CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 9423|Reply: 130

Boleh Rentas Negeri- Lana Nordin 'Sembur' Haters, Perli Artis Lalang

  [Copy link]
Post time 12-10-2021 04:45 PM | Show all posts |Read mode
Semestinya pengumuman kerajaan memberi kebenaran kepada rakyat untuk merentas negeri dan keluar negara disambut dengan gembira.


Di Instagram, Lana Nodin membalas semula kenyataan yang pernah dilemparkan segelintir pihak kepadanya sebelum ini berkaitan isu vaksin Covid-19.


Kredit foto: IG





"Harap2 rakyat malaysia yg boleh rentas tu, hopefully jgn macam ni ya. Dulu yg suruh aku mereput duduk diam siap halau aku balik usa, skrg bile aku balik usa kata biar aku dpt covid pulak."


Baca lagi:




  



Dalam masa yang sama, Lana seolah-olah menyindir seorang artis yang dilabel sebagai 'lalang' dan dikatakan sibuk berkongsi perihal pengambilan vaksin di media sosial.


"Siap ada artis veteren dan sorang artis lalang ni konon dia kata dia artis, tapi seriously aku pun x kenal tapi kononnya angap diri tu baik gan org politik..hari2 sibuk,setiap masa sibuk upload pasal hal vaksin ni!"




  



  



  



Wah marah betul, siapa artis yang dimaksudkan tu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:53 PM | Show all posts
sorang lagi artis yang patut di banned dlm industri seni..

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dok la sana ja lana oiii sibukkk ja kan ujan mas negeri orang.hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:01 PM | Show all posts
dah sampai sana pun nak memekak hal kat sini gak ke??
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:07 PM | Show all posts
Eh bish. Diam la.
Sendiri yang bongok, pastu menyalak lebih2
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:16 PM | Show all posts
Dia perli siapa?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:18 PM | Show all posts
me is pelik tau. dah kenapa, u dah residing obersi tapi masih lagi sibuk nak ambil tahu hal sini? sama macam ada one of my friend tu. dah migrate, citer jelah hal negara tu tp takkkkk...sibuk duk cerita hal malaysia. dalam post tu kalau tak kutuk malaysia tak sah. tapi pandai pula tu, tak nak post dalam english bila kondem kan malaysia..n if nak kondemkan negara yg u migrate tu, komen la dalam english juga, baru lah omputih...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:20 PM | Show all posts
nape dia nak sibuk hal malaysia.siapa yg halau dia?pasport ko pegang.ic ko pegang.kaki dan tangan tak ada orang ikat nak halang duduk malaysia.sendiri carik masalah tak nak vaksin.sendirilah kena hencap.sendiri tanggung kalau mati kena covid.kerajaan dah cakap jangan jadikan kedegilan sendiri bila mencanak kes kematian naik.ko tak nak vaksin satu keluarga tiada siapa yg larang.mati pun sendiri yg tanam ,sendiri yg kubur.tak perlu menyalak apa yg kerajaan buat kat malaysia.duduk diam-diam je kat negeri hujan emas..tak perlu kesah negara malaysia ni sebab kehadiran ko tak terkesan buat negara tercinta ini..undi trump esok ..takyah sibuk hal malaysia negara yg banyak diskriminasi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain dari gosip seksi, johan asari, meroyan, i tak pernah tau pun naskah ape yg dia ni berlakon.. Maknanya satu sen pun dia ni tak guna kat industri ni, sila duduk sana diam2
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kata laaa dia sakit sampai koma kat sana, laki carik perempuan lain & dia jatuh miskin, harapnya kau jgn merayu2 mintak rakyat malaysia tolong bawak balik.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:26 PM | Show all posts
dia tak puji hujan emas tu..

bagi lar puji pujian hujan emas

tapi sibuk urusan hujan batu.

sakit ke apa?


sorang lagi artis bodoh dan bebal...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tau sapa artis yg dia perli tu ye?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Memekak
Dah dok sana tu nak sebokkkkkk hal sini watpe

Dah beli rumah belom?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
chikumanis replied at 12-10-2021 05:18 PM
me is pelik tau. dah kenapa, u dah residing obersi tapi masih lagi sibuk nak ambil tahu hal sini? sa ...

Ko tengok time dia sakit nanti masuk hospital sana warded berhari2 sampai tak mampu bayar. Rakyat Malaysia dia dari negara Malaysia jugak yang dia minta sedekah nanti untuk bawa balik dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bitter betul dekt dia dgn malaysia why x happy ke duduk sna ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Bende la hantu ketet ini asyik nak memekak je. Dulu daripada tak menyampah dengan kau, dah cukup jaki tengok muka kau tu. Dasar tak educated.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:34 PM | Show all posts
pompuan ni berani ke nak pergi New York ke? Los Angeles ke? washington ke? California ke? san francisco ke?

tempat tempat tu semua orang yang ambil vaksin..
berani ke dia pergi sana..

pelakon lama Fatimah Ahmad duk sana sampai meninggal kat sana..tak pernah pun dia kutuk malaysia...
Norazah Azih duk Kanada pun sama dia rindu dengan malaysia..tak pernah kutuk malaysia..


tak lama pun pompuan ni kat USA tu...lambat laun balik juga ke malaysia...

wait and see
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 12-10-2021 05:27 PM
Ko tengok time dia sakit nanti masuk hospital sana warded berhari2 sampai tak mampu bayar. Rakyat  ...

Kalau betul laaa, tak payah bagi duit.. bagi maki hamun je yg dia layak. Suruh mereput kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
mat_arof replied at 12-10-2021 05:34 PM
pompuan ni berani ke nak pergi New York ke? Los Angeles ke? washington ke? California ke? san franci ...

Takut dia sakit je..time sakit tu plak suami buat onar. Tak mampu nak bayar bil hospital. Dengan rakyat Malaysia ni juga la nanti minta bantuan nak balikkkk. Dia ingat langit selalu cerah keeee
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yuna chill ja duk LA, tak de perangai macam nie..bitter sungguh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:46 AM GMT+8 , Processed in 0.096482 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list