTECCONAN's post

saya blom klik lagi la. kejap.

adsense taruk iklan berdasarkan yg review blog tu duk kat mana. mcm iklan kat blog saya yg awak nampak, tak sama dgn iklan yg saya nampak skang. sebabs aya pernah tau test suruh kawan kat Kl klik, satu iklan dpt 1 sen jer tau
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2008 10:17 AM | Show all posts

Reply #19 fashionablewife's post

oh!!! ingatkan dah klik
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 08:57 PM GMT+8 , Processed in 4.212843 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list