CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 12714|Reply: 153

"Kau Cantik? Rampas Hak Orang Tak? Lemah!" - Intan Saleh Perli Izreen

  [Copy link]
Post time 14-10-2021 08:31 AM | Show all posts |Read mode








Gara-gara membuat parodi di Tik Tok, bekas madu Izreen, Intan Saleh diserang oleh beberapa netizen yang menyatakan bahawa Intan masih tak move on.



       
       



Dengan ayat "Kau cantik? Rampas hak orang tak? Rampas? Lemah!" mendapat pelbagai reaksi daripada netizen hingga Intan membuat beberapa video bagi menjelaskannya.



https://www.tiktok.com/@intanroxssaleh/video/7018465594039176474?is_from_webapp=v1



Rentetan ada yang menyatakan Izreen sudah meminta maaf kepadanya dalam program Melodi, Intan bertanya kembali siapa yang minta maaf dan menyatakan video tersebut sekadar berhibur.







Sementara video seterusnya Intan menegaskan bahawa perempuan yang menjatuhkan maruah wanita sendiri.



       
       



Netizen lain turut bersetuju dengan Intan. Kadang-kadang mereka yang menasihatkan itu bukannya berada di tempat mereka yang di rampas.



Ada yang terasa tak? - CARI






Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:33 AM | Show all posts
eh..i sokong intan...nape pulak nak marah...mmg pompuan tu i mean izreen mmg prampas..pompuan tagunaa...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:35 AM | Show all posts
nama juga tiktiokk..
apa ler nak serious bebenor nih...
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:37 AM | Show all posts
Tik tok kot.. Lagipun sape makan cili, dia yang rasa pedas..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa nak sentap kalau tak buat salahkan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Gooo intan..muka xde nur mcm yizreen tu mmg patut kita bako bakoo
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Takpayah la sesapa sentap muka memasing macam princess fiona
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Jering ni kalo dia bebunyik dgn isu ni, mmg ko nenempah maut je siah
Hah masokkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:09 AM | Show all posts
netizen yang kecam tu memang la, bukan ada experience kena cerai sebab betina lain.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
TikTok kn memang style gitu wat content je ...apa yg nk sentap sangat..bideway good job Intan
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:10 AM | Show all posts
benda btl apa.. sampai2 bila2 pn akn ada.. tingat melodi.. meluat nya aku tgk.. mcm semua tu bole di padam sekelip mata jer..
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay.. thread dari reputs cari...
Walaupun sheol ni personality media

Now, komen ai...
Ai okay jah Intan ni nak buat parody
Kemon pipol... tiktok khuens...

Sapa terasa tu paham2 jurrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg melenting tu semua seperangai dgn yizreen kah?
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:24 AM | Show all posts
yg makan cili jer yg rasa pedasss

content Intan tu jer hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 09:35 AM | Show all posts
Ada ke acik forumer sini yg rampas kebahagiaan org cer kabo
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols tetap team diamond. Titik
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 10:03 AM | Show all posts
org skrg senang je suruh move on move on...benda klu dh pecah direpair semula pon retaknya tetap ade bhaiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
smlm lalu kt fyp iols. pastu baca sorg acik gundu ni berdas2 dia bebel xnk kalah yach… beria sgt kot ye pn nk nasihat org.. acik2 pesbuk mmg x sesuai la masuk TT.
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 10:23 AM | Show all posts
#teamintan forevah!
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2021 10:23 AM | Show all posts
emera replied at 14-10-2021 09:21 AM
Yg melenting tu semua seperangai dgn yizreen kah?


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 07:57 AM GMT+8 , Processed in 1.123266 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list