CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 44675|Reply: 287

Rumah Tangga Bermasalah, Siti Saleha Tuntut Cerai

  [Copy link]
Post time 13-10-2021 02:27 PM | Show all posts |Read mode
Rumah tangga Siti Saleha kini berdepan dengan masalah.


Menurut mStar Online, Siti Saleha selaku plaintif hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Klang, Selangor pada pagi Rabu bagi sebutan kes penceraiannya.


Foto: IG




Prosiding dilakukan di hadapan Hakim Syarie, Mohd Hairuddin Ab Rahim dan berlangsung kira-kira pukul 10 pagi itu turut dihadiri suaminya, Ahmad Lutfi Azhar.


Perkara ini agak mengejutkan ramai kerana aktres ini tidak pernah berkongsi tentang hal peribadinya.


Hasil tinjauan, kali terakhir dia memuat naik gambar bersama suami adalah pada  24 Mac lalu.



Foto: IG





Siti Saleha dan Ahmad Lutfi mendirikan rumah tangga pada 28 Julai 2017.


  



  



  



Empat tahun kahwin, mereka tidak dikurniakan cahaya mata. -CARI





Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:32 PM | Show all posts
Edited by Masukkeluar at 13-10-2021 02:37 PM

eh hari tu elok je bergambar celebrate birthday dgn husband?  
diam diam tak show off lovey dovey pn bermasalah jgk rmh tangga..hmm
gmbr laki kt ignya masih ada lagi ya. lol.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:35 PM | Show all posts
sayangnya la hai..mcm x sangka sheol akan bercerai..tp pernah baca kata suaminya jenis baran xtau la betul ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:36 PM | Show all posts
duet bukan segala galanya?
apa lagi pompuan mao
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyoo hri tu skodeng tgok elok lagi 2 org ni. Lakinya pun nampak jenis appreciate sallywho ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lakinya ptd ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok: duet bukan segala galanya? apa lagi pompuan mao


Kecantikan bukan segala-galanya? Apa lagi lelaki mau?


For perkahwinan ni bg certain people hanyalah utk halalkan/legalize hubungan je. Perempuan cantik kahwin dgn lelaki kaya tp x berupa. Win2 situation. Perempuan dpt kemewahan. Lelaki dapat pompuan cantik. At one point bila dh bosan bercerai je lah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:40 PM | Show all posts
omg... jgn laaaaaa Mia Adrina!


kita doa yg baik2. sheols ni blakn best, pernagai pun xde yg menjengkelkan.

org kata kalau tayang bahagia tu sbnnrya x bahagia pun. dh tu dia bukan jenis menayang sgt pun, tetap ada masalah jgk.. so skg ni bahagia ke tak bahagia ke bkn sb tayang menayang.

sy doakan siti saleha n suami jumpa penyelesaian..
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik porem, sila be smarter. Usahlah dok percaya apa yang depa tayang kat soc med, menipu jer semua tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakasotong2 at 13-10-2021 02:43 PM

Terkejut nya baca, sebab xpenah hint ada masalah ke apa.

Sebab baran ke uols? Teringat kes porumer cerita dia buat drama sebabak kat kedai makan dulu. Marah2 orang kedai tu. Xsilap meols husband Sally ni la
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:43 PM | Show all posts
Wow tekejut jugak. Sebab sepanjang kawin takde ribut2 psl pasangan ni.
Plus tak dgr apa2 pon tentang permasalahan dia. Jenis tutup rapat2 ni.
Apakah puncaaaa.... Adakah shuben sheolls tidak berduit? Sheolls nak solo, nak bebas belakon bagai, jadi retis? Apakahhhh!!!????
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah macam drama   #7hm mia nak mintak cerai dgn kusyairi
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:45 PM | Show all posts
ntah la aku x bekenan tgk laki sheols ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia lantikan politik kan? Dah takde job kot
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:47 PM | Show all posts
Terkejutnyaaa baca. huhu.

Semoga yang baik baik sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:47 PM | Show all posts
Semoga baik2 je hendaknya.
Terkejut juga.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:52 PM | Show all posts
Abang rela menerima Siti semula walaupun Siti pnh meninggalkan abg demi lelaki yg lebih kaya dulu
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:56 PM | Show all posts
aduhai saleha...
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:56 PM | Show all posts
uikss tetiba jer ni. xpe laa dah mungkin btul lah kot ada issue.
moga sallywho tabah dgn dugaan ini.
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2021 02:58 PM | Show all posts
abangnya bercerai..
adiknya bercerai juga ke..

semoga dipermudahkan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 07:41 AM GMT+8 , Processed in 0.095570 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list