CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 30091|Reply: 34

ANSARA--(X-MRSM)

[Copy link]
Post time 9-2-2007 10:24 AM | Show all posts |Read mode
siape tau mengenai ansara....
Single Polls, Total 69 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2007 07:38 PM | Show all posts
tau gitu2 aje...nape?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-2-2007 08:13 PM | Show all posts
dgr kabar nak jadi ahli die kene bayar 300 ke ape?
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2007 12:16 AM | Show all posts
YURAN

Pendaftaran - RM 5.00

Graduan - 7 TAHUN RM 15.00
SEUMUR HIDUP RM 100.00

Eksekutif - TAHUNAN RM 10.00
5 TAHUN RM 40.00
SEUMUR HIDUP RM 200.00

Senior - TAHUNAN RM 15.00
5 TAHUN RM 50.00
SEUMUR HIDUP RM 250.00

Korporat- TAHUNAN RM 20.00
5 TAHUN RM 80.00
SEUMUR HIDUP RM 300.00

http://www.ansara.org

RM300 tu utk keahlian korporat. Apa bezanya ngan keahlian lain2, aku pun tatau...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-2-2007 12:40 PM | Show all posts

Reply #4 sherrina's post

ooo...cm tu....

ingat bayaran mmg 300....tq
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2007 04:29 PM | Show all posts

salam

Menyentuh pasal MRSM

My niece walau pun dpt UPSR 5A tak dpt gak masuk MRSM... Frust sungguh dia.

But a mother of one student, masa nak exam PMR minta air penerang hati kat my father... bila anak beliau dpt MRSM, makcik tu hadiahkan somethings kat my father.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-2-2007 10:45 PM | Show all posts
la ni masuk MRSM bukan mcm dulu. Dulu MRSM tujuannya utk kanak2 miskin yg cemerlang, la ni kanak-kanak kaya kurang cemerlang janji kabel kuat pun berlonggok di MRSM.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2007 12:20 AM | Show all posts
Heran. Tahun lepas 100% anak ahli ANSARA yg dapat 5 A dan hantar borang melaui kuota ANSARA dapat tawaran ke MRSM. Tapi tahun ni hanya 5% yang dapat tawaran. Turun menjunam tu.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-2-2007 04:32 PM | Show all posts
ansara ada yahoogroup sendiri kan..
cuma ahli ansara saja yang boleh join group tu ker?
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2007 05:07 PM | Show all posts
kalau rm300 .. kire murah sket ... kalau OGA TKC .. ahli seumo hidup ialah rm400
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2007 04:06 AM | Show all posts
yeke?...huhuhu
aku walaupun ex mrsm xpenah ambek tau pasal ni...
bz sgt nk ikut program....
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2007 09:19 AM | Show all posts
Originally posted by macademia at 20-2-2007 12:20 AM
Heran. Tahun lepas 100% anak ahli ANSARA yg dapat 5 A dan hantar borang melaui kuota ANSARA dapat tawaran ke MRSM. Tapi tahun ni hanya 5% yang dapat tawaran. Turun menjunam tu.....

Anak ahli ANSARA is one thing, tapi lagi power kalau anak ahli Ansara AND parent tu sedang kerja ngan MARA.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2007 03:57 AM | Show all posts
ape aktiviti2 ANSARA nih?tak penah tau pong?
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2007 01:57 AM | Show all posts
kalau ader info tentang aktiviti ansara jgn lupa inform yer.....
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2007 01:16 AM | Show all posts
Ada rupenye thread ANSARA,baru gue tau....
Up!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2007 01:20 AM | Show all posts

Reply #12 0001's post

xperlu org dlm...skrg MRSM dah makin byk x mcm dl2....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-7-2007 09:56 PM | Show all posts
AKU X MRSM BESERI.. AHLI ANSERI
ANSARA NI BLM FIKIR LG NAK JOIN
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2007 08:15 PM | Show all posts
Originally posted by berusgigiku at 27-6-2007 01:20 AM
xperlu org dlm...skrg MRSM dah makin byk x mcm dl2....


Yes MRSM dah banyak tapi pelajar yg memohon berkali2 ganda ramainya...........
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2007 12:02 AM | Show all posts
Kuota anak ANSARA untuk masuk MRSM ..priority to boys sebab girls dah terlalu ramai.  Kalau girls you have to be excellent not just in academic tapi jugak all rounder.  Kalau boys so-so pun senang dapat tempat.
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2007 09:19 AM | Show all posts
For SBP pun camtu kan kak fie....
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-5-2024 02:55 PM GMT+8 , Processed in 0.112611 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list