CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 8163|Reply: 61

Hafiz Hamidun Tegur Orang Pakai Pelik-Pelik Pergi PPV

  [Copy link]
Post time 18-8-2021 12:53 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi dan komposer Hafiz Hamidun menasihati orang ramai supaya berpakaian 'elok' dan bersesuaian ketika pergi mendapatkan suntikan vaksin.


Hafiz, 37, atau nama sebenarnya Mohammad Hafiz Hamidun berkata, orang ramai tidak perlu memakai pakaian yang dianggap pelik.




Foto: IG




"akailah elok elok untuk ambil vaksin. Vaksin saja pun. Tak perlu gimik sampai kena pakai baju kelawar isteri, jadi hantu apa semua.


"Saya tak tahu adakah ia 'marketing strategy' (strategi pemasaran) atau apa. Awal-awal macam terhibur, lama-lama jadi ngeri pula," katanya.




  



  



Sebelum ini tular beberapa gaya fesyen dan pemakaian kostum menyerupai watak dalam filem yang dipakai segelintir penerima vaksin ketika berada di Pusat Pemberian Vaksin (PPV).




  



Antara yang menarik perhatian adalah jelmaan Valak iaitu watak hantu dalam filem The Conjuring, Minnie Mouse, Puteri Hang Li Po, watak hantu dalam filem kantonis serta watak-watak adiwira seperti Batman, Spider-Man, Ultraman, Predator dan Joker. -CARI


Sumber: Harian Metro
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi iols, pakai la kostum apa pun asalkan tak menyalahi agama dan tak susah nak cucuk kat lengan tu. Satgi kena dok londeh 3 ,4 kali kesian tukang cucuk. Zaman semua org stress ni asalkan tak melampau biarlah depa nak berhibur!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 01:06 PM | Show all posts
midori_katana replied at 18-8-2021 01:00 PM
Bagi iols, pakai la kostum apa pun asalkan tak menyalahi agama dan tak susah nak cucuk kat lengan tu ...

perempuan yg jad Nun tu uols setuju ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunan replied at 18-8-2021 01:06 PM
perempuan yg jad Nun tu uols setuju ke

Ada didedahkn ke identiti dia?
Dia muslim ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 01:13 PM | Show all posts
gua pun jijik tgk manusia batak perhatian dgn pakai pelik2 amik vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 01:14 PM | Show all posts
silap2 diorg ni boleh menyamar tau..

minta tolong bibik ke
@ sapa2 yg nak cucuk dulu..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-8-2021 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jfq at 18-8-2021 01:15 PM

Hah. Team rapid kl siap mcm2 pakaian beragam lagi

https://www.facebook.com/124778030879436/posts/4545062545517607/
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 01:15 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 18-8-2021 01:08 PM
Ada didedahkn ke identiti dia?
Dia muslim ke

kan dah menimbulkan fitnah tu

buat org bersangka2 .. & nak tahu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols setuju

Lagipun chuol manih
Eh maksud meol baby Hamdee manih
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 01:30 PM | Show all posts
yang pakai baju kelawar + bawa baldi tu...
lelaki pulak yang pakai...
da habis fikir ker camna weeeiii???

pakai baju tidur + bawa bantal busuk pun ada...
apa masalah ko sampai nak bawa bantal weeiii????

kalau pakai kostum yg biasa2 tu okay la...
boleh terima la.... tp make sure bersih la ya kostum korang tu...



Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun I x suka dia ni, tapi i setuju dgn pendapat dia…kronik btol sesetengah orang ni punya hadap nak attention n viral..I pun meluat tgk org2 pakai kostum n tahpape pegi vaksin..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:21 PM | Show all posts
kali ni aku sokong ape yg dia kata, x pyh la pakai pelik2 x kira la ko agama ape bangsa apa... semata nk hadap viral
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:25 PM | Show all posts
gedik
batak viral
tu jela antara kehebatan orang malaysia yg bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:35 PM | Show all posts
aku pun pikir tapape dorang ni

batak nau LIKE
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakai je la apa pun.
Janji kau tak bogel & menyusahkan tukang suntik sudah.

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar jelah dorg nak hiburkan hati sendiri dan org yag pergi vaksin tu

Bukan kacau petugas pon..
bwnda cam ni pon jadi isu

Hartu pkmpuan tunjuk nenen ko tak kata apa pulak ?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2021 02:52 PM | Show all posts
Pakai lah apa pun kang ada yang bogel kat PPV lari lak semua orang dalam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bese lah attention seeker.. perhatian di IG, FB tak cukup lg ke nk kene hadap pulak PPV.. Annoying sungguh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by midori_katana at 18-8-2021 04:05 PM
Tunan replied at 18-8-2021 01:06 PM
perempuan yg jad Nun tu uols setuju ke


Pompuan pakai baju nun tu islam ke? Kalau dia islam iols tak setuju.. yg pakai baju kelawaq isteri pun iols tak setuju juga! .. iols suka yg pakai costume t-rex jer.. kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2021 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Jujurin iols pun kurang gemar, macam attention seeker pun ye yelaa demi content juga laa kan.


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 11:04 PM GMT+8 , Processed in 0.067414 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list