CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2078|Reply: 4

bahrain...

[Copy link]
Post time 27-11-2007 09:18 AM | Show all posts |Read mode
korang..kalo dapat offer keje kat bahrain..korang pegi tak?

lagi satu..bahrain ni best ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2007 09:44 AM | Show all posts
kakak ipar aku ada sorang baru pi keja kat bahrain..
ujung tahun ni musim sejuk..tapi tak tau snow ada ke tak (aku tak pandai geografi) so dia akan cuti dalam sebulan

according to her..tak banyak yang menarik except for karpet dengan shopping complex..
exchange rate lebih kurang Dinar100=RM1000, mungkin kurang atau lebih..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2007 10:25 AM | Show all posts
antara dubai vs bahrain..mana lagi best?

ada offer keje kat sana for malaysian team..to leave in dec
tak tau la camne..coz year end ni kan busy sangat
kat office skrg..boss ok..environment ok..
tapi dah letih dgn org2 yg racist

insyaallah office skrg akan ada branch in dubai..now tgh nak belajar bahasa arab
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 05:11 PM | Show all posts
Originally posted by bottombikini at 27-11-2007 10:25 AM
antara dubai vs bahrain..mana lagi best?

ada offer keje kat sana for malaysian team..to leave in dec
tak tau la camne..coz year end ni kan busy sangat
kat office skrg..boss ok..environment o ...


Of course Dubai much better but in term of cost of living I rasa Bahrain much cheapers than Dubai.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 05:12 PM | Show all posts
Originally posted by wajik at 27-11-2007 09:44 AM
kakak ipar aku ada sorang baru pi keja kat bahrain..
ujung tahun ni musim sejuk..tapi tak tau snow ada ke tak (aku tak pandai geografi) so dia akan cuti dalam sebulan

according to her..tak ba ...


Mcm mana life kat Bahrain yer?

It's so boring?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

24-4-2024 10:57 PM GMT+8 , Processed in 0.406608 second(s), 31 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list