CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: yipun78

Hi Newbies, mai sini sat (",)

[Copy link]
BeruangKutub This user has been deleted
Post time 13-8-2006 12:32 AM | Show all posts
quite upset ler...not enough reading access. eager to join lots of intersting thread here.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2006 12:40 AM | Show all posts
so ko kene la join thread yang senang nak dpt kredit mcm thread Borak ngan Current issue............kasi antar itu post ringkas ringkas tapi banyak........lagi satu kalo ko anto gambo, bleh dpt kredit tambahan dr MOD........
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2006 10:39 AM | Show all posts
hehehe...
pada orang baru...welkam welkam..
beruang kutub jangan susah hati....
pos banyak2 dlm borak...
sikit2 lama2 jadi bukit...!!
:bgrin:
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2006 01:37 PM | Show all posts
Yeayyyy dengarlah nasihat depa tu, actually kalo nak pinat dari balang Yip paste pic uniform, dats my fave :love: gerenti beres nya muahahahaahha :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2006 10:22 AM | Show all posts
saja kasi up..tak nak sticky ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2006 10:38 AM | Show all posts
Good idea mmc. Mods?
Reply

Use magic Report

BeruangKutub This user has been deleted
Post time 16-8-2006 02:27 PM | Show all posts
mekasih...mekasih...semua.
Reply

Use magic Report

SaadullahJohan This user has been deleted
Post time 16-8-2006 05:12 PM | Show all posts

Salam Perkenalan

Saya berharap kehadiran saya disini diterima dengan sebaiknya. Selamat Berkenalan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-8-2006 05:40 PM | Show all posts
Originally posted by SaadullahJohan at 16/8/06 05:12 PM
Saya berharap kehadiran saya disini diterima dengan sebaiknya. Selamat Berkenalan.


Yeayyyyyyy Pak lah in d house .... Welcome to our chaos bod, sudi2 ler update apa yg patut ye Its an honour to have u guys on bod :tq:
Reply

Use magic Report

SaadullahJohan This user has been deleted
Post time 18-8-2006 10:56 AM | Show all posts
Thank you.
Reply

Use magic Report

de4n This user has been deleted
Post time 18-8-2006 12:26 PM | Show all posts
aku pong orang baru gak.. baru nak try test tengok bod ni :pmuka:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2006 01:25 PM | Show all posts
Originally posted by de4n at 18/8/06 12:26 PM
aku pong orang baru gak.. baru nak try test tengok bod ni :pmuka:



welcome
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2006 04:42 PM | Show all posts
Originally posted by SaadullahJohan at 18-8-2006 10:56 AM
Thank you.


you ni penulis dari majalah perajurit ker?
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2006 10:23 AM | Show all posts
Ehhh la...Pak Lah dah ada kat sini la! Welkam Welkam! Kecil tapak tangan, sayap Charlie kami tadahkan (tu aje paling besar kita ada takat ni...)
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2006 09:18 PM | Show all posts
ku orang baru kat sini.....nice to meet u all...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2006 10:06 AM | Show all posts

Reply #195 chelwee's post

welcome!welcome, jangan malu2 nak posting fasal kita bukan kaki gelak orang
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2006 02:49 PM | Show all posts
Ramai gak orang baru kat sini ye? welkom semua.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2006 04:29 PM | Show all posts
Sori, double postingan!

[ Last edited by  Canaletto at 29-8-2006 04:32 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2006 04:30 PM | Show all posts
Originally posted by SaadullahJohan at 16-8-2006 05:12 PM
Saya berharap kehadiran saya disini diterima dengan sebaiknya. Selamat Berkenalan.


Eh..eh..eh.. Pak Lah (Chief Editor Perajurit) pun ada kat sini??? Selamat datang Pak Lah ke forum kami. Semuga Pak Lah boleh share ilmu Pak Lah dgn kami di sini, ok.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2006 05:36 PM | Show all posts
apa khabar semua,

saya ni  jadi biskut jap kejap ada kejap tak ada sbb menjalankan tugas. Pse help, sometime i'll get confuse here. Kalau suruh  gi kawad x dak konfius punya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 08:47 PM GMT+8 , Processed in 0.097809 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list