CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 2673|Reply: 17

Dah Kenapa Puluhan 'Bidadari' Beria Tengok Pelajar Tertidur Lepas Solat?

[Copy link]
Post time 2-10-2021 04:49 PM | Show all posts |Read mode
Sebuah video tular ketika seorang pelajar tertidur selepas solat dikejutkan oleh seorang lelaki.


Pelajar yang tidak diketahui nama dan lokasi tersebut dilihat puluhan ‘bidadari’ iaitu jemaah wanita yang terdiri daripada golongan pelajar ketika terjaga dari tidur.





Kredit foto: IG/TikTok





Video tersebut dimuat naik dalam akaun TikTok sehingga mendapat maklum balas daripada orang ramai, lapor Suara.com.


Lelaki itu dilihat duduk dan tertunduk malu selepas tersedar dari tidur.


Dia juga terkejut apabila melihat hanya dirinya sahaja berada di ruang solat itu.


Tidak dapat dipastikan kenapa sekumpulan pelajar wanita beria-ia menyaksikan pelajar lelaki itu di sebalik penghadang solat yang diletakkan di kawasan tersebut.




  



Ketika dia bangun untuk beredar dari kawasan itu, tiba-tiba dia terpaksa berjalan menggunakan satu kaki akibat mengalami kebas pada bahagian kaki.




Sumber: Utusan
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
No sesuai dalam bod kongsi tular... Bukan fokus.. makin byk pulak cerita dari indon
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohhh cari mal, patut la benang sampah.. sesampah dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Masing2 pecah ovari ke tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Seharusnya ku bilang wow gituh?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 07:41 PM | Show all posts
semakin byk citer dr seberang..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
gedik la hai
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasaan bidadari ceh.. Ngeletis.
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosannye...{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts

Apa yg kelakarnya? Berita sampah dari negara sampah
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mbakkkk editor, cerita negara lain ada nggakkk?
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2021 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tu bukan bidadari..tu bidabirahhh {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan indon mmg gatal miang. Smua jantan dipndangnya
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2021 10:39 AM | Show all posts
mcm ni pon boleh terhibur.. kesian betul.
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2021 02:32 PM | Show all posts
pastu.......?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 3-10-2021 01:09 PM
Pompuan indon mmg gatal miang. Smua jantan dipndangnya

Yg ni btul, klau kat page Fatih Seferagic, mostly yg mutiara Khorsani brgetar2 ni dtg dri klgn pompuan2 Yindon.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 2-10-2021 10:05 PM
Mbakkkk editor, cerita negara lain ada nggakkk?

Xde, dri Yindon je ada sbb jiran, yg pling dkat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tupaiterbang replied at 2-10-2021 09:59 PM
Apa yg kelakarnya? Berita sampah dari negara sampah

Iol imagine u tngh mnyapu ddaun kring smbil rsa mnyampah kat brita ni hahahaha.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 03:13 PM GMT+8 , Processed in 0.078446 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list