CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 4618|Reply: 19

Lagu Buat Ibu - Cerekarama @ TV3 - 24Feb07 - 10pm

[Copy link]
phool This user has been deleted
Post time 22-2-2007 02:41 AM | Show all posts |Read mode
Cerekarama : Lagu Buat Ibu

Selepas ditinggalkan ayah dan ibunya pula terlibat dalam kemalangan jalanraya, kehidupan Fitri kucar kacir. Dia terpaksa berhenti dari kelas muzik kerana tidak mampu membayarnya.

Cast :
RUSDI RAMLI
RITA RUDAINI
AIDA RAIDZWILL
NORISH KARMAN
RIDZUAN HASHIM
ZUL HANDYBLACK
SAZAWAN NAIM

Related collections:

  • · Drama|Threads: 1, Subscribe: 0
  • · Drama|Threads: 1, Subscribe: 0
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-2-2007 01:14 PM | Show all posts
cam sedih jek citer ni...jom tengok
Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2007 10:47 PM | Show all posts
rusdi ramli & rita rudaini ..ermmm kena tgk nie ..
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2007 10:24 AM | Show all posts
tgk rusdi ramli teringatttt si kabil igam...ekekekeke...

Reply

Use magic Report

phool This user has been deleted
 Author| Post time 25-2-2007 12:00 AM | Show all posts
syahdu jgk cerita ni.... rusdi was marvellous....as usual. cerita simple tapi quite berkesan. fairuz loy memang best la as pengarah.... suka dgn drama2 arahan dia....
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2007 12:38 AM | Show all posts
best tak citer nie?? kalau best aku nak download la..
Reply

Use magic Report

Follow Us
phool This user has been deleted
 Author| Post time 25-2-2007 01:18 AM | Show all posts

Reply #6 DaoMing_Si's post

pada phool, best... like i said, simple tapi effective, part yg fitri found out mak dia meninggal tu syahdu lah... rusdi jadi samseng tapi baik, masa part pukul org, mmg dia fierce lah, tapi part baik dgn mak dia etc, mmg baik sgt.

tapi mcm mana eh pendapat org lain?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2007 02:50 AM | Show all posts

Reply #7 phool's post

rusdi ramli.. die nih kasi watak ape2 pon best.. pondan ker, samseng ker, klako ke, sume best.. die ni mmg antara artis yang baik kan.. aku minat die mase die blakon jadi pendekar silat.. time tuh faizal hussein ade skali..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2007 04:07 AM | Show all posts
cam biasa je cite neh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2007 12:45 PM | Show all posts

Reply #8 dewakekenyangan's post

hohoh..aku igt citer tuh..apa ntah tajuk cite tuh..ade satu lg yg diorg jd peninju..hussein abu bakar pon ade gak lam cite peninju tuh..tringat citer melayu lama2 luh...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2007 03:55 PM | Show all posts
bagi aku citer ni biase jer

dah byk kali tema cam ni digunakan, tema dahulukala, klimaks citer guna lagu

rusdie lam drama ni serabai sesuai la ngan watak dia tu, sampai naik rimas aku tengok rambut dia tu, cam tak pernah bersikat jer. nak perform last tu pun masih lagi tak kemas rambut dia padahal pakai kot kan (ntah dah tak ingat pkai baju aper)
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2007 09:21 AM | Show all posts
terlalu mudah cite ni... especially time dia perform malam recital tu... hahahahah... bunyi tepukan pun macam dua tiga orang je tepuk... huhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2007 10:28 AM | Show all posts
apa ending dia? nielya tgk sampai part rita bgtau dia nak kawin malam rusdi nak wat mini concert tu?
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2007 02:42 PM | Show all posts
apa pun citer ni memberikan kesan pada aku....menyayangi org tua adalah lebih indah dari segala-galanya...

lakonan rusdi memang superb!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2007 08:30 AM | Show all posts
Originally posted by Nielya at 26-2-2007 10:28 AM
apa ending dia? nielya tgk sampai part rita bgtau dia nak kawin malam rusdi nak wat mini concert tu?


mak fitri meninggal... fitri takde mood nak perform... tapi dipujuk... lagu utk dia perform pun ciptaan Rita... kawan2 dia pun tiba2 jadi baik... dah tak jadi samseng dgn tiba2.. eran laks aku...

fitri perform gaks main piano, rita dtg... tak jadi kawin... mcm tu je ending dia... kah kah kah... ntah haper2 ntah
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2007 09:18 AM | Show all posts
pelakon best...tp citer x best....bosan giler tgk citer nie...fail aku tgk citer nie....time main piano lg lawak....cam 2-3 org jer yang tgk..hehehhe...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-3-2007 03:52 PM | Show all posts
Originally posted by green_coffee at 28-2-2007 09:18 AM
pelakon best...tp citer x best....bosan giler tgk citer nie...fail aku tgk citer nie....time main piano lg lawak....cam 2-3 org jer yang tgk..hehehhe...



PASTU ADE YANG NANGIS PLAK TU ...

kengkawan samseng die pun same ...

USTAZ DGR biase je .. x de feeling nak nangis poon .
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2007 04:36 PM | Show all posts
lambat komen... tapi komen jugak aa ..

jalan citer best ... tapi ending x masyukk aa ... sepatutnye boley jadik best lagi ..
rusdi ramli .. cam biasa .. besttt ...
Reply

Use magic Report

starzgal This user has been deleted
Post time 17-4-2007 08:34 PM | Show all posts

Reply #18 Watcher's post

alamak lupa nak comment
tapi comment jugak.
citenya best. tapi bole best lagi.
rusdi sperti biasa. best, superb
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2019 08:04 PM | Show all posts
It is my great pleasure to visit your blog and to enjoy your great posts here. I like it a lot. I can feel that you paid much attention for those articles, as all of them make sense and are very useful.  http://www.doctorsami.com

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

12-4-2024 06:45 PM GMT+8 , Processed in 0.230121 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list