CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 17168|Reply: 634

Website CARI Upgrade New System : Apa-apa masalah sila beritahu disini

  [Copy link]
Post time 14-10-2021 06:44 PM | Show all posts |Read mode

Kita akan upgrade kepada new forum system https://b.cari.com.my/ dan update seluruh website bermula pukul 7 hingga 8 malam ini. (satu website Cari akan down untuk sementara waktu).

Sistem baru ini akan lebih pantas berbanding yang sediaada.

Selepas upgrade, jika terdapat bug/error mohon update disini ya.

Terima kasih

Rate

3

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 06:45 PM | Show all posts
Edited by trunks at 14-10-2021 06:52 PM

syabas  betty  .memang lebih laju dari dulu system ni,layout pun cantik,kemas

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow...sepantas kuda....ingatkan ptg td xde line...lembab semacam terus x blh bukak
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka la layout baru ni..nmpk mcm semak mata..nk log in td, kuar bahasa cina...confuse jgk kot2 msia dah ditawan org cina
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius la.. kenapa nak tukaq layout? Most people browsing forum melalui phone.. semak pula interface baru ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nak log-in keluar tulisan Cina?

Kenapa nak tulis di ruangan Komen, ada tulisan "Katakan sesuatu"?



Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
buruk la layout..lps tu tulisan cina...dah kena jajah ngan org cina ke...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 14-10-2021 08:56 PM
Kenapa nak log-in keluar tulisan Cina?

Kenapa nak tulis di ruangan Komen, ada tulisan "Katakan sesu ...

Kalau takde "Katakan sesuatu" pun weols semua dah tahu tu ruang Komen, mmglah weols nak tulis sesuatu. so? So? Sekolah tak?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut la dr tengah hari tadi mcm sesuatu je forum ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa kat bawah Komen TT @admin6 ada Liha? Admin6 bernama Zaliha ke? Lihana? Zalihanipah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok gak UI yg baru ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg laju dr dulu. tp layout baru agak pening sikit.lg satu td ms log in kuar bhs cina. aiyaaa boh eng&bm sudah la, iols bljr bhs arab jah dulu kat sek.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:03 PM | Show all posts
macam susah nak cari je kategori forum macam dulu ...

buat masa ni nampak kemas la sebab dah tak semak tertutup dgn iklan2
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Uuuu ada dark mode lah.... i like
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:06 PM | Show all posts
Aku nak feature "night mode"...silau mta aku back ground putih
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa cakap melayu pulak.. ke aku yang tak alih bahasa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cam bangang je new layout interface ni
tak user friendly lgsg
bongok betul taste yg buat new layout ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
saya ada mslh..kenapa kredit sy jd kurang
smlm level 11 nk masuk 12..skrg jd level 9
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
knp avvy sy gambar perempuan..patut gambar lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:17 PM | Show all posts
background baru porem tona warna blinding white light eh?



hahaha *takbleh klik emoticon*

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 04:39 AM GMT+8 , Processed in 0.094678 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list