CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 8131|Reply: 28

"Kawan Pernah Tolong Tak Dipandang Sebelah Mata Pun,"- Pelawak Didakwa

  [Copy link]
Post time 12-10-2021 12:06 PM | Show all posts |Read mode
Ada gosip yang kurang disenangi tentang pelawak yang dikatakan agak popular namun pernah melalui zaman gelap sampai tak dipandang lansung oleh mana-mana produksi.


Namun menurut Miss K dari Gempak, pelawak ini mula terkenal apabila kawan-kawan menghulurkan bantuan.


Tapi malangnya pelawak itu jadi kacang lupakan kulit pula dan bukan main hebat pijak kepala orang lain.




Gambar Hiasan




"Kawan-kawan yang pernah tolong dia pun dipandang sebelah mata. Eh, tak pandang langsung sebab rasa diri dah hebat dan gemilang. Padahal taklah lawak mana pun. Biashe je bos. Oh ya, selain perasan diri bagus, pelawak ini juga ada perangai talam dua muka,"tulis Miss K Gempak.


Tambahnya, "ergi dekat A tadah muka, merayu. Dah ok sikit dia tinggalkan A pergi kepada B. Modus operandi sama, menadah muka, merayu dan ditinggalkan juga. Pergi kepada C pun samaaa."


Malah semasa 'hinggap' dari A ke C tu tabur pula cerita buruk.


Menurutya kawan keliling pun dah tahu perangai toksiknya, cuma belum tahap dipulaukan je.


Siapa tu? -CARI
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-10-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah...awal sgt masuk
Nak speku m**
Kalau slh ampun
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokeybundle: Alah...awal sgt masukNak speku m** Kalau slh ampun

awal sgt park. sapa m??
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tokeybundle replied at 12-10-2021 12:24 PM
Alah...awal sgt masuk
Nak speku m**
Kalau slh ampun

Man RL ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 01:13 PM | Show all posts
ali susun ker
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 01:24 PM | Show all posts
Man belon kah?>
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong gais
Ai susah nak decode
Almaklum laa belum lunch

Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Man raja lawak aku kenal masa dia yang menghulurkan bantuan kat selayang tu  
Bukan kawan2 yang hulurkan..
Mmg.man raja lawak tu ada zaman gelap ke?
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-10-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 12-10-2021 01:04 PM
Man RL ke?

Tak kot.
Man tolong org bkn ditolong
Next
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 02:05 PM | Show all posts
aduuu nak tembak siapa ni bagi la clue cikeddd
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 02:09 PM | Show all posts
bnyk sgt pelawak tah sape2 sampai susah nak teka
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah..kenit lapar..kenit nk mkn nasi..
tp kak long x bg guna duit ni..
RiP
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 14-1-2022 09:37 PM

.............
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik ropie ker?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah m** RL... bertukar group nyee...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal sgt pelawak2 ni. Nak teka memang confirm tak betul nnt.

Ai park dulu tunggu cuols bg jawapan
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-10-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
eLiaD replied at 12-10-2021 02:21 PM
Ya Allah..kenit lapar..kenit nk mkn nasi..
tp kak long x bg guna duit ni..
RiP

kenit nak kene lempang ke mengadu domba kt org? dh pegi kemas rumah
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:31 PM | Show all posts
apo buat orang speku ntah saper2 je...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 04:49 PM | Show all posts
gile punye x famous 1 page je lepas tu xde sape nk layan gosip ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2021 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sia2 masuk jawapan yilekkk
Iol nak dispoonfed
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 04:11 PM GMT+8 , Processed in 0.197334 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list