CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Azza

Hafiz Mahamad Dedah Syafiqah Aina Disihir, Sebab Dengki Ke Tu?

  [Copy link]
Post time 9-9-2021 07:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Naneyra replied at 7-9-2021 10:29 PM
Kan. Nampak dibuat buat. Masa berubat tu pun macam berlakon sangat. Hati i hitam ke eh. Hahahahaha ...

Dorang nak bukak klinik apa pulak??? Astaga
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 08:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp aku rasa demi content. Hidup kau penuh kepura puraan demi content.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:32 AM | Show all posts
mcm review movie
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:42 AM | Show all posts
black_handbag replied at 9-9-2021 02:25 AM
Tadi tgk video tahfiz share kat ig dia. Derang ckp sayang rumah ni, tapi kena jugak pindah.. iols da ...

video mana ek sis.. ayoo tertinggal train
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 9-9-2021 07:14 AM
Dorang nak bukak klinik apa pulak??? Astaga

Klinik kecantikan.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
black_handbag replied at 9-9-2021 02:25 AM
Tadi tgk video tahfiz share kat ig dia. Derang ckp sayang rumah ni, tapi kena jugak pindah.. iols da ...

Takde pun video tu. Tapi mmg la sanggup sewa rumah camtu mesti beribu bayar sewa kan. Baikla kau beli je rumah sendiri atleast bayar bank pun mmg rumah kau. Ni siap nak humble brag alasan sewa sebab nak jaga hati keluarga dgn kawan kawan dtg rumah nanti orang puji wah besarnya rumah, cakap alaaa sewa je ni. Padahal menunjuk je pakai merc
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 9-9-2021 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki bini ni sanggup buat apa saja demi content...yelah nama dh sendu so kena la cari sthg utk nama up blk sbb tu je punca rezeki die
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 7-9-2021 08:18 PM
Ni pun sama propa ke haper

https://www.instagram.com/p/CTHxnaElatT/?utm_medium=copy_link


Kira ni MO baru founder timbang kilo ke?
Sebelum2 ni pakat dok guna MO menunggang agama kan.

Kalau betul2 kena, harap lepas ni low profile lah. Takyah nak menunjuk over sangat.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 7-9-2021 11:39 AM
Kenapa aku tak rasa kesian ye hahaha

Memahami, macam attention seeker sangat nak live time berubat. Demi contents
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 03:28 PM | Show all posts
Naneyra replied at 9-9-2021 10:25 AM
Takde pun video tu. Tapi mmg la sanggup sewa rumah camtu mesti beribu bayar sewa kan. Baikla kau b ...

takleh brain betul reason heols bg kenapa menyewa tu...hahaha...gile poyo nk mampossssss
kalo tgk dlm komen di fb, rata2 dok kecam pasal kapel ni suka menunjuk..ujung2 menyewa umah sajokk

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakgarang replied at 9-9-2021 09:42 AM
video mana ek sis.. ayoo tertinggal train

Sorry i tak sure post ke ig story je.. tp semalam ada dia upload so i ada tgk semalam.. i tak tgk hari2 pon ig tahfiz ni sesekali je.. esp kalau ada isu dia tgh viral
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:13 PM | Show all posts
black_handbag replied at 9-9-2021 03:52 PM
Sorry i tak sure post ke ig story je.. tp semalam ada dia upload so i ada tgk semalam.. i tak tgk  ...

https://www.youtube.com/watch?v=1e4R3nwJKs8

minit ke 3.00

...

ada yg masuk dlm youtube
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang sendiri yang cari nahas
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:10 PM | Show all posts
black_handbag replied at 9-9-2021 02:25 AM
Tadi tgk video tahfiz share kat ig dia. Derang ckp sayang rumah ni, tapi kena jugak pindah.. iols da ...

Serious lah rumah sewa sajok? Kalau rumah sewa amatlah kurang bijak berbelanja sampai nak kena renovate beria sangat. Konon pernah ambik diploma akaun, biasanya orang ada background accounting ni agak berkira bab duit. Bukan berkira, tapi bijak berbelanja gitew.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan_ustazah replied at 7-9-2021 11:34 AM
pergi berubat pun buat live.. buatnya isteri kau meracau buka baju tudung ke tak pasal satu malaysia ...

Xlogikla berubat bawak anak kecik skali..gile apa mau trauma anak dia tgk maknya meracau2..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 7-9-2021 02:06 PM
sikit pun tak boleh percaya manusia yang jual life untuk content..

Sian hidup kena sntiasa ada content to stay relevant..xpenat ke idup cmni..i tgk pun penat..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 9-9-2021 08:25 PM
Xlogikla berubat bawak anak kecik skali..gile apa mau trauma anak dia tgk maknya meracau2..

Masalahnya aina tu tak nampak meracau pun. Nangis pun nampak still cover cover je mukanya. Entahlah tapi mmg nampak dibuat buat. Pastu keesokan hari boleh macam biasa pergi dating bagai tak paham
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 9-9-2021 06:13 AM
Sape minah muka pelik mizi?
Aiol tahu youtuber mizi comel korean tu jer

https://www.instagram.com/p/CTHxnaElatT/?utm_medium=copy_link
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
evlinne replied at 9-9-2021 06:13 AM
Sape minah muka pelik mizi?
Aiol tahu youtuber mizi comel korean tu jer

https://www.instagram.com/p/CTHxnaElatT/?utm_medium=copy_link
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua bnda nk buat untuk content, penyakit mcmni simpan ajelah sendiri.. tk pyh kecohpun.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-6-2024 03:11 PM GMT+8 , Processed in 0.099779 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list