CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: F685

Cerekarama Sangga Saadah 14 April TV3

[Copy link]
Post time 21-4-2007 08:55 AM | Show all posts
mcmn yusri leh terima tawaran tu ek.. ramai nama2 besar.. aku ingat kan KRU yg terbit.. skali bukan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-4-2007 10:14 AM | Show all posts
Originally posted by MissLibra at 18-4-2007 08:08 PM
hehehe apalah korang ni
lengan tu blur sebab diorang shooting pakai kamera HD
itu le masalahnya kalo pakai HD
ini technical punya pasal laa heheheh ....bukan pasal tattoo

anyway, yusri no ...


Ni satu lagi kenyataan yg tak logik.. hebat betul camere so called high defination ni. even kalo technical pun, siap boleh concentrate kat satu area tu... ko ni mandai2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 01:29 PM | Show all posts
cite ni best.. cuma ada 2 org pelakon yang hampeh..

1.Yusry.. mmg tak pandai berlakon.. kaku
2.Suami Fasha Sanda.. cam kontrol macho je.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2007 02:32 PM | Show all posts
Yusri berlakon macam kayu
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 05:57 PM | Show all posts
yusry berlakon mmg tak best.. kayu abis.. tapi sedih le tengok dia pakai baju buruk n buat kerja bendang.. pastu duk jinjing beg buruk pergi umah adik dia.. dah le tu kena campak lak beg dia tu.. sedih le.. lakonan fasha sandha memang real laa masa ending tu.. nangis siut aku tengok dia.. dia halau orang2 kampung yang datang umah abang dia nak uruskan jenazah abang dia sebab dia kata abang dia belum mati.. pastu jadi mcm orang gila.. best la acting fasha sandha ni tu pasal le menang byk award..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2007 06:48 PM | Show all posts
x tgk seh ...
Reply

Use magic Report

starzgal This user has been deleted
Post time 24-4-2007 09:51 PM | Show all posts

Reply #43 tuahayam's post

depa tak minat langsung ngan yusri ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2007 11:40 PM | Show all posts

Reply #47 starzgal's post

Nak wat camana kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2007 10:26 PM | Show all posts
walopon aku tak minat pasah tu,tp dlm cite ni macam best plk die jd jahat.

part yg die halau org yg dtg bace yasin tu sedih gile.abih kuar air mata aku

suami pasah mcm kontrol je,nyampah:@

yg minah orang gaji tu sebeanrnye bkn indon kan?

sbb last2 tu die ckp betul plk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 08:04 PM GMT+8 , Processed in 0.082184 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list