CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2272|Reply: 10

Aero X by SAAB

[Copy link]
Post time 12-12-2007 06:50 PM | Show all posts |Read mode
kereta dgn moto

selamat tinggal kekasih gelap ku

hahahhaha

manufactured by SAAB, Aero X







Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
ummi25 This user has been deleted
Post time 12-12-2007 07:05 PM | Show all posts
Semua forumers,

sambil kita berforum, mari kita lihat gambar dan profile DARSITA.
Ini gambar sebenar DARSITA ( super mod sial terjahat di abad ini )









  Darsita betina jahat   sebab  >> Gila Kuasa, SalahGunaKuasa dan GilaBatangPeeler




Originally posted by DARSITA at 27-5-2004 08:25 AM

nama dalam porem:    DARSITA


nama di luar porem :  Yuen Kong

gelaran terbaru :     super TEMBAM

nama timangan:      Darsita ibu babi pemakan kredit

tarikh lahir:         Jan 198* (tahun babi)


tempat lahir:        
Seremban N.Sembilan

Membesar           dekat Kuantan & KL

Status:                betina Jalanng

Keunikan body :       punyai panntat terlebih tembam ( lihat gambar di atas )

Hobi  1:        Jadi babi makan kredit di forum cari


Hobi  2:        Jadi babi makan thread di forum cari


tahap mentaliti           :          minda tak jana ( bodoh ). tidak lulus bahasa melayu.
                                             bukti -    Originally posted by DARSITA at 4-12-2006 02:44AM

                                                                            Akak tak pass BM - what should I do?
                                                           Tahun depan maybe akak Dar balik dok Malaysia dua tiga bulan

                                                            so nak tau lah bulan berapa yang kita boleh ambil exam BM ni?



sifat keji               :        suka cari batang jantan lain walaupun sudah bersuami.
                              dasar betina sial, tidak penah cukup dgn satu batang.
                                       bukti -   Originally posted by Acong at 18-1-2007 09:35 PM
                                                            SMod Darsita yg PM aku ngatakan dia 'ai ren' (cinta)dgn org lain
                                                            sedangkan dah kawen....... nape? tak percaya
?




minuman kegemaran:    milo o campur sikit air kencing babi


detik malang:      gagal exam kertas bahasa melayu.kecewa & merana, terpaksa bawa
                          diri ke USA utk jadi amah(orang gaji/maid)


rekod buruk di cari:     pada 3/9/07 admin mengesahkan Darsita
                                   berperangai buruk ( bad attitudes).




hati2 dengan betina sial berburet tembam yang guna nick DARSITA !!!
GILA KUASA
SALAHGUNA KUASA dan
GILA BATANG PEELER
adalah kerja2 jahat kesukaan DARSITA.






p/s  -  jika hendak lihat banyak lagi gambar buret kembung bertaburan di porem ini,
            super haramjadah Darsita moved kan lagi thread rakan2 kami yer
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 08:35 PM | Show all posts

Reply #1 me_ai's post

thats SAAB is very tempting..wooo....
so...sexy....
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 08:42 PM | Show all posts
gilaa.... meremang bulu roma aku nengok SAAB ni.

cam chrysler, dodge viper, spider . . .
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 09:22 PM | Show all posts
Originally posted by bzzts at 12-12-2007 08:42 PM
gilaa.... meremang bulu roma aku nengok SAAB ni.

cam chrysler, dodge viper, spider . . .


senang cite,r
macam2 ada
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2007 10:35 PM | Show all posts
Originally posted by bzzts at 12-12-2007 08:42 PM
gilaa.... meremang bulu roma aku nengok SAAB ni.

cam chrysler, dodge viper, spider . . .


No so crazy about American Cars but European cars...awsome...SAAB (Swedish):pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2007 03:49 AM | Show all posts

Reply #6 sisqeen's post

Saab makes hell of a car! I had cse9000, you can kick the body hard as u want, no kemek one!
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2007 05:04 AM | Show all posts
why should I kick my car? my car is my sweetheart...
SAAB had a good engine....I love it ...when it purring while I waiting at stop sign... ..and off we go...Vrooommmm
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-7-2012 04:51 AM | Show all posts
Saab bagus yer, nak angkat 1 la. 2nd hand baru 20k. klu angkat dua pun still dlm budget lagi and lebih murah drp brand new Malaisia local car. lagi bagus dari beli Pro... tol, pro tiga, etc
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2012 10:40 AM | Show all posts
semart car... ;)
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2012 05:42 PM | Show all posts
saab ni bkn da bankrap ke
takut part da takde
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 10:21 AM GMT+8 , Processed in 0.085489 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list